2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740475 بازدید | 44731 پست
که خب معمولا همه ارگان ها کمبود نیرو دارن

شاید ولی کسی که قصد این کار رو داشته باشه حتما باید پیگیری کنه یا مثل همکار من آزمون استخدامی آموزش و پرورش داده بود و بعد از قبولی از سازمان قبلیش استعفا داد . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمی دونم این کلمه دقیاس چیه کیبورد من به جای دقیقا می زنه!🤦🏻‍♀️جالبه حالا که میخواستم دقیاس بنو ...

کلمه عزیزم رو هم اگه اول کامنت تایپ کنید گاهی عزمزمه تایپ میکنه 

من قبلا که خواننده خاموش نی نی سایت بودم ، فکر میکردم توی بعضی گویش ها بجای عزیزم میگن عزمزمه 😅😅😅😅😅😅😅😅😅 تا اینکه خودم اومدم تایپ کنم و فهمیدم قضیه از چه قراره 🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر خوب شد باهاشون صحبت کردم ..جسارتا میتونم بپرسم شغل شما چی بودهمسرم میگند ده سال رو برو با بیست ...

سلام عزیزم خیلی مدارس تا ساعت ۴ یا ۵ هم تایم دارن بچه توی اون ساعت هااا تکالیف می‌نويسن یا بازی میکنن

میتونید بپرسید از مدارس 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
شبتون بخیر دوستای عزیز؛ چند آیتم از کمد لباسم از اول تابستون گذاشته بودم دم دست تا بیشترین استفاده ر ...

سلام خوبید من شال هایی که دون دون میشن رو به عنوان حوله بعد از حموم میبندم به موهام تا موهام خشک بشن و بتونم سشوار بکشم یا چندتا روسری قواره دار دارم که نو هستن اما الان کسی روسری قواره دار سر نمیکنه

چندتاشون رو به عنوان ملحفه برای بچم استفاده میکنم هم نخی هستن هم خنکن هم نو 

بدترین مورد اینکه وقتی لباس تعویض میشه مو و ارایش هم ممکنه بریزه بهم...و اون ساک لباس و حمل لباسها و ...

من آخرین عروسی که رفتم دستم ساک هم نداشتم لباس تنم بود با مانتو و شال نشستند مانتو و شال  رو هم انداختم پشت صندلی که نشسته بود آسوده خاطر تو عروسی بودم 

خدا قوت همگی♥️ دیروز جشن یکی از بستگان همسرم بود برعکس قبلنا که کلی درگیر لباس و...میشدم دوساعت قبل ...

چه جالب 

این حرفت تجربه دیشب منه تو جشن

و افرادیکه چاردست لباس اوردن و حتی سرویس طلاشونم عوض میکردن باهردست لباس 🥴

❌لایک❌

ماهم دیشب مجلس عروسی بودیم 

من لباسم تنم و یه عبا هم روش پوشیدم با کیف کوچیک درحد پول و گوشیم جابشه رفتم سالن...

ولی چندتا خانم دیدم که با چمدون اومدن بودن🥴چرا؟ چون دو دست مانتو و شلوار دوخته بودن ...سه دست لباس مجلسی دوخته بودن...

حتی بعد هربار تعویض لباسها رنگ و مدل سرویس طلاشون هم عوض میشد !!!!

این افرادیکه میشناسم معلم و کارمند جامعه هم هستند(بااحترام به این قشر عزیز،فقط میخاستم بگم که زن بیسواد پشت کوهی نیستند ،بلکه تحصیلکرده و شاغلن!!!!)   ولی ازین رفتارشون تو شوکم همیشه...

اخه کار همیشه شون هست😑😑❌❌

همیشه درحال رقابت ...اگه یه النگو یا وسیله دست یکی از اقوام ببینه...فرداش باید اطرافیانش از زیر سنگم شده براش پیداکنند..

دستاش دیگه جایی برای النگو و تکپوش و طلا نداره دیگه سه کیلو طلاازخودش اویزون می‌کنه همیشه .خونش سه خواب و تماما رگال و لباسه...کابینتا و کمددیواریاش جانداره...

اکثرا وسایل خونش چندرنگ و مخصوصا طلایی هست...

بااینکه تازه عروسه مبل و بوفه بزررررک و ظروف و همه چیش طلایی هست و وسایل اشپزخونش هم صدرنگ.....

از دوماه قبل عروسی دغدغه خیاطی و لباس و ارایشکاه داشتن

تابحال این افرادو اروم و بی استرس ندیدم

همیشه یا بایکی جنگ دارن یا درحال حسادت و رقابته

باماشین۲۰۷ و مدرک تحصیلی دامپزشکی شوهرش و گوشی ایفون ۱۳ دستش زخمی کرده فامیلو 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴👍

ولی من یک ماهه درکمال ارامش ...لباسی که تکراری بود و ازقبل دیده بودن ولی شیک بود و ساده پوشیدم و سه روز قبلم ارایشگاه نویت گرفتم و رفتم 

و خیلیم راضیم ✅

خدایا این آرامشو ازما نگیر

شکرت❤️🙏

❌لایک❌
ماهم دیشب مجلس عروسی بودیم من لباسم تنم و یه عبا هم روش پوشیدم با کیف کوچیک درحد پول و گوشیم جابشه ر ...

بنظرم این مدل بودن هم میتونه یجور وسواس باشه یا قدرت انتخاب ندارن بجای این که از جشن لذت ببرن همش درگیر لباس ،چشم و هم چشمی هستن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه جالب این حرفت تجربه دیشب منه تو جشنو افرادیکه چاردست لباس اوردن و حتی سرویس طلاشونم عوض میکردن با ...

یعنی چهار تا سرویس طلا آوردن!!!؟؟ مطمئنی بدل نبوده؟ اگه طلا هم بوده که خوب دلی داشتن توی  این شلوغی این همه طلا آوردن نترسیدن دزدیده بشه! 

من بچه بودم یادمه خیلیا یه دست لباس محلی داشتن یه دست هم لباس رسمی . که برای اینکه به سبک رقصشون بیاد می رفتن لباس عوض میکردن . اما این مدلی هم که شما و دوستان گفتید منم چند نفر رو دیدم . اما جدیدا دیگه ندیدم خداروشکر . 

ماهم دیشب مجلس عروسی بودیم من لباسم تنم و یه عبا هم روش پوشیدم با کیف کوچیک درحد پول و گوشیم جابشه ر ...

بچه ها یه چیزی بگم به قولی نوشابه باز کنم واسه خودمون

همسران بانوان مینیمالیست از بندگان نظرکرده خداوند هستند واقعا😇

فکر کن امثال این خانما خودشون که هیچی، چه استرسی به همسر و خانوادشون وارد می کنن برای هر مجلس و برنامه ای!

من در حال حاضر برای عروسی کلا  دو تا لباس دارم 

یکیش بلند و حریر شاین دار یقه بازه  برای عروسی های فامیل درجه یک .

یکیش هم ساده تر و پوشیده تر ولی قشنگ و شیکه . 

این دومی رو خودمم بیشتر دوس دارم . دیگه یکی از این دو تا رو بسته به موقعیت میپوشم تا اطلاع ثانوی . که بخوام جایگزین کنم .