2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740501 بازدید | 44731 پست
من مادرشوهرم و همه خانواده همسرم نزدیکن ، مادر و پدر شوهرم که همینجوری زنگ نزده یهو میان پشت در ، بق ...

جسارتا ناراحت نمیشید یا اوکی هستید؟

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

خروجی

انقدر زیادن که نمیتونم همشو بگم ولی جیگرم حال اومد😂😂

یعالمه آزمایش و عکس و سونو برای ۷-۸سال قبل و یکعالمه کاغذ باطله دیگه و پلت رنگ و ...

در مورد دور ریختن یه چیزایی مرددم واقعيت 

راهنمایی میخوام

حدود ۹سال پیش کلاس چرم و رنگ روی شیشه رفتم که وسایلش خیلی زیاد و همچنین خیلی گرون هست 

نمیدونم چیکارشون کنم

از طرفی دخترم کوچیکه میدونم حالاحالاها نمیتونم سمتشون برم 

از طرفی دیگه علاقه ای و همچنین حوصله این هنر رو ندارم 

از طرفی هم خب من الان ممکنه به مینی‌مالیست معتقد باشم ممکنه سالها بعدپشیمون شم ( صدالبته با کلیتش موافقم ولی خب نگرانم پشیمونی هم داشته باشه بعد سالها

ممکنه من ۳۲ ساله تو ۴۰ سالگی عقیده دیگه داشته باشم

اخه پیش اومده سالها قبل به خیلی چیزا عمل میکردم که الان قبولشون ندارم اصلا .. )

مرددم چکارشون کنم دوستان ❤️

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم واقعا استفاده زیادی دارم مانتووشومیز وتعدادی که گفتم دارم مثلا دوتامشکی مجلسی ی دونه روزانه واقع ...

بله واقعا همشون تو مناسبتی مختلف می‌پوشم 

اما برا روزانه همون دوتا سبزا رو می‌پوشم 

نسکافه ای پاییزه هست جنسش  اونم برا روزانه اوایل پاییز و اوایل بهار استفاده دارم   دوتا کرم و مشکی نیمه مجلسی هستن نه نه  مثل روزانه هام نه مجلسی.. حد وسطن  اونا رو هم برا مهمونی که دعوتم بجز و عید و اینجور مهمونای معمولی  می‌پوشم مثلا میرسم خونه مادرشوهر یا برادر  

عبا و کفتان  برای مراسمات مذهبی مثلا محرم 

مشکی بلند برا مراسمات ختم و..البته ی چادر مشکی هم دارم ..در حالت کلی چادر ی نیستم اما بسته به موقعیت بعضی جاها سر میکنم ..

جسارتا ناراحت نمیشید یا اوکی هستید؟

خب اوایل خیلی ناراحت میشدم ولی از وقتی مینیمالیست شدم چون اکثرا خونم تمیزه ، دیگه ناراحت نمیشم ، بعدم خواهر برادرا زنگ نزده بیان خیلی ناراحت میشم ولی پدرومادر دیگه اشکالی نداره ، فقط لباسی که تو خونه میپوشم جلوی پدرشوهر و حتی مادرشوهر هم نمیپوشم ، میان فقط من میرسم برم یه لباس مناسب بپوشم همین 

بقیه هم زنگ میزنن ولی چون نزدیکه زود میرسن ، دیگه کنار اومدم و اذیت نمیشم 

سلام از اصول آشپزخانه پایدار میشه بیشتر بگید یا سایتی اگه داره معرفی کنید؟ برام جالب شد

سلام

اولین بار اصطلاح آشپزخانه پایدار، مد پایدار و... رو از خانم آیه حمداوی شنیدم و کمابیش تو پیجشون توضیحاتی دادن، و بعدا تو سایت های مختلفی سرچ کردم راستش سایت مشخصی تو ذهنم نیست

چند ماه قبل هم تو همین تاپیک مفصل راجبش صحبت کردیم یادم نیست صفحه چنده

خروجیانقدر زیادن که نمیتونم همشو بگم ولی جیگرم حال اومد😂😂یعالمه آزمایش و عکس و سونو برای ۷-۸سال قب ...

منم مثل شما وسایل هنری زیاد دارم،مثل نمدای رنگی یا وسایل عروسک سازی

راستش من این وسایل رو مرتب کردم و گذاشتم بالای کمد دیواری،جایی که بهش دسترسی سخته

میدونم این کار با اصول مینیمال در تضاده، ولی این وسایل کم کم برا مدرسه بچه هام یا کاردستی هاشون استفاده میشه.

