2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737478 بازدید | 44691 پست
آره مث شرایط شما باامکانات وشهریت بیشترولی شهرکی طور درعوض اونجا بیشترمیتونیم بریم بیرون بچه ها ازاد ...

به سلامتی. 

ازادی بچه ها خیلی روشون تاثیر داره... خدایی منم اینجا اعصابم راحته . مهمان یهویی نداریم و از قبل هماهنگ شده هست. بچه مهمان هم که میاد همش بیرون از خونه هست و این براشون خاطره میشه . حتی بچه خودم اداب و معاشرت و دوست یابیش با زمانی که جنوب بودیم کاملا فرق کرده و راحت ارتباط برقرار میکنه. 

مدتی استراحت مطلق بودم و خونه روی روال و نظم خودش نبود ولی اصلا اذیت نشدیم و خیالمون راحت بود که کسی نمیاد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ خوبه که ارامش دارید

هر جا دلت خوشه بمون به امکاناتش نگاه نکن همون استرس و اعصاب خوردی ادم و بیمار میکنه و این امکانات دیگه به چشم نمیان

دیدم که میگم.... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
به سلامتی. ازادی بچه ها خیلی روشون تاثیر داره... خدایی منم اینجا اعصابم راحته . مهمان یهویی نداریم و ...

باهاتون موافقم ..من خودم ساکن یه خونه بیست سال ساخت ویلایی هستم و این خونه پکیج و اینانداره  ..دوخوابه است و اتاق بچه ها مشترکه  منظورم اینه فول امکانات نیست ..اما  یه خیاط شصت متری داره بخاطر راحتی و بازی کردن بچه ها و اینکه نگم نپر ندو سرو صدا نکن ترجیح دادیم اینجا باشیم حداقل تا زمانیکه بزرگ شن  درحالیکه آپارتمانهای که تو شهر ماست خیلی آپشن دار از ویلایی ماست ..

منم تو یه شهر کوچیکم

اینجا خونه ام بزرگه ویلایی 

البته مجتمع هستیم دخترم فضای بازی امن داره خودم فضا برای پیاده روی وهوا خوری دارم.

نقشه خونه ام دوس دارم.تو آشپزخونه ام انباری دارم که بهش میگم پنتری به خونه باغ نزدیک ایم.

دوربرمون پر از دشت ودمن

تا مرکز استان ۴۵ دقیقه راه

اگه بخوام برم شهر با بودجه ای که داریم می تونم یه خونه ۷۰ متری بگیرم اونم شاید طبقه چهارم مثلا +ترافیک شهری

فقط خوبی شهر دستزسی به متخصص وبیمارستان  ودانشگاه که خوب هنوز دختر من کو تا دانشگاه

می مونه یه خرید کردن اونم دو ماهی یه یار که می ریم کلی حال وهوامون عوض میشه.

شادی صدام کنید
به سلامتی. ازادی بچه ها خیلی روشون تاثیر داره... خدایی منم اینجا اعصابم راحته . مهمان یهویی نداریم و ...

چقدخوب الهی شکر اره ما هم گرما خیلی اذیت میکنه ولی تقریبا عادت کردیم اون شهرمدنظرکمی بهتره ازنظرشرجی 

واینکه ماهم واقعا نیازداریم ی حیاطی درکوچه ای باشه برای بازی بچه های فامیل که زیادن

منم تو یه شهر کوچیکماینجا خونه ام بزرگه ویلایی البته مجتمع هستیم دخترم فضای بازی امن داره خودم فضا ب ...

چقدخوب چقدقشنگ تعبیرکردین هم شما هم شادی جان منم اونجا میتونم اتاق لباسشویی یالاندری داشته باشم 

چقدصفاداره اون حیاط ماتامرکزاستان که الان هستیم ازشهردوم نهایتش 20مین راه هست جاده صاف وامن خودمم راحت میتونم رانندگی کنم برم وبیام هروقت نیازشد ازنظرخرید هم که شهردوم خوشقیمت تروبهتره ونزدیک تربه مراکزخریدوشهرک های خرید چ لوازم خانگی چ لباس وکه من لباس کلا بیشترخریدام ازشهرخودمه 

مشتاق شدم اگرصلاح اومدیم زودتربریم ولی خب باید تا پایان پیش دبستانی دخترم بمونم همینجا وی فرصت بگیرم براتعمیرخونه 

هیچوقت اون بهشت ویلایی رو بااعلاتـــــرین آپارتمان عوض نکن عزیزم 

ببخشید پرسیدم جسارت نباشه😘 به قول دوستان هر مینیمالیستی سبک زندگی خودشو داره فقط چون مشابه اخلاق خو ...

منم این اخلاق بدو(از نظرخودم بده و اذیت میشم) از بچگی داشتم و دارم ولی تو ترکم

هرچی خوشم میومد دوتا میخریدم و همیشه دومی بلااستفاده میمونه...

الان تو ترکم سعی میکنم از یه جنس مشابه حتی بارنگ متفاوت جنس متفاوت نخرم 

دوستان هم نظرشونو بگن لطفا

❌لایک❌

سلام به دوستان مینی مالیست.

روز دختر رو به همه دخترا و دختر خانما تبریک میگم💕

امروز بازار بودیم له همین مناسبت بازار غلغله بود.من برای خرید کیف رفته بودم ولی کیفی که مد نظرم بود پیدا نکردم.

شال درنظر داشتم بگیرم دوتا شال مشکی مناسب مجلس خریدم.

دیگه فقط تو بازار چرخیدم و از دیدن جنس ها لذت بردم

برای پسرم ی لباس زیر گرفتم

برای خودمم ی لباس زیر گرفتم،ولی سایز اشتباه برداشتم دیگه میمونه رو دستم🫤

یه نمگیر کوچولو برای دم دستم گرفتم.

شوهرم برخلاف من از هرچیز میخواست دوتا برداره گفتم یکی بردار اگر خوب بود بیا و دوباره بخر بازار همیشه هست،ولی اگه جنسی که خریدی بد باشه اونوقت ازش دو تا نمونه بد داری.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم