2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738714 بازدید | 44704 پست
سلام ببخشید‌ منظورتون از خروجی چیکار میکنید ؟ میفروشید ؟ یا بیرون میزارید؟ منم یه چرخ خیاطی دستی دار ...

من چند سال پیش بردم بازار دادم به همینا که چرخ خیاطی و کاچیران میفروشن

مبلغی رو گذاشتم عوض کردم،کاچیران گرفتم

البته قبلش بپرسید برمیدارند..خودشون هم تعمیر میکنن

میگم کاش چهره های هم رو هم میدیدیم.و اسم واقعی مون.البته اینجا سایت عمومی هس میدونم نمیشه در تلگرام ...

اره اینجا یکم خطرناکه یه کاربر مردی هست که عکسای کاربر ها رو میذاره اینستا 🫤جاسوس هم داره فکر کنم هر کی بهش عکس جدید بده یه چیزی گیرش میاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز شما ضایعات هاتونو نگه میدارید تا جمع شه بعد میفروشید ؟؟دیدم امشب شادی جانان عزیز نوشته ب ...

ما جمع میکنیم بعد میبریم خونه قبلیمون چون ویلاییه دیگه دسترسی راحت تره تا نون خشکی بیاد بابام بدو بدو میبره میده بهش

اخرین بار بهش گفتم شماره طرف و بگیره دیگه از این به بعد زنگ میزنه طرف میاد میبره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
با عرض احترام میتونم بپرسم چرا اسم کاربریتون رو موشش گذاشتین؟البته دوس داشتین بگین محض کنجکاوی پرسید ...

عزیزم هر اسمی میزدم سایت قبول نمیکرد،مثل اینکه تکراری بود

شوهرم گفت بذار موش😐

اینو زدم قبول شد.راستش خودمم اسم کاربریمو دوس ندارم

کاش سایت امکان عوض کردن اسم کاربری داشت

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عالی مرسی ازنظرتمنم یه پلاستیک زباله میزارم گوشه حیاط و هرچند روزی پرمیشه میزارم سرکوچه ولی اکثرا دی ...

خب شما که حیاط دارید ، حتما جمع کنید و بعد بگید بیان بخرن ازتون ، هم صرفه اقتصادی داره هم به محیط زیست کمک میکنید ، ما که حیاط نداریم ، تراس هم کوچیکه و چند تا وسیله مثل چهارپایه و میله لباس توشه و دیگه جای خالی نداره

عالی مرسی ازنظرتمنم یه پلاستیک زباله میزارم گوشه حیاط و هرچند روزی پرمیشه میزارم سرکوچه ولی اکثرا دی ...

راستش من یه مدت جمع نمیکردم و میذاشتم کنار زباله ها. ولی محل قبلیمون زباله گرد نداشت که بیاد ببره و گاهی هم یه چیزایی از تو ضایعات که به دردشون می‌خورد میبردن و بقیه ش ریخت و پاش میشد دم در و باز باید میرفتم جمع میکردم و فقط دردسرش برام بود. خونه جدید که اومدیم گفتم دیگه همینطوری خورد خورد میذارم کنار زباله ها.

کارتن اسباب کشی و ... خیلی زیاد جمع شده بود تو برنامه ثبت کردم اومدن بردن. و یه روز برام پیام اومد متوجه شدم اشتباهی ضایعات یه بنده خدای دیگه رو برای من ثبت کردن و مسئولش گفت نمیشه ویرایش کرد باید همونقدر ضایعات تحویل بدم!

اونم چقدر؟ ماشالله اندازه یک سال ضایعات من! خلاصه توفیق اجباری شد منم مجبورم جمع کنم و تحویل بدم.  وگرنه ضایعات من اصلا از نظر مالی اونقدرا ارزش نداره که بخوام جمع کنم برای پول و گوشه تراس رو بهش اختصاص بدم. همینطوریشم جا کم دارم. هردفه تقریبا دوماه جمع میکنم نهایتا ۵ هزارتومن یا ۱۰ هزارتومن میشه 🤣 دیگه بیشترین ضایعات تحویلیم که یه عالمه کارتن اسباب کشی بود ۷۰ تومن شد!

من امروز یه تغییر کاربری داشتم☝️من☝️من☝️(با لحن بچه مدرسه ایا بخونید😄) :جریان اینه که برای اتاق کار ...

