2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738732 بازدید | 44704 پست
زیاد بهشون گفتم فایده نداره عزیزم من دیگه بیخیالشون شدم چشم عزیزم ممنون که به حرفام گوش دادی خیلی دل ...

به پست شادی جان رو برای ساعت هوشمند توجه کن 

همین ها دلیل خوبیه برای خودت تا بتونی جواب محکمی داشته باشی 

❌لایک❌
ساعت هوشمند من دارم سرکار می رفتم استفاده می کردم الان که خانه دارم چندان نیازم نمیشه واینکه اصلا یا ...

من یه دونه ساعت معمولی ولی جنس مارک و خوب پنج سال پیش خریدم هر روز دستمه هنوز یکبار هم مشکلی براش پیش نیومده و از مد و رنگ و رو هم نیفتاده 

سه ماه پیش هم داداشم میخواست برای خودش از یه پیج اینستاگرامی ساعت بگیره حدود یه تومن بود 

حالا این چون کمی کوچولوعه ترسیده بود که اگر پول رو بریزه ساعت رو بهش ندن اومده منو قسم دادن که توروخدا توهم یکی بخر اگر چیزی شد اینا منو دعوا نکنن حالا من کلی نه گفتم که من دارم نمیخوام و اینا اینم قهر کرد که تو خودت رو از ما جدا میدونی دیگه 😅مجبورم کرد یکی دیگه بخرم 💔🤣

حالا هوشمند که دیگه اصلاااا به کارم نمیاد 

فقط منتظرم یه مقداری قیمت طلا اصلاح بخوره اون هفت تومن رو تبدیل کنم سریع

دیگه برام مهم نیست ناراحتم بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چوب پرده ها مشخص نمیشن؟وگرنه خودمم دیگه کتیبه دوست ندارم 😶

مگه چوب پرده ساده و سفید نیست؟ایرادش چیه اگه دیده بشه،من که مشکلی ندارم بادیده شدنش

بدِ دیده بشه؟

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
به پست شادی جان رو برای ساعت هوشمند توجه کن همین ها دلیل خوبیه برای خودت تا بتونی جواب محکمی داشته ب ...

من تو زندگی با شوهرم خیلی رابطمون عمق نداره میدونی منظورم چیه کلا شوهرم همه چیزش سطحیه

توی ۹۰ درصد مواقع خوب خوبه اصلا عااالیه 

ولی اون ده درصدش توی بحث و دعوا کاری باهام میکنه که از زن بودن خودم پشیمون میشم

یه شب ساعت یازده و نیم شب بعد از یه بحث ساده به من گفت از خونه من برو بیرون 

درسته تا حاضر شدم سریع پشیمون شد و کلی عذر خواهی کرد و تا یه هفته بعدش همش دلجویی می‌کرد 

ولی من همیشه ته ذهنم اینو دارم که اگر یه روزی این کارو کرد و دیگه دنبالم نیومد چی اون وقت باید دست‌ از پا دراز تر برگردم خونه پدرم 

به خاطر همینه که دوست دارم یکم از لحاظ مالی خودمو جمع کنم محتاج کسی نشم

منم دوتا ساعت دارم

یکی مارک و اورجیناله که موقع عقد ست خریدیم و عالی بوده ،تو مراسم ها و مهمونی ها دستم میکنم

یکی اسمارت واچ که مشکلم باهاش دقیقا مثل شادی جانه

یادم می‌ره شارژش کنم

وقتایی هم که شارژ داره باید به گوشی وصل باشه تا ساعتش دقیق باشه

باز همین خودش باعث میشه شارژ گوشیم زودتر تموم بشه

خلاصه که سراسر دردسره برای من😂

امروز هم خونه رو جارو زدم،گردگیری کردم ،دستشویی و سینک شستم ،گاز و پاک کردم✅✨

خروجی ی جفت جوراب خودم✅

دخترزمستونی خواستم برات بنویسم که دیدم دوستان کامل و جامع راهنماییت کردن🌿

من تو زندگی با شوهرم خیلی رابطمون عمق نداره میدونی منظورم چیه کلا شوهرم همه چیزش سطحیهتوی ۹۰ درصد مو ...

