2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول باشه ازتون.کاری که خیلی براش خوشحال بودم در جدال کار وارامش دخترم یک سالم حس مادری ام برنده شد ...

شادی عزیزم

بهت تبریک میگم

من خودم مادر شاغل دو تا بچه هستم

فمنیستم و موافق با استقلال مالی خانم ها

اصلا از شاغل بودنم پشیمون نیستم با این که کارم سخت و پرمسولیته مخصوصا تا این اواخر این طوری بود

شرایط و عقایدمو گفتم که بدونی فکرم بسته نیست

اماااا شک نکن که در حال حاضر درست ترین تصمیم رو گرفتی

بعدا که بچه کمی بزرگتر شد فرصت داری برای کار کردن

موفق باشی🥰😘🌹

سلام وقت همگیتون بخیر. من به مرحله غلط کردن توی خونه تکونی رسیدم😁واقعابایه پسربچه یکساله شیطون خیلی ...

عزیزم یه چیزی بگم بهتون که خودتون و بچه رو اذیت نکنید

چون مادر خودم خیلی ما رو سر این قضیه اذیت کردن

حتما می دونید که نجاست فقط اگه پا یا لباس تون مرطوب باشه منتقل و جابجا میشه

پس اگه جایی نجسه اگر مراقبت کنید و با پای خیس راه نرید پخش نمیشه

و برای نماز هم حتی فقط جای سجده کافیه که پاک باشه که اونم با جانماز حل میشه

آنقدر حساسیت و سخت گیری قاطی احکام کردن که همه مون وسواس داریم انگار!

من یه مسئله دیگه هم داشتم خواستم بدونم کسی میتونه راهنماییم کنهمن حدودا ۱۱ ماهه عروسی کردم و چایی سا ...

دوست عزیز من از بین اینا آب مرکبات گیر عصای دستمه چون واقعا سخته آب پرتقال با دست گرفتن و پاییز و زمستون مخصوصا به خاطر بچه ها مرتب مصرف داریم

عزیزم یه چیزی بگم بهتون که خودتون و بچه رو اذیت نکنیدچون مادر خودم خیلی ما رو سر این قضیه اذیت کردنح ...

اره هستی جان درست میگی شما.ولی بچها پاهاشون خیس بوده توی کل خونه راه رفتن نجاست به همه جا خورده. بعد من وهمسرم سعی میکنیم دائم الوضوباشیم بایدهی دمپایی میپوشیدیم وخب سخت بود برامون الان دیگه تشکچه بزرگ دوختم برای پسرم شبامیزارمش روش راحته تاصبح. صبحهام پوشکش میکنم تمیز میمونه

لطفالایک نکنین. 
دوستان این متن رو الان خوندم گفتم با شماها به اشتراک بذارم مادرم آن روزها همه چیز برایش حیف بود، جز ...

اشک اومد تو چشمام🥹

جمله معروف همسرم: حیف منم ... حیف تویی...

دوستان یه چیز بی ربط به تاپیک اومد تو دلم که بگم

عذر میخوام

میگن زندگی تو دو تا چیز قشنگه:

دل سخن پذیر

و سخن دلپذیر

تو اون لحظه ناب، همسرم حرف دلپذیری زدن و من با دل سخن پذیری اون رو پذیرفتم و این چراغ راهم شد در آغاز مینیمالیسم 🌹

عزیزم یه چیزی بگم بهتون که خودتون و بچه رو اذیت نکنیدچون مادر خودم خیلی ما رو سر این قضیه اذیت کردنح ...

بعدکه گفتم به مرحله غلط کردن رسیدم برای این بودکه کل خونه رواعلاشویی کردم. وگرنه مثلا یه بارپسرم روی مبل خوابش برده بود وهمونجا خودشو خیس کرده بود من همش توی فکرم بود که چطور اینجاروبشورم. بعدکه پرسیدم گفتن همین که یه ذره اب بریزی وسریع جمعش کنی نجاست برطرف میشه دیدم اتفاقا راحته ماهاوسواس گونه به خودمون سختش کردم

لطفالایک نکنین. 
بهترین رفتار رو داشتیآفرین 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

ممنون عزیزم.