پست هات پراز انرژیه 

تا مرکز کشور که ماهستیمم میاد🫂😘

❌لایک❌
من امروز یه تغییر کاربری داشتم☝️من☝️من☝️(با لحن بچه مدرسه ایا بخونید😄) :جریان اینه که برای اتاق کار ...

قشنگه مبارکتون باشه. 🥰

منم یه تغییر کاربری داشتم. ⁦☝️⁩

تشک نوزادی بچه ام که براش کوچیک شده بود رو تا زدم اطرافش رو دوختم و با روسری براش جلد درست کردم. از بالشت قبلی خودم بهتر شد. (چون تازگیها گردن درد گرفتم اون بالشت قبلیم دیگه به دردم نمیخوره.)

سلام من بعد چند روز اومدم گزارش بدم.

ی شلف ساده که دیگه بهش نیاز نداشتم رو به خواهرم بخشیدم.

برای ی دور همی ی ست لباس رو که خیلی دوست داشتم رو پوشیدم و دیدم که دیگه باهاش راحت نیستم و برام کیپ شده اونم در آوردم دادم به خواهرم.

همسرم با تصمیم خودش انباری رو مرتب کرد و ۳تا کیسه زباله خروجی داشت.

اتاق کار خونه رو هم دوباره با تصمیم خودش مرتب کرد و خیلی بهتر شد و گفت که تصمیم داره چند تا از وسایل رو بفروشه که با فروش اونا اتاق خلوت خلوت میشه.

و این خیلی برام با ارزش بود.من درمورد مینیمالیسم اصلا باهاش حرف نزدم فقط میدونه دوست دارم محیط زندگیم خلوت و تمیز باشه.خوشحالم از اینکه به همسرمم سرایت کرده🥰

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
سلام ببخشید‌ منظورتون از خروجی چیکار میکنید ؟ میفروشید ؟ یا بیرون میزارید؟ منم یه چرخ خیاطی دستی دار ...

میتونی تو دیوار بفروشی خواهر منم همین کار رو کرد 

چرخ شما حتما سالمه چون میگی مال جهازه و کار نکرده فقط تنظیم میخواد 

تو برنامه دیوار بنویس چرخ خیاطی بعد مشابه چرخ خودتو پیدا کن یکم قیمتو پایینتر از اونا بزار خیلی زود فروش میره و میتونی با پولش به چیز کاربردیتر برای خودت بخری عزیزم😊

دوستان عزیز شما ضایعات هاتونو نگه میدارید تا جمع شه بعد میفروشید ؟؟دیدم امشب شادی جانان عزیز نوشته ب ...

.. گفتم اینجا دیر به دیر میاد و یه گوشه ی کنجی داریم که اصلا تو دید نیست و مرتب هم میزاریم توی انباری همسایه یعنی خودم بخوام جمع کنم مبلغ بیشتری میشه  . البته کاغذها رو داخل خونه نگه میداریم چون رطوبت خرابشون کنه .داخل کمد این صندوق های بزرگ پلاستیکی میوه  .درب های بطری ها رو هم درمیارم و جدا میزارم. جز بازیافت نمیزارم. 

سلام سلام سلام 

صبحتون بخیر و نیکی انشالله 

من یه دستگاه اسپرسوساز نیمه صنعتی داشتم که هرچقدر تلاش میکردم درستش کنم نمیشد، شاید چندین ماهه که دستمه و درگیرشم . 

امروز گذاشتم داخل حیاط تا ببرمش بفروشم . 

برای دارو های گیاهی ام ازاین ها خریدم 

خیلی به کابینت نظم داده. 

وقتی داشتم لباس های سرد رو جمع و لباس سرد رو میچیدم 6تا لباسی دیدم که دیگه سایزم نیست و کنار گذاشتم تا بدم به نیازمند. 

گل هایی که زرد شده بود ولی دلم نیومد بندازم دور رو انداختم دور چون فقط فضا اشغال کرده بود. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام سلام سلام صبحتون بخیر و نیکی انشالله من یه دستگاه اسپرسوساز نیمه صنعتی داشتم که هرچقدر تلاش میک ...

کمد لوازم ارایشی ام پریود از لوازمی که استفاده نمیکردم . 

از قبیل رژلب و... 

با اینکه خیلی برام سخت بود  😅 

اما جمع کردم تا بندازم دور . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