2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738482 بازدید | 44696 پست
من تو زندگی با شوهرم خیلی رابطمون عمق نداره میدونی منظورم چیه کلا شوهرم همه چیزش سطحیهتوی ۹۰ درصد مو ...

اون که حتما از روی عصبانیت و ببخشید نفهمی بوده و آنی

ولی طرز فکرت اشتباه نیست که پشتوانه میخوای

اما عزیزم شما قطعا مهریه داری و هیچ مردی نمی تونه به همسرش بگه بفرما برو تا مهریه شو نده و همین پشتوانه شماست

پس فکرهای بیخود نکن و نگران نباش

ددقیقاموافقم باهات هستی جان. مشکل من اینه که ازخرداد تاهمین دیروز صندل پوشیدم کلا تابستون حتماباید ص ...

آهان متوجه شدم

پیشنهادم اینه که کفش برند و مارک خیلی خوب بگیرید قطعا مشکل تون برطرف میشه

من خار پاشنه داشتم جوری که اصلا راه نمی تونستم برم!یعنی وحشت کرده بودم کسانی که خار پاشنه دارن می دونن چی میگم

خدا خیرش بده یه همکاری بهم کفش اسکیچرز رو پیشنهاد کرد

خیییلی گرونه ولی منو راحت کرده

یک جفتشم چند سال کار میده به آدم

من برندپوش نیستم ولی در مورد کفش به نظرم باید بهترین رو خرید چون واقعا پا قلب دوم آدمه

تحقیق کنید ببینید کدوم کفش برای مشکل شما مناسبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره همین کارو میکنم همیشه وام خونگی میزارم که مقروض باشم که دست از سرم بردارن باور کن همین وام گرفتن ...

این بار شما کسی باشید که پیشنهاد خرید میده 

ولی تو زمینی که خودتون دوست دارید بازی کنید یعنی پیشنهاد خرید طلا بدید 

تکه طلایی که دوست دارید رو نشونشون بدید و بگید می‌خوام اینو بخرم و شما هم بیایید بریم بخریم 

اگر اومدن خرید از این به بعد تمام بحث های خرید رو به سمت طلا سوق بدید 

اگر نیومدن و دیالوگی داشتن برای این نیومدن برای دفعات بعدی پیشنهادشان همون دیالوگ ها رو تحوبلشون بدید 

اگر از نظر درآمدی پشتوانه بهتری دارن تلنگری بزنید که با پول شخصی خودتون برای خودتون طلایی که دوست دارید می‌خرید بدون نیاز به حمایت پشتوانه مالی

ققنوس
اخ اخ انقدر دلم می خواد خونه مامان ومادرشوهرم پاکسازی کنم.ولی هنسرم یه زن عمو داره که عروس وداماد ون ...

شادی عزیز لطفا ازسن زن عموتون بیشتربگید باحزئیات..چون منم مهمون زیاددارم و ظرف زیادبلید داشته باشم مجبورا

❌لایک❌
من تو زندگی با شوهرم خیلی رابطمون عمق نداره میدونی منظورم چیه کلا شوهرم همه چیزش سطحیهتوی ۹۰ درصد مو ...

پول پس انداز کنید اما با نیت خوب . شاید طرز فکر غلطی باشه اما من این مدلی هستم که اگر به نیت غلطی پس انداز کنم واقعا پولم برای همون نیت غلط خرج میشه 

با همون نیت طلا پس انداز کنید اما بعنوان پس انداز برای سفر دلخواهتون یا مناسبت های مربوط به فرزندتون اگر فرزند دارید 

و اینکه پس انداز شخصی همیشه نجات دهنده هست 

دور از جون این جمع و شما 

من پدرم رو که از دست دادم خوب همون روز اول تمام حساب های ایشون بسته شد و عملا دسترسی به پول پدر نداشتیم 

مادرم پس انداز شخصی خودشون رو وسط آوردن که مبلغش ۱۲۰ میلیون بود و ما همه ازش بی خبر بودیم

همون ۱۲۰ میلیون به حدی بدرد ما خورد که نه مادرم محتاج پول دختر و داماد شد نه ما ناراحت مخارج بودیم تا حساب پدرم باز بشه 

البته مادرم مایملک داشت اما خوب نمیشد به این سرعت نقدشون کرد و درست هم نبود اون روزا دنبال نقد کردن دارایی باشه

ققنوس
الان دریک جمع بیشتر شنونده هستم حتی در گفتگو با همسرم هم بهتر شدم قبلنا میخواستم بیشتر حرف بزنم تا م ...

