2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738721 بازدید | 44704 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کیف مجلسی ام به اون صورت نگینی ندارم چون معتقدم کیف تو استایل عروسی دیده نمیشه.بیشتر لبلس ومیکاپ وکفش توجه میشه.یه کیف کرم ساده  دارم با بند زنجیری بلند

همون از اولد تا مهمانی مناسبتی [نه دورهمی]تا عروسی استفاده می کنم فکر کنم با این کیف پیر بشم😅 

شادی صدام کنید

امروز چهارشنبه نوبت کابینت هاست ولی کاری ندارم انجام بدم یعنی نه پاکسازی نه تمیز کردنی.ضمن اینکه اومدیم بیرون.

اون دوتا قفسه کابینت که گفتم خالیه میشه از کابینت های دیگه وسیله توش بذارم ولی فعلا خالی نگه می دارم شاید چیزی نیاز شد بذارم اونجا.

خروجی ها:

✅️اون دمنوش که دیروز کفتم صبح خوردم که فقط خروجی بشه نه به خاطر خاصیتش😆[یه چیزایی تو خونه باید باشه مثل نون لبنیات مرغ حبوبات ما با این ها کاری نداریم ولی یه سری متفرقه ها هستن که اگه رسیدگی نشه یهو نی بینی ۳ ماه ۶ ناه یه سال تو کابینت ویخجال مونده]

✅️شلواری که تبدیل به شلوارک شد جالب نشد شد دستمال خرده ریزهاش رفت خروجی

✅️اعلانات نی نی سایت ،دایرکت اینستا صفر شد.

✅سبزی آش مقدار زیاد اوردم جمعه نذری دارم استفاده کنیم فریزر سبک تر شد.

شادی صدام کنید
سلام دوباره از،صبح چندتا نایلون وسایل و اشغال ریختم دورشوهرم همه رو دونه دونه نگاه کرده کلی سنجاق دا ...

شما هم چادر گل گلیتو سرت کن موقعی که شوهرت نبود برو بذار سر کوچه بیا 😂😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام بچه ها به نظرتون این کیفه قشنگه از مد نیفتاده؟ بندازمش بره یا نگه دارم. این کیف هدیه بوده خودم ...

سلام قشنگ نیست عزیزم🌹

شما هم چادر گل گلیتو سرت کن موقعی که شوهرت نبود برو بذار سر کوچه بیا 😂😁

چادر رو خوب اومدی 

رفت و آمد تقریبا با همه اصلا نمیشه

روز تاسوعا نیست کلی برنامه دارم برای خونه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خلاصه این خانم حاضر نیست تحت هیچ شرایطی حتی یه سوزن رو از خونش بندازه بره چرااا؟چون بقول خودش یا پول ...

ميدونى چيه عزيزم، اين چيز ها براى شما واضحه ولى تو طرز تفكر اون خانم جايى نداره و براش عجيب و غريبه، به هر حال طرف ٢٠-٣٠ سال اونطورى زندگى كرده و يهويى بهش بگيد اين چيزاتو بريز دور انگار (دور از حضورتون) بهش فحش دادين :)

خلاصه خواهرانه خدمتتون عرض ميكنم، اينجور موقعا خيلى خودتون رو درگير نكنيد 

خلاصه این خانم حاضر نیست تحت هیچ شرایطی حتی یه سوزن رو از خونش بندازه بره چرااا؟چون بقول خودش یا پول ...

ولى خيلى خيلى باهاتون موافقم كه ارتباط با كسايى كه اولويت شون باهامون فرق داره سخته 

منم يه نفر رو ميشناسم كه شما بحث رو از هر جا باهاش شروع كنى، اون بحث رو به سمت پول ميبره، يه مقدار از خودش ميگه بعد كه تموم شد از خانوادش كه چه كار ها ميكنن، چه امكاناتى رو فراهم كردن، خب اين تا يه جايى جالب و لذت بخشه، بعد ميبينيد تو حرف هاى معمولى و خاطره ها هم فقط پول داره صحبت ميكنه، مثلا دخترِ برادرم يه بادكنك داشت به ارزش ١ ميليارد ريال كه تركيد و بچه ترسيد! خب آدم حساس ميشه بعد يه مدت ديگه دوست نداره صحبت كنه 

چادر رو خوب اومدی رفت و آمد تقریبا با همه اصلا نمیشهروز تاسوعا نیست کلی برنامه دارم برای خونه

ماهایی که با ادمای ماکسیمال زندگی میکنیم باید تو خروجی گذاشتن کلی ترفند به کار ببریم 😑بعضی وقتا با خودم میگم الان همسایه هامون میگن اینا چقدر اشغال دارن که دختره هی میبره میندازه😂