2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740511 بازدید | 44731 پست

چه تاپیک خوبی سیو کردم تا همیشه عمل کنم بهش

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
دوست ندارم گوشی اینا زیاد استفاده کنم وخب خونه آنقدر خلوت که کارهاش سریع انجام میشه طی روز عصرها رو ...

کتاب های عالی که من خوندم:

ملت عشق(رمانی که دیدگاه من رو به عشق و دین و زندگی بسیار تغییر  داد)

پنج زبان عشق(روانشناسی که تحولی عظیم در شناخت من از همسرم و روابطم با ایشون ایجاد کرد)

پنج زبان عشق کودکان (روانشناسی)

قلعه حیوانات (داستانی کتابی که چشمام رو به خیلی چیزها باز کرد و از من آدم دیگه ای ساخت)

دشمن عزیز (رمان عالی ادامه بابالنگ دراز، تنها رمانی که هر چند وقت یک بار می خونمش)

از دخترت یک قهرمان بساز (کتاب تربیتی عالی برای مادران دختران)

الان همینا یادم میاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.به نظرم مهم ترین اصل مینی مالیستی همین موضوعه.اینکه ادم تنها میتونه خودش و وسایل خودش رو ...

بله این اصل خیلی مهمیه 

که اگه به این مطلب نرسیم فقط خودمون رو با حرص خوردن و کار زیاد برای طرف مقابل از لحاظ روحی و جسمی دچار فرسایش میکنیم 

❌لایک❌
مرسی عزیزم که وقت گذاشتی برام تایپ کردی بله کاملا حرف تون درسته الان دخترم به من احتیاج داره‌من سعی ...

بهترین کارو میکنی شادی جان ، مطمئن باش پشیمون نمیشی ، بعدا وقت خییلی زیاد خواهی داشت که کار کنی ولی اگه الان بچه خوب تربیت نشه ، بعدا هیچ کاری از دستت برنمیاد 

خونه تکونی دوستمون تابناک منو یاد یه چیزی انداخت.من بچه که بودم تا همین الان از خونه تکونی متنفر بود ...

اره واقعاخونه تکونی ماماماعذاب بود😁البته مادرخودم تقریبامینیماله. من خودمم چیزاضافه ندارم بخاطرهمینم خونه تکونی سنگینم که همه چی روشستم ازشنبه تاچهارشنبه طول کشید. اصلاهم به بچها سخت نگذشت چون دایم روی سرامیکا بازی میکردن ونقاشی میکشیدن جوری شد که قبل ازتمیزی سرامیکا بهتر بودن تابعدش😁اعتراضای منم بخاطر بچه یکساله ام بود که واقعاچیزی نمیفهمه

لطفالایک نکنین. 
اخه حق الناسه، چرا بخاطر پول الکیادم و میترسوننکلا تو هر صنفی حروم خور هست این رنگ مو رو که گفتید به ...

درسته . دیگه دوره ای شده خیلی باید حواسمون جمع باشه.  قبلش یه سرچ بزنیم درباره قیمت و کیفیت‌ها. من خیلی وقتا که میخوام جنسی بخرم اول میرم توی د یجی کالا یا سایتهای دیگه پیداش میکنم و نظراتش رو میخونم بعد تصمیم میگیرم برای خرید. 

کتاب های عالی که من خوندم:ملت عشق(رمانی که دیدگاه من رو به عشق و دین و زندگی بسیار تغییر داد)پنج زب ...

هستی جام من پارسال شروع کردم ملت عشق روبخونم ولی تاصفحات سی وچهل بیشترنتونستم بخونم وارتباط بگیرم باهاش. اصلاربطی به اسمش نداشت. درمورد یه اقابود که فکرمیکنم میخواست بره پیش مولانا

لطفالایک نکنین. 
اینم پایین سارافون که یه تکه از تزیین شال رو بهش دوختم با بالاش متناسب بشه

چقدر خوش سلیقه❤افرین بانو. خیلی دوست دارم ازاین کاراکنم ولی خب یه بارانجام دادم که واقعا خراب کردم🤦🏻‍♀️دیگه هنرخیاطی روبوسیدم گذاشتم کنار😁

لطفالایک نکنین. 
هستی جام من پارسال شروع کردم ملت عشق روبخونم ولی تاصفحات سی وچهل بیشترنتونستم بخونم وارتباط بگیرم با ...

متنش خیلی سنگینه منم یکبار متنشو خوندم یکبار صوتی شو گوش کردم جفتش نصفه موند

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
متنش خیلی سنگینه منم یکبار متنشو خوندم یکبار صوتی شو گوش کردم جفتش نصفه موند

اره. هی میگفتم بره جلوبهترمیشه که نشد ومنم گذاشتمش کنار. جالبه که اینهمه تعریفشو میشنوم

لطفالایک نکنین.