2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738975 بازدید | 44705 پست
این دقیقا خودتی وقتی یه خروجی دادی و مامانت متوجه شدن و دارن اعتراف می گیرن ازتنه نه اون سری که دایی ...

نه موقعی که داییم منو دید حس زرنگ بودن بهم دست داد این شکلی نبودم😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام دوستای خوبم 

من هر روز پستهاتونو میخونم و لذت میبرم ولی چون ورودی و خروجی خاصی ندارم گزارش نمیدم هر چی میگردم خروجی پیدا نمیکنم موقع اساس کشی خیلیییی خروجی داشتم و الان خیلی خلوت شده خدا رو شکر

دوستان فکر کنم من خیلی کامنت غیرمرتبط با تاپیک میذارمدعوام نکنید تو دلتون؟؟؟🫣

نه عزیزم به تاپیک رنگ و لعاب میدی ♥

تنوع خوبه

نمیدونم چقدر دوستان با حرفم موافق یا مخالفن ولی من بعضی وقتا که یکنواخت گزارش میخونم خسته میشم

راستی دوستان عزیز وقتایی که یک وسیله رو تغییر کاربری میدید اینجا حتما بگید این ایده ها بدرد هممون میخوره  مطلبش هم جذابه😁

❤❤❤هایدی جان دیگه تو این تاپیک کسی پستها رو لایک نمیکنه؟منظورم اینه منم دیگه لایک نکنم؟ 😭

هر جور راحتی عزیزم 

من خودم گزارش ها رو دیگه لایک نمیکنم فقط با متن هایی که موافقم یا دوستانی که بهم لطف داشتن و ریپلای کردن رو لایک میکنم 

چون نمیخوام اعلان هاشون زیاد بشه 

گزارش من📝

خروجی🗑

اسباب بازی لگو خورشیدی / اصلی ترین قطعه اش خراب بود کار نمیکرد همه اش رفت خروجی 

لاک غلط گیر خشک شده یا تموم شده نمیدونم/بعدا جایگزین میشه

یه بسته عود که تموم شد( 4 بسته مونده 😖) 

یدونه باتری نیم قلمی

چرخ خیاطی دستی/چند سال پیش مامان و بابام خریده بودن نمیدونم تست کرده بودن یا نه چون کار نمیکرد گذاشتم خروجی 

یه لیوانِ مهمان شکست خوب دوست نداشتم بشکنه از طرفی ام وسیله شکستنی باید بشکنه

امروز همسرم سرکار بود منم خارج از برنامه  داشتم تو آشپزخونه کاری می کردم خواهرم تقریبا سرزده اومد گفته بود میاد ولی عصر قرار بود بیاد  زودتررر اومدخلاصه اومد سه دقیقه ای خونه والبته آشپزخونه مرتب کردم سر نشون دادن لباسام کمدم دید وموقع پذیرایی نگاهی به کابینت ها انداخت گفت باورم نمیشه با بچه کوچیک چقدر خونت مرتبه و توضیح دادم که این مدیون زندگی مینیمالم هستم.

واقعا خیلی خوشحالم که هر لحظه اماده مهمان هستم البته من خیلی سال مینیمالم ولی زمان برد تا خروجی ها تقریبا صفر کنم الان نتیجه اش خودش نشون میده.

شادی صدام کنید
نه عزیزم به تاپیک رنگ و لعاب میدی ♥تنوع خوبهنمیدونم چقدر دوستان با حرفم موافق یا مخالفن ولی من بعضی ...

من امروز یه تغییر کاربری داشتم☝️

من☝️

من☝️(با لحن بچه مدرسه ایا بخونید😄) :

جریان اینه که برای اتاق کار جدیدم گل طبیعی نداشتم(باید داشته باشم همیشه😇) به همین مناسبت بعد از مدتها رفتیم بازار گل

اولا بگم که تو خرید گل زیاده روی نکردیم و بیشتر چرخیدیم و لذت بردیم

بعد این که گل هایی که خریدیم به گلدونش هم فکر کردیم که گلدون زیادی نخریم

من یه گلدون سفید ساده کوچیک با گل طبیعی(کراسولا خرفه ای)خریدم برای روی میز کارم

تو خونه متوجه شدم که زیرگلدونی ندارم براش🤔

یه دفعه به فکرم رسید که خیلی وقت پیش یکی از فنجونای یک دست فنجون قهوه خوری هتلی ام شکسته بودن و در نتیجه یک نعلبکی اضافه داشتم🤩

آوردم گذاشتم زیرش دقیقا بهش خورد و بسیار شیک و عالی شد👌👌👌😇

اگر قبلا بود می گفتم که ممکنه بعد یه نعلبکی بشکنه و بذار داشته باشم جایگزین کنم

نکته مهم تر این که اینو به عنوان آموزه از تاپیک مینیمالیسم برای دخترم توضیح دادم😇👩‍🏫

گزارش من📝خروجی🗑اسباب بازی لگو خورشیدی / اصلی ترین قطعه اش خراب بود کار نمیکرد همه اش رفت خروجی لاک ...

سلام ببخشید‌ منظورتون از خروجی چیکار میکنید ؟ میفروشید ؟ یا بیرون میزارید؟ 

منم یه چرخ خیاطی دستی دارم مال جهازمه ۱۸ سال پیشه 

یبارم استفاده نکردم فکر کنم مشکل داره 

جا گرفته نمیدونم اگه بفروشم بگم چی سالمه نیست چون خودمم وارد نیستم 

دوستای عزیزم.

پیشاپیش من رو بخاطر لایک کردن پیام هاتو ببخشید.

قبلا گفتین که دوست ندارین لایک بشین،من یادم نمونده کیا دوست نداشتن.

واقعیتش بعضی پست ها به قددی خوبن که نمیشه بی توجه رد شد❤️❤️❤️

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم