2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست

من خونه مادرهمسرمم گفتم پر پره کابینت ها خرپشتی کمد دیواری حمام مثل مامان خودم دیروز که به ابجی ام می گفتم گفت خوب خیلی از خونه ها اینجوری اند 

می دونید به نظر شلوغ بودن به با سلیقه بودنم ربط داره مثلا زن عموی همسرم خانمی که مهمان زیاااااد براش میاد قاعدتا وسیله هم زیاد داره ولی خونه وکمدها وانباری تا جایی که من دیدم وسیله ها همیشه مرتب ودسته بندی شده است.حتی یک مهمان به راحتی همه چیز پیدا می کنه ونیاز نیست مدام خانم خونه پیدا صدا کنیم.

من خونه خودمم اینجوریه ظروف مهمان دم دستی قابلمه ها هم چیز تو کابینت ها جلوی چشم ونیاز به گشتن نیست.

چند وقت پیش امانتی مادرم دست من بود یادم رفت براش ببرم به همسرم گفت وسایل مامان تو کمد من تو ساک تو زیپ فلان

بدون اینکه یکبار زنگ بزنه ازم بپرسه پیدا کرد واورد برام

حمل بر خودستایی نشه منظورم این من همچبن خونه ای می پسندم ودوس دارم اون‌جوری باشم.

یا تو دور بارداری بدون ابنکه همسرم ازم بپرسه چه لباسی می خواهی وکجاست بسته به نیازی که داشتم لباس مناسب برام اورده بود چون تعداد لباسام کمه همون تعدادم جلوی چشم تو کمد

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فکر خرید لباس خونگی ام یه شومیز دارم خیلیی تو مهمانی ها پوشیدم چون راحت وپوشیده وقابلیت ست پذیری بالا داشت 

قصد داشتم بذارمش خروجی الان بندهای آستین اش قیچی کردم پاییز تو خونه بپوشم.

اون پیراهن حریر معروفم پاییز تو خونه می پوشم

شومیز مانتویی ام داشتم اتو می کردم بریم بیرون گفتم خوب این می تونم پاییز روی یکی از بافت ها که گفتم ست نمیشن بپوشم‌

مثلا می خوام دیگه پاییز ورودی نداشته باشم ومهمتر اینکه لباسایی که بلاتکلیف ان استفاده درست وبهیته ازشون بشه وخارج بشن.

شادی صدام کنید

سلان دوستان گل من امروز کشوی لباسای دختر کوچولومو بررسی کردم و ۸ تا تکه تاپ و شلوارک و لباس تابستونی که دیگه تا بهار اندازش نیستن جدا کردم و گذاشتم خروجی . توی کشو رو هم مرتب کردم لباسای زمستونی کم کم دارن میان جلو . تابستونی ها میره  عقب کشو . 

این دو سه روزه خیلی مهمون داشتم و سه تا از سفره هام  اومد دم دست استفاده شد امروز همه رو توی حموم شستم و پهن کردم تا خشک بشن . 

رشته آشی و نخود زیاد داشتم  از طرفی روز سشنبه جشن شکوفه های دخترم بود . منم روز قبلش بطور تصادفی سبزی آشی  هم خریدم و یه قابلمه بزرگ آش پختم .و برای مادر و خواهرم که همسایه ام هستن هم بردم . دیگه آش به اسم دخترم شد . 

همسرمو مجبوررر کردم دو جفت کفشش رو که داغون شدن بزاره خروجی چون جاکفشیمون جا نداشت و کفشای شوهرمم چون بزرگه مجبورم از طول بزارم اینه که خیلی جا میگیرن . از اونجا برداشت ولی گفت میبرم میزارم انباری خونه بابام!!!  

یه پاتختی داشتم که توی اتاق بچه‌ها بود آوردم اتاق خودم .

یه آباژور چوبی  هم داشتم که از دست بچه ها گذاشته بودم توی کمد دیواری اما دیروز دیدم که یه قسمتیش بخاطر جابجایی وسایل دیگمون توی کمد شکسته . خیلی ناراحت شدم اون قسمت رو چسب چوب زدم و آباژور رو آوردم دم دست روی پاتختی حداقل هر چقدر میخواد عمر کنه جلوی چشم خودم باشه.  بسه دیگه هر چی از دست بچه ها دکوراسیونو ناقص کردم

.

یک سال پیش دو تا لحاف برای بچه ها خریده بودم که بالاخره سه روز پیش یکیشو آوردم  دم دست برای تخت دختر بزرگم . برای کوچیکه هنوز استفاده نداره . 

دو تا کاور پتوی بزرگ دوختم  که توی هر کدوم ۱۰ تا پتوی مسافرتی یک نفره جا میشه . پتوها هر کدوم یه جایی بود چند تا کنار تشک ها چند تا توی کاور کنار ملافه ها چند تا توی اتاق بچه ها . الان همه رو یکجا جمع  کردم و میبینم که چقدرررر پتو زیادی دارم  اگر همسرم راضی باشه چند تاشو میزارم برای خیریه.چون واقعا مهمان هم در این حد برامون نمیاد .   

توی اون یکی کاور هم دو تا رو فرشی و یه زیر انداز و دو تا کاور تشک گذاشتم.  خوبیه این کار این بود که دیگه همه وسایل مشابه اومدن کنار هم و بخاطر طلق شفاف راحت همه رو میبینم

راستی با دوخت این کاور ها هم مقدار زیادی پارچه و طلق و زیپ بزرگ که از قبل داشتم مصرف شد از اینم خوشحالم . 

چقدر زندگی سخت میشه اینجوریمن لباسی که تعمیر یا شستن یا اتو بخواد اصلا سر جاش نمی‌ذارم، باید کارش ا ...

دقیقا،تصور اینم ک لباسی که کثیف و نیاز شستشو داره رو بزاری تو کمد و بقچه برام ازاردهندس

منم دیروز کشو ادویه هامو تمیز کردم عکسشو هم براتون گرفتم.موقعی که میخواستم شیشه بخرم به اندازه نیازم ...

قبلا وقتی ادویه ی یه شیشه کم میشد دوباره پرش میکردم و هر شش ماه همه رو خالی میکردم و میشستم که برای من کار سختی بود ولی الان هرشیشه که خالی شد اول می‌شورم و بعد پرش میکنم.اینجوری تقریباً همیشه تمیزن

و دیگه همه رو باهم خالی نمیکنم.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
منم دیروز کشو ادویه هامو تمیز کردم عکسشو هم براتون گرفتم.موقعی که میخواستم شیشه بخرم به اندازه نیازم ...

چه خوب  دید داره . بدنه اینا شیشه ای هستن یا پلاستیکی؟ بعد حالت نمک پاش هم هستن یا با قاشق برمی‌دارید ازش؟ 

من یه مدل قبلا دیدم درش وسطش طلق پلاستیکی داشت از بالا دید داشت اونم خیلی خوشم اومد . البته فعلا بانکه دارم .