ایشون مشکلاتشون ریشه در کودکیش داره 

باید پیگیر باشه

شما بهترین کار رو میکنید 

❌لایک❌

امروز کفشمو واکس زدم که برم بیرون 

جعبه واکس رو چک کردم پاکسازی نداشت 

ورودی یه روسروی مجلسی داشتم 

دوتا قبلی برای مجالس خوب نبود

روسری بیرونیم دیگه جای گیره روش خراب شده رو میدارم خروجی 

روسری مجلسی قبلی هامو اودم دم دست تا اونها رو برای بیرون استفاده کنم الانم یکیشو اتو کشیدم برم بیرون 

آمار کلی روسری هام: 

یکی واسه مجلسی

یکی برای مهمونی و دورهمی

یکی برای بیرون و خیابون و بازار

خیلی وقته شال و مقنعه استفاده نمیکنم 

تا عید نوروز باهمین تعداد پیش میرم نیاز بود دیگه عید میگیرم 

❌لایک❌

سلام عزیزان'من هر روز میام میخونمتون ولی خروجی نداشتم امروز یه جا نماز که به نظرم خیلی کهنه بود یه تسبیح فوق العاده بی کیفیت که سوغات کربلا بود رو گذاشتم خروجی یه ژل شست و شوی صورت داشتم که پوست صورتم رو خیلی خشک میکرد کاربریش رو تغییر دادم باهاش کف پا و غوزک پاهامو زانوها و آرنجم رو موقع حموم کردم میشورم بر عکس صورتم روی ابن قسمتها خیلی خوب جواب میده هم نرم میکنه و هم روشن تر شده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بعد یه مدت تقریبا طولانی اومدم گزارش بدم راستش من با اینکه کلی وسیله دور ميندازم ولی بازم حجم وسیله ...

منم دوران مجردیم افتخارم تعداد لباسهام بود. از وقتی با سبک مینیمالیسم آشنا شدم 180درجه تغییر کردم. سعی میکنم هر ماه ی تیکه طلا بخرم.

البته هنوز تو بعضی لباس ها ماکسیمالم طوری که روم نشد تعداد شال و روسری هامو بنویسم با اینکه حداقل دو سوم لباس هامو دادم بیرون و بخشیدم.

هر موقع هم میبخشم کلی حرف می‌شنوم. ولی من کارمو انجام میدم و حرف دیگران برام مهم نیست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
واقعا هم یکی شلوار سفید، یکی کفش جلوباز یا صندل بدون جوراب اصلا با چادر زیبا نیستکفش جلوباز و صندل ه ...

ددقیقاموافقم باهات هستی جان. مشکل من اینه که ازخرداد تاهمین دیروز صندل پوشیدم کلا تابستون حتماباید صندل بپوشم وگرنه پاهام تاول میزنه حتی باکفش اسپرت وچون چادریم نمیشه جوراب نپوشم وهمیشه روی مخمه پاهام

لطفالایک نکنین. 

تعداد روسری های من:

تمام روسریهام سایز۱۴۰ و بزرگه

یک مشکی و کرمی مجلسی

یک مشکی و کرمی دم دستی

روسری نارنجی 

شال کشی مشکی 

مقنعه

جمعا هفت عدد همه باهم

دوستدارم دوتا از مجلسی و دم دستی حذف کنم 🤔

❌لایک❌
نه من به هیچ عنوان این شکلی نیستم باور کن هر چیزی با شوهرم میخوایم بخریم اول کلی راجع بهش تحقیق میکن ...

شادی و هیدوا جان راهکارهای خوبی دادن

منم دو نکته اضافه کنم البته پیشاپیش عذرخواهم اگر یکم تلخن من یکم زیادی منطقی فکر می کنم گاهی:

۱.فکر کنید که اگر همسرتون چنین رابطه ای با خانوادشون داشتن به چی محکومشون می کردید؟ این که از همه مسائل مالی شون خبر داشته باشن بهشون امر و نهی کنن درباره هزینه کردن و براشون تعیین تکلیف کنن و ایشونم نتونن نه بگن

متاسفانه خانم ها اجازه خیلی رفتارهایی که خودشون ازش نفرت دارن اگر همسرشون انجام بدن رو  به خودشون میدن.من البته نمی دونم همسر شما چه مدلی اند چیزی که به ذهنم رسید گفتم

۲.گفتید مهرطلبید و نمیخواید کسی ازتون برنجه.خب به این فکر کنید که خداوند به شما آنقدری بخشیده که این همه مانتو و لباس و ... داشته باشید. منی که سالهاست کارمندم هیچ وقت آنقدر نداشتم. خب آیا رنجش خدا و اون بنده خدایی که این پول ها رو می تونستید به اون ببخشید و شاید محتاج یک دست از اون لباس های شماست؛ براتون مهم نیست؟ 

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم❤️