2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738750 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاموش میخونمتون و از گزارش ها لذت میبرم.سر فرصت خودمم گزارش میدم.✨

خانومای با تجربه و مینی‌مال اجازه هست من یه حرف غیر مرتبط بزنم؟ 

من این روزا اصلا حالم خوب نیست.هر لحظه گریه‌م میگیره.میشه یه تجربه ای چیزی بگید من آروم بشم؟🥺❤️ 

من کل عمرم کلانشهر زندگی کردم ولی بقیه فامیلامون تو یه شهر کوچیک.الان ما هم دو ماهه اثاث کشی کردیم و اونجا رفتیم. 

اونجا رسمه دختر تو سن کم ازدواج کنه.یکی از دخترخاله‌هام سه سال پیش ۱۶ سالگی ازدواج کرد.یکیش هم تازگیا ۱۷ سالگی ازدواج کرد.منم ۲۱ سالمه و فعلا دانشجو و مجردم.

دیروز یکیشون بهم گفت یادته بچه بودیم میگفتی باید به ترتیب سن‌مون ازدواج کنیم و کسی نباید قبل من عروس بشه.الان ما ازدواج کردیم ت خونه موندی.بعد همشون زدن زیر خنده.💔 

منم چون اکثرا تو اجتماع تنهایی میرم،اکثرا خانوما از خودم خواستگاری میکنن مثلا میگن ازت خوشمون اومده تلفن منزل رو بدید با خانواده حرف بزنیم.منم اون لحظه هول میشم بدون یه ثانیه مکث میگم نه من فعلا درس میخونم قصد ازدواج ندارم. 

میشه دعا کنید شرایط ازدواجم جور بشه؟ من به دعای دسته جمعی خیلی اعتقاد دارم🥲 

از ترحم و حرف و حدیث خسته شدم.جوری که دیگه دلم نمیخواد تو جمعشون برم. 

ازتون معذرت می‌خوام تو این تاپیک پیام گذاشتم.به جز اینجا جایی رو ندارم که خانومای باتجربه باشن❤️

خاموش میخونمتون و از گزارش ها لذت میبرم.سر فرصت خودمم گزارش میدم.✨خانومای با تجربه و مینی‌مال اجازه ...

انشاا...که یه بخت خوب قسمتت بشه تو نت سرچ کن نماز ودعا برای ازدواج هست مثلا نماز جعفر طیار وسوره طاها 

یه دفتر هم بردار و معیارهات برای همسر اینده ات توش بنویس و پیشاپیش خدارو بابت اش شکر کن 

دوست عزیزم ازدواج محترم قشنگ کامل شدن مادرشدن همه این ها قشنگ ولی این دوره اتم قشنگه درس ات بخون در حد شرایط ات وضعیت خانوادگی ات شرایط اقتصادی این ها اگه در حد مناسب داری سعی کن یه کلاسی بری باشگاه بری درس ات تموم کنی اگه شد سرکار بری یه تجربه هایی هست که مجردی اش قشنگه حیفه.حداقل تا پایان دوره کارشناسی به نظرم دختر وپسر باید صبر کنند 

اینم بگم حرف مردم تموم نمیشه

پس فردا میگن جهیزیه اش فلان شوهرش اون جور بچه اش این جوریه والی آخز

شادی صدام کنید
خاموش میخونمتون و از گزارش ها لذت میبرم.سر فرصت خودمم گزارش میدم.✨خانومای با تجربه و مینی‌مال اجازه ...

خواستم براتون بنویسم دیدم هرچی میخوام بگم شادی جان گفتن

منم براتون دعا می کنم

سلام عزیزم ببین فکر توبذار روپیشرفتت  به اون چیزی که میخوای برسی زود ازدواج کردن خوب نیست اینوکسی بهت میگه که زود ازدواج کرده وشرایط سختر میشه واسه شمادیر نشده ازدواج اول فکرتون بذار روپیشرفتت مطمئن باش کسانی که مسخره ات کردن حسرتتو میخورن وقتی که توبه اونچه که میخوای رسیدی مطمئن باش یه آدم تواون لول برات میاد میتونید درکنارش خوشبخت بشید عجله نکن وفکرتو نذار روازدواج فقط 

وگرنه من خودم زود ازدواج کردم وحال روحیم اصلا تواین چند سال خوب نیست بنظرم زن باید تلاششون بکنه به خواسته هاش برسه این وسط ها هم شریک زندگی بهتری نصیبش میشه

امروز طبقه های یخچال و دستمال کشیدم،یکی از کشو هاشو شستم✅

چهار پنج شیشه کمپوت گیلاس داشتیم که مصرف شد وخلوت تر شد✨

امروزم هوا بارونی و سرده ادم دلش میخواد بره زیر پتو و بخوابه و فیلم ببینه فقط🥲

عزیزم هنوز سنی نداری تحت تاثیر جو نباش 

اگه مذهبی هستی حتما برو مسجد. باشگاه اینا هم دوست داری برو

ان شاءالله یه بخت خوب نصیبت میشه♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دوستان عزیز شما ضایعات هاتونو نگه میدارید تا جمع شه بعد میفروشید ؟؟دیدم امشب شادی جانان عزیز نوشته ب ...

می‌زارم پشت حیاط جمع که شد آقای شوهر  ظرفاس سمومی که استفاده کرده رو هم می‌زاره روش میده به ضایعاتی پولشم نوش جان می‌کنه میگم همون مقدار کم پول خودمو بده میگه  ظرفای سم گرونتره بیشترشو از سر زمین آوردم  😃