به نظرم مهم ترین اصل مینی مالیستی همین موضوعه.اینکه ادم تنها میتونه خودش و وسایل خودش رو مینیمال بکنه.

به زور چیزی رو ب کسی تحمیل کردن خیلی بده

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
الان که دخترم یک خورده وسایل اورده وسط خونه داره نقاشی میکشه پسرمم خوابه ولی یکروز حتما عکس از همه ج ...

خوشی این آرامش زده زیر دلتون ها😉😅🤣

شوخی کردم با توجه به کامنت بعدی‌شان

دلخور نشید یه وقت😅

تجربه خودمو گفتم دوست عزیز

شادی عزیزمبهت تبریک میگممن خودم مادر شاغل دو تا بچه هستمفمنیستم و موافق با استقلال مالی خانم هااصلا ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی بله کاملا حرف تون درسته الان دخترم به من احتیاج داره‌

من سعی کردم آگاهانه بچه دار شم واز وقتی دخترم به دنیا اومده خیلی به فکر پالایش خودم هستم چون بزرگ ترین الگوی دخترم من هستم تصمیم گرفتم این مدت که خونه هستم حسابی برای خودم ودخترم وقت بذارم مخصوصا که میگن سالهای اول خیلی مهمه

شادی صدام کنید

منم این مشکل دارم بهرحال هر کاری کنی به نظرم خونه پاک پاک نیست الان دخترم تا غافل میشم با کفش مباد تو یا مهمان ها پا برهنه می رن دم در میان داخل من این شکلی میشم😡

ولی فقط میگم خدایا تو ببخش.

دخترم نمی ذاشت سجاده پهن کنم یادم انداختید دوباره سجاده بیارم شاید الان عقل اش برسه دیگه کار نداشته باشه.

شادی صدام کنید

خونه تکونی دوستمون تابناک منو یاد یه چیزی انداخت.

من بچه که بودم تا همین الان از خونه تکونی متنفر بودم.

خونمون به شدت شلوغ و بی نظم بود.مامانم دائم درحال خرید چیزایی ک استفاده نداشت و بابام هم هیچ چی رو دور نمینداخت.

مامانمم همینطور بود.

وقتی ما خونه تکونی میکردیم خونه به حالت انفجار هیروشیما درمیومد.

کلی چیز از سال گذشته پیدا میشد کلی چیز دیگه گم میشد🥴

خلاصه خیلی وخامت اوضاع رو تصور کنین دیگه...

چقدر چیزای بیخود رو میشستیم تو هوای سرد اسفند.

حتی اشغالای بالای حموم.یعنی حتی یک نفر ب ذهنش خطور نمیکرد این چیزا رو میشه دور ریخت🤦‍♀️

تاااا اینکه من ازدواج کردم،تو خرید جهازم کلی اشتباه کردم.

خیلی هم ب خرید کردن علاقه داشتم🤭🤭🤭

ولی به قول یکی از دوستای همین تاپیک ادمیزاد توی نهادش علاقه به خلوتی داره.

همیشه این سوال تو ذهنم بود اینهمه وسیله که میخرم خب اخرش چی؟

فقط چند روز بابت هر کدوم خوشحالم

اگر همینطور ادامه بدم خونه م ی روز منفجر نمیشه؟

دوسال پیش نمیدونم به چی فکر میکردم،یهو چشمم به عنوان تاپیک خورد و تمام🥰🥰🥰

فهمیدم سبک مورد علاقه م اینه.

از اولین صفحه شروع کردم ب خوندن و بالاخره بعد از سالها عضو نینی سایت شدم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

ورودی:یه جفت دمپایی برای دخترم خوبه وقابل استفاده است 

یه پک اسباب بازی چند تکه که مشابه اش دخترم داشت این می ذارم کنار به وقتش تکه هاش هدیه میدم چون هر تکه اش خودش یه اسباب بازی مستقل

هر دو ورودی هدیه بودن.

شادی صدام کنید