2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738847 بازدید | 44705 پست

من اومدم خونه مامانم،یه سری ظرف براش گذاشته بودم کنار همه رو اوردم.

برای خودم خداروشکر ورودی و خروجی ندارم.

اسکرین شات و پیام ها و عکس های دوربین و غیره رو پاک میکنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من حالا تک وتوک لایک بشم برام مسئله ای نیست ولی لایک هام قبلا خیلی زیاد بود بخصوص چون تکه تکه پیام می ذارم

خودمم یکی در میون پیام ها لایک می کنم هم نشانه توجه باشه هم اعلانات دوستان زیاد نشه

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم خونه مامانم،یه سری ظرف براش گذاشته بودم کنار همه رو اوردم.برای خودم خداروشکر ورودی و خروجی ...

با عرض احترام میتونم بپرسم چرا اسم کاربریتون رو موشش گذاشتین؟البته دوس داشتین بگین محض کنجکاوی پرسیدم🙈

میگم کاش چهره های هم رو هم میدیدیم.و اسم واقعی مون.البته اینجا سایت عمومی هس میدونم  نمیشه 

در تلگرامی .یا ایتا یا یه جای دیگه🙈🙈

حالا میگین چه پرروهستم چیکار کنم دوستتون دارم🥰گناهم فقط همینه😉😉😉

.

دوستان عزیز شما ضایعات هاتونو نگه میدارید تا جمع شه بعد میفروشید ؟؟

دیدم امشب شادی جانان عزیز نوشته بودن با چادرگلگلی و دمپایی دنبال وانتی بودن 😀، کنجکاو شدم بدونم بقیه هم ضایعات جمع میکنید؟

چقدر جمع میشه که پول یه پارسیان میشه مگه؟!

من هردو سه روزی یه پلاستیک زباله ضایعات میزارم سرکوچه🤨

❌لایک❌
دوستان عزیز شما ضایعات هاتونو نگه میدارید تا جمع شه بعد میفروشید ؟؟دیدم امشب شادی جانان عزیز نوشته ب ...

من نمی‌فروشم.. یه  آقای نمکی میاد کوچمون مسن هستن و حتی ماشین ندارن با چرخ دستی میاد ..میدم به ایشون..

لباسا هم که میدم ب نیازمند

سلام ببخشید‌ منظورتون از خروجی چیکار میکنید ؟ میفروشید ؟ یا بیرون میزارید؟ منم یه چرخ خیاطی دستی دار ...

منظورم این نوع چرخه که بهش مسافرتی هم میگن کلا دوخت نمیزد... قیمتی نداره میندازم میره چون فکر نکنم خراب باشه کلا نمیدوزه انگار

شما از این نوع چرخ دارید یا از اون قدیمی دستی ها منظورته؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان عزیز شما ضایعات هاتونو نگه میدارید تا جمع شه بعد میفروشید ؟؟دیدم امشب شادی جانان عزیز نوشته ب ...

اگه جا داری و امکانش هست به نظرم نگه دار و بده بازیافت عزیزم. بحث پولش به کنار، اگه زباله هارو تفکیک کنیم قطعا برای زمین و محیط زیست بهتره.

من یه کارتن گذاشتم گوشه تراس و هرچی دستم بیاد می ریزم داخلش اون پر شد باز کارتن بعدی رو میذارم روش. فشرده سازی هم میکنم که خیلی جا نگیرن. مثلا چیزای ریز و قوطی های کوچیک رو میذارم داخل بزرگترا.  یه مقدار قابل توجهی که شد تو اپ ثبت میکنم میان از در خونه میبرن

نرم افزار بهروب تو بعضی شهرا فعاله. تو نت سرچ کنید ببینید برای شهر شما هم هست یا نه. بعضی شهرا هم برای خودشون برنامه اختصاصی دارن برای جمع آوری بازیافتی ها

اگرم میتونین که بدین وانتی ها یا تو ضایعاتی ها ببرین تحویل بدین

اگه جا داری و امکانش هست به نظرم نگه دار و بده بازیافت عزیزم. بحث پولش به کنار، اگه زباله هارو تفکیک ...

عالی مرسی ازنظرت

منم یه پلاستیک زباله میزارم گوشه حیاط و هرچند روزی پرمیشه میزارم سرکوچه 

ولی اکثرا دیدم جمع میکنند 

برای همون ازشما پرسیدم ببینم چجوریه 

❌لایک❌