پست عالی امسالی👆👆👆

با این که کوتاهه چند تا دلیل دارم برای ریپلایش:

۱.مینیمال بودن در گفتگو و ارزش شنونده بودن در برابر گوینده بودن که من خودم هم ازش نتیجه دیدم(دو گوش داریم و یک زبان پس دو برابر اونچه می گیم باید بشنویم)

۲.با کمتر گفتن نتیجه بهتر هم می گیریم مخصوصا درباره همسر و فرزندان. شاید یک دلیلش این باشه که بیشتر رفتارمون گویای حرف ماست یه کامنت شادی جان گذاشته بودن که حرفی نزدن ولی همسرشون یک مشکلی رو رفع کردن(اگر هرکس به اندازه عملش سخن می‌گفت، چه سکوتی دنیا را فرا می‌گرفت)

۳.تواضع خانم معلم و تشکرشون بابت یادگیری از شادی جان

۴.یادگیری گفتگوی مینیمال از شادی جان که به این موضوع در تاپیک مکرر اشاره دارن

منو ببخشید البته کامنت های من خیلی مینیمال نیستن😅

پول پس انداز کنید اما با نیت خوب . شاید طرز فکر غلطی باشه اما من این مدلی هستم که اگر به نیت غلطی پس ...

کامنتاتون مثل همیشه عالی بودن

حضور ما در تاپیک نعمته و چقدر ازتون یاد می گیریم

و البته یک نعمت بسیار بزرگ شما دارید که خدا بهتون ببخشه و اون بزرگتر (مادر) بسیار دانایی هستن که سایه شون رو سر خانوادست و کمتر کسی این نعمت رو داره (با احترام به همه مادرها و پدرها) بزرگتر دانا واقعا نعمت و برکت هر خانوادست. قدرشونو خیلی بدونید(که حتما همین طوره)

کاش که ما بتونیم برای فرزندان مون چنین بزرگترهایی باشیم

می تونم سن و شغل تون رو بدونم اگر راحتید؟

کامنتاتون مثل همیشه عالی بودنحضور ما در تاپیک نعمته و چقدر ازتون یاد می گیریمو البته یک نعمت بسیار ب ...

شما به بنده لطف دارید 

بله حضور بزرگترها نعمت هست امیدوارم ایشون هم از ما راضی باشند

بنده ۳۵سالمه و در حال حاضر کارمند هستم

ققنوس

دختر زمستونی یه راه حلی تضمینی دارم برات. به خواهرت بگو بهم پول قرض بده تا ساعت و بخرم بعدا بهت پس میدم  چند بار ازشون قرض بگیری دیر پس بدی یا پس ندی دیگه نمیگن فلان چیز و بخر🙊😅😅

گزارش من📝

امروز نوبت پاکسازی کشوی لباس هام بود اما چون تمیز  بود کار زیادی نداشت فقط چند تا لباس و لوله کردم و مرتب کردم.

لباس هایی که به تعمیر احتیاج داشت انجام شد✅

دوتا شال مشکی داشتم یعنی یکیش مال من بود یکیش مال مادرم   مال من ساده و یکم ضخیم مدل قدیمی که تهش ریش ریش داره....   مال مادرم سبک و تابستونی پایینش گیپور داشت اما خیلی بور شده بود 

گیپور اون و جدا کردم شال خودمم ریش ریش هاشو بریدم و کیپور و دوختم به پایین شال خیلی خوب شد 😁برای پاییز و زمستون عالیه

شال مادرمم رفت خروجی (البته یواشکی😈😂) 

لوسیون بدن هم تموم شد و ظرفش میره بازیافت دیگه جایگزین نمیکنم چون اهلش نیستم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم نمیام ..می‌دونی چیه هرکسی می‌دونی چیا براش کاربرد داره یا نه من خونه مامانم پاکسازی میکنم ..چون ...