دخترم هفت سالشه و شدیدا به کارهای هنری علاقه داره ،دو سه سال دیگه عروسک سازی یا نمد دوزی رو بهش یاد میدم.

شایدم خودم دوباره رفتم سراغشون

خروجی 🗑

یه تونیک و تاپ ست که دوستشون ندارم

قران روزانه✅

یه گیاه رزماری داشتم که خشک شد برگاش و چیده بودم یه روزیــــی بزنم به سرم، بلاخره اون روز رسید و نصفش و استفاده کردم. بخاطر متعادل کردن طبعش با گل ختمی ترکیب کردم گل ختمی هم انباشته شده بود یکم استفاده شد

چند کانال اضافه از تلگرام پاک شد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام خانوم های مینیمالیست گلم  🌼🥰

امروز از صبح خونه پدرم بودم تا ساعت حدود هفت 

✅کشوی قاشق چنگال و کفگیر و ملاقه خونه مامانم مرتب کردم 

یه تعداد خیییییییلی زیادی کنار گذاشتم که بریم بفروشیم حالا بعدا عکس همشون رو میزارم یه اندازه یه گونی جای برنج شد 

چون قبلاً سرویس کامل خریده و این ها دیگه خیلی قدیمی و کهنه شدن کلی قاشق و چنگال با اشکال مختلف و چاقو هایی که از هر کدوم تک مونده 

✅بعد رفتم سراغ وسایل پیکنیک همه رو با مامانم شستیم و من مرتب کردم چهار تا استکان با شکل های مختلف داشت که گذاشتم خروجی به جاش شیش تا یک دست گذاشتم  

✅سه تا دیگه کابینت هم ریختم بیرون و خروجی هاشون شامل 

کیسه آبگرم پاره شده. جعبه استکان .توری ماهی کباب .چند تا ظرف یکبار مصرف 

متاسفانه من مادرم دیگه حوصله‌اش نمونده کلا بیخیال خونه شده 

و به شدت ماکسیمالیسم هستش و همیشه درحال وسیله خریدن بود به خاطر همین خونشون خیییییییلی شلوغه 

هر چی من میرم جمع میکنم کابینت مرتب میکنم بازم هفته بعد میرم میبینم همه رو انداخته رو هم 🥴  

کلی خروجی دیگه هم بود که حالا دقیق یادم نیستن 

در کل راضی بود مامانم از این کار 

یه کیسه زباله پر‌ وسایل بازیافتی و پلاستیکی یه کیسه برنج هم پر شد از وسایل آشپزخانه که حالا همه شون جمع شد می‌بریم میفروشیم 

بعد از یه استراحت کوتاه رفتم سراغ آشپزخانه خودم 

سه تا کابینت کامل ریختم بیرون و وسایلشون رو همگی شستم و خشک کردم و جابجا کردم😋 حسااابی تمییز شدن جیگرم حال اومده 😁

راستش یادم رفت فقط از یکی تونستم عکس بگیرم ❤️

خروجی هم شامل 

✅روبان 

✅چهار تا پایه استکان دیگه ازشون دل کندم 

✅سه تا شمع 

✅یه کاسه شکسته 

✅یه دونه سیم فلزی 

✅یه دونه هم قاشق شکسته 

این کاسه های یکبار مصرف برا چند سال پیشه . نخود خیس کردم بپزم تو اینا بذارم فریزر

خب داخل کیسه فریزر یا زیپ کیپ هم میشه گذاشت 

من غذا داخل این ظرفها کلا میترسم مدت طولانی نگه دارم حتی توی فریزر

سلام دوستای عزیزم

نماز و روزه هاتون قبول🙏🏻

دوستی که خونه تکونی کرده بودی خسته نباشی 🥰

امروز خونه مامانم بودم خواب که بود یکی از کشوهارو مرتب کردم

خروجی چندتا سر رسید

چندتا دفتر پر شده

یه عالمه کاغذ

کتاب آشپزی

کتاب گیاهان دارویی

چندتا دفترچه راهنما

مجله

اما متاسفانه نتونستم شخصا بزارم کنار سطل زباله و احتمال اینکه چندتاشونو برگردونه زیاده😒

نصف بیشتر کشو خالی شد و یه عالمه جای خالی داشت🤤