2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
اومدم گزارش نماز و روزه های قضا رو بدم و چند تا پست بخونم و انرژی بگیرم و برم 💕خب 9روز روزه قضامو گ ...

منم وقتی قرضی رو پس میدم یا قبض پرداخت کنم و....با اینکه پول خرج میشه ولی احساس سبکی میکنم 

توی کتاب معجزه شکرگزاری نوشته باید وقتی پول قبض و این چیزا رو پرداخت میکنیم بگیم خدایا شکرت که میتونم قبضم رو پرداخت کنم ، شکرت که میتونم از این خدمات استفاده کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه نکته که الان یادم افتاد در ادامه کامنت برنامه ریزی که چند روز پیش گذاشتم 

اینکه بگیم از فلان موقع ، مثلا از شنبه 😅😅😅، از فردا ، از اول ماه .....اون روز هیچوقت نمیرسه 

باید بگیم از همین الان و همین لحظه 

و اگه اونجوری که گفتیم یهو نخوایم همه چی رو باهم درست کنیم ، میتونیم امیدوار باشیم که کم کم همه چیز رو اصلاح کنیم .مثلا میتونیم بگیم خب من از الان حواسم به این هست که مثلا قند و شکر رو کم کنم ، دو سه هفته که گذشت و برامون عادت شد میگیم خب من از الان کمی بیرون یا داخل خونه پیاده روی میکنم و همینطور الی آخر

هیدوا جان درباره آینه شمعدونم منو راهنمایی می کنی و تجربه تو می گی؟من دوست دارم ردش کنم بره چون واقع ...

هستی جان ، ببخشید که منم جواب میدم 

من چندین سال قبل دادم به خانمی که میومد کمکم ، دو سه سال پیش برام عکسشو فرستاد ، کلی کیف کردم که دوسش داره و  از اینکه اون تو خونشه لذت میبره ، بخدا اگه تو خونه خودم بود انقدر حس خوب پیدا نمیکردم 

سلام خانم های مینیمالیستمن امروز لباس زمستانی هامو از بغچه هاشون ریختم رو زمین. مرتب کردم و ی سری گذ ...

من قبلنا که لباسهام زیاد بود مجبور بودم لباس‌های زمستونی رو جمع کنم و دوباره تو فصل سرما بیارم دم دست ، اما الان دیگه همه لباسهام تو کل سال دم دست هستن 

من قبلنا که لباسهام زیاد بود مجبور بودم لباس‌های زمستونی رو جمع کنم و دوباره تو فصل سرما بیارم دم دس ...

آره عزیزم. منم تصمیم گرفتم تعدادش رو انقد کم کنم که  این مرحله و بغچه پیچی رو کلا حذف کنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من قبلنا که لباسهام زیاد بود مجبور بودم لباس‌های زمستونی رو جمع کنم و دوباره تو فصل سرما بیارم دم دس ...

من الان تمام لباس های زمستونی وتابستونی کمجلسی وروزمره ام تو کمدم.اصلا اینجوری نیست بخوام‌جمع کنم. دوباره بیارم فقط ترتیب رگال ها جلو وعقب میشه.

شادی صدام کنید
اومدم گزارش نماز و روزه های قضا رو بدم و چند تا پست بخونم و انرژی بگیرم و برم 💕خب 9روز روزه قضامو گ ...

ببخشید چرا اجازه ندن یک ساعت پول تو حسابتون نمونه؟منظور جملتون رو متوجه نشدم؟

فردا قراره با مادر همسری بریم عروسی ..من لباسم مشخصه و کفش مانتومم معلومه ..چون فقط دو تا لباس مجلسی ...

مادرشوهر منم لباس مجلسی،شومیز،کلا لباسای ۳۰سال پیششو هم داره!حالااا هم سایزش نیستن هم دیگ از مد افتادن !ولی نگه داشته دلش نمیاد بندازه بره😐میگه من ب اینا پول زیادی دادم

حالا بخواد جایی بره دوساعت دنبال ی روسری میگرده پیدا نمیکنه

و انقدر هم اشفته اس خونشون،هیچوقت نمیدونه چی بپوشه،همیشه دم رفتن پا میشه دنبال لباس میگرده

مادرشوهر منم لباس مجلسی،شومیز،کلا لباسای ۳۰سال پیششو هم داره!حالااا هم سایزش نیستن هم دیگ از مد افتا ...

حالا قسمت جالبش اینه که فکر کن لباس ۳۰سال پیشو بقچه کرده ،سال تا سالم باز نمیکنه ،بعد حرفش بیوفته میگه ببین چقدر با سلیقه نگه داشتم،نو مونده😬👏درحالی که شاید دوبار اون لباسو استفاده کرده اصلا نشسته....یا درمورد ظرف و ظروف،ظرفای ۲۰/۳۰سال پیشو داره،همشم تو کارتنه یکبار هم اصلا استفاده نکرده،میگه ببین چقدر با سلیقه نگه داشتم از ۲۰سال پیش همشون نو هستن و سالم🤦

حالا قسمت جالبش اینه که فکر کن لباس ۳۰سال پیشو بقچه کرده ،سال تا سالم باز نمیکنه ،بعد حرفش بیوفته می ...

واای دقیقا مثل مادر همسر من ..ایشونم لباس عروسی ما که بر ده سال پیشه داره و جالبه اندازم نیس میگ ببین برا عروسی شماست ...نگه داشتم اما تو لباس عقدتم دادی رفت ..میگم  مادر من سایزم سه تا عوض شده چرا باید نگه دارم ..

هدف بد کسی رو گفتن نیس ..هدفم ازین مثال این بود بگم مینی‌مالیستیو چقد خوبه ..من الان می‌دونم قراره چی بپوشم و دیگ در به در دنبال شال و کفش و لباس نیستم ولی ایشون که فقط انباشت داره ..نمیدونه چی بپوشه ...