2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740625 بازدید | 44731 پست

هفته سیزدهم چالش سی هفته ای

۱۸خروجی

۱- لباس زیر کهنه

۲و۳- دوتا دبه

۴- یه رژ لب که خراب شده

۵ و۶ و۷- سه تا بسته اکلیل

۸- جوراب شلواری دخترم کوچیک شده

۹- یه مانتو که خیاط خرابش کرده

۱۰ و۱۱- دوتا هودی که دیگه استایلم نیست

۱۲- یه سوییشرت کهنه مال دوران بچگی که یادگاری نگه داشته بودم

۱۳- چند تا کارت ویزیت

۱۴- بلوز دخترم کهنه شده

۱۵- یه ظرف دردار که درش خیلی سخت باز میشد 

۱۶ و۱۷- دوتا کتاب

۱۸- سطل زباله

ورودی این هفته فقط یه بطری نوشابه که نگه میدارم توش حبوبات بریزم.

چالش کتاب خوندن

شنبه❎️ (درگیر کارهای مسافرت بودم همچنان)

یکشنبه✅️

دوشنبه✅️

سه شنبه✅️

چهارشنبه✅️

پنجشنبه✅️

در عرض دوهفته با این چالش تونستم یکی از کتابهامو تموم کنم بالاخره🥳 میخوام انقدر این چالش رو ادامه بدم تا همه ی کتاب هامو بخونم💪🏻

کتابی که تموم کردم به همراه یه کتاب دیگه جزو خروجی های این هفته م بود که احتمالا اهداشون کنم به کتابخونه.

نهال🌱

ورودی

لباس فرم برای پسرا

کیف و بطری آب برای پسر بزرگم

تعدادی دفتر و دو عدد دفترچه برای هردو

یک ابرسان، یک رژ و چهار عدد ماسک ورقه ای از همسر هدیه گرفتم

آبرسان خودم دیشب تمام شده بود و ظرفش رفت خروجی 

رژ نیازم نبود یک رژ و یک تینت داشتم اما چون خرید همسر هست محض تنوع استفاده خواهم کرد

ماسک ها رو هفته ای یکی میذارم تا تمام بشن 🫥

من چون هرماه فیشیال میرم در منزل ماسک نمیذارم اما توفیق اجباری شد😵‍💫🥴

از لوازم آرایشی بنده کرم پودر برای همیشه حذف شد ،چندبار خریدم اما مصرف نشده به تاریخ انقضا رسیدن  

دو عدد رژ

یک تینت اتود

یک عدد ریمل

یک فرموژه 

کل محصولات آرایشی بنده در حال حاضر

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مزایای مینیمالیست شدن بگم که از وقتی گوشیم رو پاکسازی کردم دیگه تمام کارم با گوشی خلاصه میشه به چک کردن سه تا کانال تلگرام و چک کردن این تاپیک

قبلا صبح ها که بیدار میشدم کمِ کم نیم ساعت تا یک ساعت طول میکشید گوشیمو چک کنم ولی الان نهااایتا ده دقیقه طول بکشه😁

عوضش میتونم به جاش کتاب بخونم، صبحونه خودم و دخترم رو زودتر آماده کنم و خیلی کارهای دیگه😍

نهال🌱

ورودیلباس فرم برای پسراکیف و بطری آب برای پسر بزرگمتعدادی دفتر و دو عدد دفترچه برای هردویک ابرسان، ی ...

چقدر عالی✨️

منم کرمپودر رو خیلی وقته حذف کردم چون به این نتیجه رسیدم پوستم مشکل خاصی نداره که بخوام کاورش کنم.

از طرفی هم هیچوقت رنگ کرمپودر با پوستم هماهنگ نمیشد و خیلی بد دیده میشد.

نهال🌱

چقدر عالی✨️منم کرمپودر رو خیلی وقته حذف کردم چون به این نتیجه رسیدم پوستم مشکل خاصی نداره که بخوام ک ...

