2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738923 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبتون خوش و همراه با آرامش .برای هر لحظه آرامشمون باید شکر گزار باشیم این رو از طرف یه آسیب دیده روح ...

چه حرف درستی👌👌👌

و چقدر مهم

برای هر لحظه باید شکرگزار بود واقعا

خدایا ما رو بابت هر آن ناشکری ببخش🙏🏼

واقعا با تمام قلبم دعا می کنم آرامش به زودی به قلبتون برگرده دوست عزیز ❤️

چه حرف درستی👌👌👌و چقدر مهمبرای هر لحظه باید شکرگزار بود واقعاخدایا ما رو بابت هر آن ناشکری ببخش🙏� ...

هستی جان ممنون از دعایی که برام کردی .خدا روشکر بعد ریختن انبار بیرون موش بیچاره میخواس فرار کنه افتاد روی چسب .

نکته جالبش اینجا بود که همسرم گف واقعا انبار چقد وسایلاش سبک و کم بودن متظورش این بود که مثل قدیما چیز اضافی نبود.و من هم بابت داشتن این تاپیک و شما دوستان خدا رو شاکرم.

خدایااااا بابت تمام داشته هایمان شکررررر..

دوستتون دارم .انشالله بمونین برام😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

هستی جان ممنون از دعایی که برام کردی .خدا روشکر بعد ریختن انبار بیرون موش بیچاره میخواس فرار کنه افت ...

نمی دونم قبلا هم گفته بودی اینجا که گرفتینش یا نه؟

ولی باورت میشه وقتی داشتم دعامو می نوشتم حس کردم که تا الان مستجاب شده (یعنی از قبل) نه که بخوام بگم از دعای من نوعی بوده؛ حتما بقیه دوستان هم که خوندن دعا کردن، منظورم اینه که چقدر انرژی ها وقتی خالص باشن همه قوانین هستی و کائنات درست اجرا میشن

شما از ته دلت به ارزش آرامش پس بردی

از ته دل با ما در میون گذاشتی

به دل من نشست

شکرگزاری کردم

و از ته دل دعا کردم

حرفم سر شخص من یا شما نیست

حرفم سر انرژی هاست که امیدوارم همیشه مثبت باشن

نمی دونم منظورمو تونستم برسونم؟

اینو جایی خوندم دیدم چقدر به تاپیک ما می خوره:

🌺🌺هرچیزی که آرامش تو رو بگیره، محکوم به حذف شدنه چه رابطه دوستانه، چه عاشقانه، چه روابط فامیلی و یا حتی چه یه وسیله!
اینا به وجود اومدن تا زندگی رو واسه تو قشنگ تر کنن اگر قراره سخت ترش کنن یا آرامشت رو بگیرن هیچ‌ جایگاهی تو زندگیت ندارن!🌺🌺

هفته-بیست و ششم.

یه توپ ریز و دوتا سرکی خودکار و بدنه خودکار و هفت تا باطری قلم و نیم قلم و یک مارک لباس از خنزلهای کمد پسرم.

یک سوهان ناخن

یک رومیزی که برای بالای یخچال استفاده میکردم

ست سه تکه رومیزی که گذاشتم کنار بخشیدنی ها.

یه شو از خودم

پنج تا کتاب داستان از پسرم کنار گذاشتم حالا یا اهدا میشه به مدرسه یا بچه ای اومد بهش میدم.