2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست

کتاب هایی هم که تا الان خوندم:

اثر مرکب

عادت های اتمی

لذت کمتر داشتن

کمتر،بیشتر است

جادوی نظم

وقتی نیچه گریست

آدمها را دوست داشته باشید، از اشیاء استفاده کنید

چگونه کمالگرا نباشیم؟

کتابی که آرزو میکنید کاش والدینتان خوانده بودند

کلبه عمو تام

لطفا گوسفند نباشید

بیشعوری

نمی‌گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها چیزی که ازش زیاد دارم کتابه

عاشقشونم

کتاب هایی که دوست دارم نگه میدارم

ولی اونایی که خوشم نمیاد بعد خوندن میدم به کسی یا کتابخونه

به هر حال شاید کسی باشه که دوسش داشته باشه

-- مثل همین ملت عشق که اصلا باهاش ارتباط نگرفتم...

-- لطفا گوسفند نباشید هم زیاد جالب نبود

-- نمی‌گذارم کسی اعصابم را بهم بریزد ، خیلی یه چیزی رو تکرار می‌کرد و از یه جایی به بعد نکته جدیدی نداشت و کسل کننده بود

کتابایی که من خوندم

✅️مجموعه کتاب های هری پاتر

✅️بخش کوچیکی از کتاب های پائلو کویلو

✅️خودت باش دختر✅️شدن✅️تکه هایی از یک کل منجسم✅️

زن بودن✅️شوهر اهو خانم✅️زنان ونوسی مردان مریخی✅️

هنر ظریف بی خیالی✅️چندین رمان ایرانی وخارجی✅️زنان نیرومند✅️کتابخانه نیمه شب✅️این ها مال این اواخر بودن کتاب هایی که قبلا خوندم الان یادم نمیاد....

شادی صدام کنید

موشی جان اسم تونم نمی دونم عزیزم

در مورد خونه تکونی خونه مامان منم همبن شکلی بود ایشون همه چیز می شست من اصلا چیزی نگم بهتره چون حرفهام حالت گلایه می گیره...

راجبع خودم حرف بزنم به جز وقت هایی که فرش ها شسته بشه که اونم هر سال نمی شورم بقیه وقتها شکل خونه بهم نمی ریزم که کلاف کننده باشه خودمم توش بمونم.

خونه تکونی شب عید وتو هوای سرد استان ما هم برای شخض من یه کار غیرمنطقیه‌.ببشتر شستشوهام شهریورماه حداقل خیالم از اسمون راحته.صبح بشوری تا یکی دوساعت بعد ازظهر همه چیز خشک میشه [به جز فزش]

الان از شستشو های شهریور پتوی دخترم مونده.

واحتمالا پنجره آشپزخونه که نیم پرده است در واقع نشورمم مشکلی نیست.

شادی صدام کنید
خونه تکونی دوستمون تابناک منو یاد یه چیزی انداخت.من بچه که بودم تا همین الان از خونه تکونی متنفر بود ...

نحوه آشنایی دوستان با این سبک زندگی چقدر قشنگه 

و چقدر ماها میفهمیم همدیگه رو 

❌لایک❌
منم این مشکل دارم بهرحال هر کاری کنی به نظرم خونه پاک پاک نیست الان دخترم تا غافل میشم با کفش مباد ت ...

یه سجاده برای کوچولوتم پهن کن 

شاید دیگه کار به سجاده شما نداشته باشه

این تجربه من برای بچه هام بوده

❌لایک❌
منم مثل شما وسایل هنری زیاد دارم،مثل نمدای رنگی یا وسایل عروسک سازیراستش من این وسایل رو مرتب کردم و ...

دقیقا همین الان کمد دیواری رو جمع کردم کلی نمد و ربان و نخ و وسایل بود نمیدونم چیکارشون کنم

دیگه درست نمیکنم همینجوری هم موندن به نظرتون منم بزارم بالای کمد دیواری حیفمم می یاد بندازم حداقل ۲۰ رنگ نمد دارم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
دقیقا همین الان کمد دیواری رو جمع کردم کلی نمد و ربان و نخ و وسایل بود نمیدونم چیکارشون کنمدیگه درست ...

اگه بچه ای که ابتدایی بخونه دارید نگه دارید ، برای کاردستیاشون لازم میشه ، اگه نه ببینید دور و برتون کسی کار هنری اگه میکنه بدین بهش ، اگه مهد کودک یا پیش دبستانی آشنا دارید میتونید نمد ها رو بدید برای کلاژ و...استفاده میکنن بچه ها