من ساندویچ میکر داشتم ولی سوخت باهاش هر از گاهی کوکی و اسنک درست میکردم اونم بخاطر اینکه داشتمش نمیخواستم بی استفاده بمونه وگرنه اگه نداشتم هم نیازم نبود
مال من چون دو طرفش کامل رو هم کیپ میشد مواد داخل یکم خمیری میشد اگه میخرید مدل کتابی بخرید که بعد از بسته شدن مثل دستگاه باربیکیو بینش یکم باز بمونه اینجوری هوا میکشه مواد برشته میشن
کلا اینجور وسیله ها که تک کاربردی هستن واسه آدمایی خوبه که به آشپزی و قنادی مسلطن و راه استفاده چندگانه از ابزار رو پیدا میکنن