2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737227 بازدید | 44691 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ســـــلام دوستان خوبم 

بشدت انـــــرژیم افتاده وحال روحیم خراب شده 

خیلی خوب داشتم پیش میـــــرفتم اینجا یکدفعه حال بدسوارم شدکمکم کنیدبرگردم به اینجا وادامه دادن وسرحال شدن انگاریکدفعه کلی انرژی منفی ریختن تووجودم😭😭😭

ی مشورت میخوام ازتــــون 

حاضرید خونتون که اپارتمان هستش ومرکز استان 100متره وامکانات عالی وبه روز ولی طبقه دوم وبی اسانسورمحله خوووب

روبا ی خونه ویلایی 180متری که نیاز به خرج کردن داره وتوی یک شهری هستش که 20کیلومتربامرکزاستان فاصله داره عوض کنید ویک مقدارسربگیرید وخونه روحسابی نونوارکنید 

خونه مدنظرحیاط دنجی داره پارکینگم داره 

هدف از رفتن به اونجا نجات اومدن از اپارتمان هستش وداشتن حیاط بخاطربچه ها وصفای زندگی قدیم 

اون شهردوم ی شهرتروتمیزومرتب هست وازنظرپارک ومرکزخریدو..... بسیارفوله پزشک و.... هم داره فقط متخصص های عالی بخوای بایدبری شهراول 

ی مشورت میخوام ازتــــون حاضرید خونتون که اپارتمان هستش ومرکز استان 100متره وامکانات عالی وبه روز ول ...

این مشابه شرایط من هست. البته خونه ما ویلایی طور بود و بزرگ و مرکز استان بزرگ ...جنوب کشور.و همش تو خونه بودیم به خاطر اب و هوای نامناسب...

الان خونه کوچیکتر البته مستاجر هستیم و توی روستا با امکانات محدود ... الان شمال کشورم و به خاطر شرایط اب و هوایی و... اومدیم اینجا... برای متخصص هم باید بریم یه شهر دیگه ... 

مهم اینه که اینجا بچه ام خودش تنها میره نانوایی و سوپرمارکت و خرید ... حتی بازی با دوستاش تنها میره ... امنیت کامل هست خداروشکر و همه میشناسن همدیگر رو... 

ببخشید پرسیدم جسارت نباشه😘 به قول دوستان هر مینیمالیستی سبک زندگی خودشو داره فقط چون مشابه اخلاق خو ...

ن عزیزم هیچ اشکالی ندارند سوالتون 

...راستش خودمم گفتم که من بدلیل تغییر سایز   یکم ورودی زیاد داشتم ...چون من دوتاشم دوست داشتم و یجوری نبود که از مد بره خریدم مثلا ترنچ کت چندین ساله مده و پایدار 

امروز قبل بیدار شدن بچه هام رفتم سراغ گوشی ..قسمت سیو اینستام رو پاکسازی کردم الان فقط نه تا ذخیره دارم ...اسکرین شات گوشیمو هم پاک کردم و بیست تا هست الان ..انگاری ذهنم خلوت شد

همه پیجای  آنلاین شاپ رو انفالو کردم  در راستای ترغیب نشدن برا خرید ..و ب خودم گفتم حق خرید هیچ چیز رو نداری بجز لباس زیر که من زود ب زود عوض میکنم و خرید شومیز اونم در حد دوتا .. حتی برا عید هم گفتم نباید مانتو لوازم دیگ بخرم ..

البته این قانون و برا خودم وضع کردم نه بچه ها 

این مشابه شرایط من هست. البته خونه ما ویلایی طور بود و بزرگ و مرکز استان بزرگ ...جنوب کشور.و همش تو ...

آره مث شرایط شما باامکانات وشهریت بیشترولی شهرکی طور درعوض اونجا بیشترمیتونیم بریم بیرون بچه ها ازادن برای بازی حسابی دم درفضای باززیادی داریم برای بازی بچه ها ودوچرخه سواری برای پیک نیک رفتن فضا خیلی بیشتره 

ی مهمون باارامش بیشتری برام میاد خونه ام بزرگترمیشه راحت میشم انباری دارم اونجا درعوض برای تمام لوازم همسرم 

فک میکنم بچه هام بهتربزرگ میشن اونجا انقدنمیخوادبگی بچه نپرراه نرو مردم خوابن 

ماهم جنوبیم ومرکزاستان عزیزم بوشهر