این مال سه ماه پیشه

ولی منم نمیام!😁

دیروز رفتم خونه جدید یکی از نزدیکان فوق ماکسیمال

تو راه امیدوار بودم که کمی خلوت کرده باشه

چون هم توان و سلامتی جسمی قبلی رو نداره

هم از خونه ویلایی رفته آپارتمان

هم یکی دو سال پیش خیلی چیزهاشو فروخت و لذت برد از این کار

امااااااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ترک عادت واقعا موجب مرضه!

حجم انباشتگی، ماکسیمالیست و بهم ریختگی وحشتناک و کلافه کننده بود به طوری که که همسرم هم شاکی شده بودن

یه اتاق پررر هم تازه داشتن که هنوز بعد از چند ماه کارتن هاشم باز نکرده بودن

من توضیحی درباره جزئیات نمیدم چون اعصاب شو ندارم🤦🏻‍♀️😅

اینجا دیدم دوستان توصیف می کنن و جالبه اما من راهکار بهتری دارم: به هیچی نگاه نمی کنم!واقعا! 

توجه کنید که تمام اطرافیان من بشدت ماکسیمال هستن هر کدوم به نوعی(قبلا توصیف کردم)

اما من طی این سالها به چند نکته مهم رسیدم:

ادامه در پست بعدی

۱.آدم ها واقعا واقعا واقعا تمایل بسیار کمی به تغییر دارن در تمام زمینه ها.اندرو ماتیوس در کتاب آخرین راز شاد زیستن چه زیبا میگه که:

📚اکثر مردم محق بودن را به خوشبخت بودن ترجیح می‌دهند

و جای دیگه:

📚می خواهید بدانید مردم تا چه اندازه نسبت به عقاید خود تعصب دارند؟ کافیست در یک مهمانی شام، بحث مذهب یا سیاست را پیش بکشید!😨

۲.آدم ها واقعا علایق متفاوتی دارند و با چیزهای مختلفی حالشون خوب میشه.من قبلا چند باری با خانم پست قبلیم درباره رفع انباشتگی و ... صحبت کردم.حتی دیگران هم بهشون میگن.اما می دونید جوابشون چیه؟👇

من حالم با این وسیله ها و گذاشتن و برداشتن و تمیز کردن شون خوب میشه!

و این برای من ۴۳ ساله قابل احترامه. چون میفهمم این حرف رو حتی اگه فکرش هم اشتباه باشه ولی باز درسته

👑کوروش بزرگ چه زیبا میگه: 

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نمی جنگم
چرا که خدای هر کس همانیست که خرد او می گوید

۳.وقت من خیلی گرانبهاتر از اونه که بخواد برای زندگی دیگران و حل مسائل اونا طی بشه. من برای خودم و عزیزانم هم وقت کم دارم اگر بخوام به تمام آنچه میخوام برسم

۱.آدم ها واقعا واقعا واقعا تمایل بسیار کمی به تغییر دارن در تمام زمینه ها.اندرو ماتیوس در کتاب آخرین ...

هستی جان اول ممنونم به خاطر لطفی که به من داری

دوم اینکه بله منم قبلا اصرار داشتم دیگران متوجه خطاشون کنم اما بعد فکر کردم من خودم خطا کارم دوم اینکه من خودم با آگاهی وعلم نمی تونم خطای خودم اصلاح کنم چه انتظاری از دیگران دارم مثلا صرف مینیمال بودن دیروز سه تا گیره رنگی کوچلو خریدم.

بنابراین تغییر رویه دادم مثلا دیگه به مامانم نمیگم مینیمال شو به مادرهمسرم نمیگم سلامتی شون در خطره چون ادم ها من جمله خودم خیلی سخت تغییر می کنیم‌

اتفاقا امروز یه تماس تلفنی داشتم که محتواش برام جالب تبود به گوینده نگفتم اینجوری حرف نزن چون خوب ایشون این سبک ومدل هستند کمی به رسم ادب گوش دادم ودرنهایت گفتم تایم ورزش ام وخداحافظی کردم.

شادی صدام کنید