2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737189 بازدید | 44691 پست
امروز یه کاسه آبگوشت خوریم شکستکاسه های آبگوشت خوریم رسیده به دوتا دونه (چه برای مهمون و خودمون) 24ت ...

من ۶ تا این مدل دارم که تا حالا استفاده نکردم [دم دستی هام بشکنه این ها استفاده می کنم]

۶ تا یه مدل دیگه دارم که ۳ تاش شکست اونا دم دستی برای اش وماست خیار این جور چیزا استفاده می کنم.

۶ تا استیل دارم و۶ تا گل سرخی

به نظرم حالت نرمال برای مهمان،آش نذری وروزمره همون ۱۲ عدد کافیه

✅️الان گل سرخی های من که هیچی تزیینی استفاده می کنم سفره ای بچینم مناسبتی باشه یا مهمانی [درهرصورت نمی ذارم الکی خاک بخوره]

ولی استیل دیگه اخه کسی استفاده نمی کنه اون ها برام بدون استفاده است.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بچه ها هممون داریم تاپیک دوباره مب خونیم که صفحه ها کند جلو می ره

جالبه اغلب مرورمیکنیم

باورکنید من بااینکه مدتهاست دارم مرورمیکنم برای چندمین بار ولی هربار چیزی یادمیگیرم و اسکرین میگیرم و لذت میبرم بسیااار😍❤️

خداروشکر با این سبک زندگی و دوستان خوبی مثل شماها اشنا شدیم 

❌لایک❌

سلام بر دوستان گل مینیمالم .امیدوارم ک همیشه تندرست و شاد باشین .بچه ها خیلی خیلی خوشحالم ک تاپیک همچنان فعاله،واز پستهای تک تکتون لذت میبرم و استفاده میکنم .متاسفانه  دخترم فعالیت کردن  تو تاپیک رو ازم گرفته ،وباید ۲۴ساعت درخدمت خانم باشمو باهاش بازی کنم .امیدوارم ک همیشه تاپیک سرپا باشه و همچنان دوستان عزیز و فهمیده ی این تاپیک با پستهای قشنگ و مفیدشون مارو خوشحال کنن ....درطی دوسه ماه گذشته من خیلی ورودی و خروجی داشتم .هرچند ورودی ها کاملا واجب بودن و خوشحالم ک چیزای اضافه ای رو نخریدم .اینجا گزارش می‌نویسم ک چه چیزایی رو ورودی و خروجی داشتم ..طی این دوسه ماه گذشته مهمونهای زیادی داشتم ،

👩‍❤️‍👨
امروز یه کاسه آبگوشت خوریم شکستکاسه های آبگوشت خوریم رسیده به دوتا دونه (چه برای مهمون و خودمون) 24ت ...

بنده ۱۲ عدد کاسه آبگوشت خوری دارم جزو یکی از سرویس چینی ها هست و چون تا باحال برای مهمان آبگوشت سرو نکردم همین تعداد برام کافی بوده 

در مهمانی گهگاه برای ریختن بعضی خورشت ها یا سالادهای متنوع استفاده شون میکنم

ققنوس

همراهان عزیزی که تاپیک رو از اول می‌خونید 

لطفاً مطلب خوبی دیدید ریپلای بزنید 

چون بنده مشغله کاریم زیاده و نمی‌رسم از ابتدا بخونم اینجوری کمک میکنید بنده هم استفاده ببرم

پیشاپیش ازتون تشکر میکنم🫂

ققنوس

بچه ها یه چیزی راجبع مهمون بگم ،این تابستون رو ک گذشت همش مهمون داشتیم،درسته ک از قدیم و ندیم گفتن مهمون حبیب خداست اما واقعا تو این دورو زمونه مهمونی ک بیشتر از سه روز بمونه کلی از لحاظ اقتصادی ضربه میزنه 🥴😂😂😂واقعا هم برای ما همینجوری بود وضربه فنی شدیم .هرچند یکی از مهمونامون این سه ماهه خونمونه و حالا حالا ها هم قصد رفتن نداره 👎😏واقعا آدم باید خودش درک و شعورش رو داشته باشه .البته من خدارو شکر میکنم خانواده ی فهمیده ای دارم،و این حدودها و خط قرمزارو رعایت میکنن.اما فقط .....خلاصه یکی از دایی هام اومدن و با خانواده ۱۳روز موندن 🥴خانواده ی عموم اومدن اونا هم ۹روز 🥴🥴خیلی خیلی از لحاظ اقتصادی بهمون فشار اومد.

.ووای دخترم نمی‌ذاره بنویسم

👩‍❤️‍👨

هر کدوم از برادراو‌خواهرام با خانواده ک اومدن بیشتر از سه روز نموندن بجز ...یکیشون .....خلاصه می‌خوام بگم تو این زمونه و این گرونیها مهمونی دادن خیلی سخت شده و هزینه برداره ...هرنهارو شامی حتی اگر با احتیاط و قناعت کردنم همراه باشه بازم حول و حوش یک و خورده ای برات آب میخوره.همه ی مهمونها هم از طرف من بوده ،اقوام همسرم اصلا نیومدن 😂 نه اینکه با اونا بد باشیم نبخدا ،فقط فعلا شانس آوردیم اونا نیومدن 🤭😂

👩‍❤️‍👨

می‌خوام بگم بیشتر ورودی های ما مهمون بوده 😂🤭حتی منو همسرم و دخترم میخاستیم مسافرت بریم اما بخاطر یکی از مهمونها کنسل کردیم و من خیلی بهم برخورد و بدم اومد .مهمون عزیزه اما تو این اوضاع گرونیها بیشتر از سه روز موندش مایه ی عذاب و دردسره واقعا دارم جدی میگم 

👩‍❤️‍👨

خروجی‌های این مدتی ک داشتم تعدادی از لباسهای خودم بود ک تمام تاروپودشون ازبین رفته بود ،چرا میگم تاروپودشون ازبین رفته بود چون مستقیم روشون وایتکس ریخته بودم و کاراشتباهی انجام داده بودم و نمی‌دونستم .مثلاً تیشرت ام و شومیزای سفیدم ک با بستنی و کاکائو و اینا کثیف شده بودن یا رنگهایی ک دخترم ب لباسام مالیده بود هرکاری کردم با تاید کاملا پاک نشدن و منم مستقیم روشون وایتکس ریختم و خیلی سریع از رنگ و رو افتادن و تاروپودشون نابود شد .همشون رفتن خروجی .دوتا شال ،یکی از سالها و دادم به خواهرم چ 

👩‍❤️‍👨

یه تعدادی هم از لباسهای دخترم رو خروجی گذاشتم چون براش کوچیک شده بودن ،دوجفت کفشش رو ....تعدادی از لباسهای همسزم و ی جفت کفشش رو هم کنار گذاشتم وخروج دادم ..یه کوله برای خودم خریدم واینم ورودی برای خودم .ی دست لباس راحتی برای خودم ،دو دست لباس برای دخترم ....آها ی کم بند همسرم رو خروجی گذاشتم .یه پادری ،ی سشوار

👩‍❤️‍👨
می‌خوام بگم بیشتر ورودی های ما مهمون بوده 😂🤭حتی منو همسرم و دخترم میخاستیم مسافرت بریم اما بخاطر ی ...

آخه ۹ روز؟چطوری میشه؟غیر از نسایل مالی از جهات دیگه هم سخته 

شادی صدام کنید