2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739019 بازدید | 44705 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه عزیزم مبارکت باشه . من مشابه اینارو میدیدم فک میکردم به درد نمیخورن چون نمکپاش نیستن . این ...

ممنونم عزیزم.

خیلی باهات موافقم شیشه بنظرمنم خیلی بهتر از پلاستیکه👍

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
در کل زندگی مینیمالی داره نمیتونم بگم مثه عمه م در عین پولدار بودنش مینیماله ولی تو وسع خودش و با تو ...

چقدر عالی.

خیلی ممنونم که لطف کردی اینهمه تایپ کردی و در مورد کسی که می‌تونه برای هممون الگو باشه برامون توضیح دادی

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
چقدر عالی.خیلی ممنونم که لطف کردی اینهمه تایپ کردی و در مورد کسی که می‌تونه برای هممون الگو باشه برا ...

خواهش میکنم عزیزم 

لطف دارید شما 

یه دفعه مادر همسرم داشت در مورد سبکی و آرامش روح و روانشون بعد پاکسازی(حالا ایشون میگفتن وسایلی که لازم ندادم رو بدم بره) صحبت میکردن 

با خودم میگفتم آخ مادر اگه شرایطشو داشتید میبردمتون تو همچین تاپیکی تا از تبادل نظر کاربرا عشـــــق کنید 😄

❌لایک❌
سلان دوستان گل من امروز کشوی لباسای دختر کوچولومو بررسی کردم و ۸ تا تکه تاپ و شلوارک و لباس تابستونی ...

ماشالله چه کدبانو

کمد و پتوها و متعلقات عالی شدن

نتونستم به لایک بسنده کنم

خواهش میکنم گلم قبلا تو تاپیک در موردش پست گذاشتم حس خوبی نداشت واسمببخش دوست خوبم 🌺

ببخشید عزیزم‌حرف ناراحت کننده ای زدم؟

قصد نداشتم ناراحت تون کنم

یادم نمیاد اون پست تون رو

الانم درست متوجه منظورتون نشدم

ببخشید عزیزم‌حرف ناراحت کننده ای زدم؟قصد نداشتم ناراحت تون کنمیادم نمیاد اون پست تون روالانم درست مت ...

نه گلم 

منظورم الان نیست 

هیچ حرف ناراحت کننده ای نزدی عزیزدل

به خودت نگیر دوست خوبم،. حسم رو از بازگو کردنش گفتم بانوجان

❌لایک❌
سلام ،اینی که میخام براتون بگم ،به هیشکی نگفتم به شماها میگم و امیدوارم به درد جوون ترها بخوره، من د ...

پست عالی عالی عالی عالییییی امسالی👆👆👆👆👆

چشمام اشکی و قلبم اکلیلی شد🥹💖

به نظرم هرکی هرجا یه چیزی برای یاد گرفتن داره حتما استفاده کنیم حتی اگه دشمنمون باشه این نوع نگاه، ...

دقیقا همین اخلاق رو دارم هیدوای عزیزم

و دقیقا بسیار کارگشا و کمک کننده بوده واسم