برای من هم عملا حذف شده بود اما نمی‌تونستم بپذیرم 

هربار میخریدم ، استفاده نمی‌کردم و وقتی به انقضا می‌رسید یکی دیگه میخریدم

این‌بار دیگه اشتباه نکردمو کلا از خریدش صرف نظر کردم

ققنوس
برای من هم عملا حذف شده بود اما نمی‌تونستم بپذیرم هربار میخریدم ، استفاده نمی‌کردم و وقتی به انقضا م ...

منم چندساله که کرمپودر حذف کردم چون استفاده ندارم وبرای عروسی هم اگر دورباشه همون ضدافتاب ام کیو رومیزنم واگر فامیل نزدیکه ارایشگاه میرم. ولی دوستی دارم که بجای استفاده ازضدافتاب کرمپودر استفاده میکنه دائما. هضمش برای من سنگینه

لطفالایک نکنین. 

سلام 

ورودیها:

دو تا شال، به جاشون ۵ تا شال و روسریمو خروجی میذارم. 

الان ۶ تا شال دارم(سه تاشون نواند اما سر هم هستند انشالله در اینده خروجی میشند)

دو تا تیشرت و شلوار برای خودم گرفتم، ولی دو تای قبلی رو فعلا رد نمیکنم. چون بچه ی کوچیک دارم موقع غذا دادن بهشون میپوشم. 

(به جز اینها یه پیرهن و شلوار ست و یه پیرهن استین بلند دیگه دارم انشالله تا اخر زمستون برام کافی خواهند بود)

یه شلوار بیرونی گرفتم، قبلی رو میندازم. 

✨✨✨

برای پسرم یه شلوار خونگی گرفتم یکی از قبلیهاش که کهنه شده رو انداختم. 

از لوازم مدرسه یه کیف و جامدادی گرفتم و یه پاک کن فانتزی، یه تراش هم خودش هدیه گرفت. 

برای لوازم التحریر، مربی پسرم گفتند که خودمون تهیه میکنیم منم با اینکه اولین سال تحصیلی پسرمه و ذوقشو دارم دیگه چیزی نگرفتم. 

خروجی :هودی خودم ،درحد نو هست ولی دیگ استایلم نیست✅

دوتا ظرف دیزی دارم یکی بزرگ ویک نفره خیلی وقته استفادشون نکردم میخوام بزارمشون خروجی ولی دو دلم ......فعلا موندن تا وقتی که دلم بیاد بزارمشون خروجی🙂

خب شما که درست جا انداختی و داره کار میکنه نگران نباش . آره خیلیا انصاف ندارن . متاسفانه این روزا ای ...

اخه حق الناسه، چرا بخاطر پول الکیادم و میترسونن

کلا تو هر صنفی حروم خور هست 

این رنگ مو رو که گفتید به شما گرون دادن قبلا به من تاریخ گذشته هم انداختن😑چنان با قاطعیت گفت تاریخ داره که منم باورم شد 

خلاصه همه جورش هست

ماها بخاطر سبک زندگیمون  دنبال کیفیت خوبیم اما کاسب ها ممکنه یه جنس معمولی یا خوب و خیلی گرون تر بهمون بدن باید دقت کنیم ( البته در مورد من که بی تجربه ام و کیفیت خوب و بد و نمیشناسم اینطوره وگرنه بقیه دوستان که از من بزرگتر هستن تجربه اشون هم بیشتره) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
داستان من طولانی شد ولی فکر نکنم خوندنش خالی از لطف باشهآهان یه جا رو فراموش کردم:✅️یه نقطه عطفم هم ...

خیلی لذت بردم 

مخصوصا اون قسمت که از رفتارهای خواهرت تعریف میکردی 

یواش یواش از بچگیش گفتی تـــــــــا وقتی عروس دار شده بود 

نوع تعریف کردن عالی و لذتبحش بود

اون مثل لقمان هم یه خنده پهـــــن اورد رو صورت من😁

❌لایک❌