2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست

گزارش خروجی این چند روز اخیر:

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 روز هفدهم : دفتر یادداشت روزمره که پر شده بود و چون مطالبش خصوصی بود سوزوندمش

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀روز هیجدهم : کارتن کامیون بزرگ بچم و کارتن سرویس قابلمه که چند ساله تو انباری نمی دونم چرا نگه داشتم

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 روز نوزدهم : تشک کوچیکی بچه

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 روز بیستم : کلاسور که سالها نگه داشته بودم بلکه به درد بخوره ولی هم به درد نمی خورد و هم تغییر شکل داده بود کمی

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 روز بیست و یکم : لباس همسرم که چیده شد برای دستمال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میشه کمکم کنید من خونم خالی از دکور و هرچیزیه تازه میخواستم شروع کنم ب خریدن ک با این تاپیک آشنا شدم قرار بود فردا برم تابلوسفارش بدم برا دیوارها ومیز تلویزیونم وتزیین کنم یعنی بخرم حالا یانه چون سبک مینی‌مال یعنی خونه خلوت و ساده باشه

سلام دوستای گلم شب همتون بخیر باشه❤️🌹

خروجی امروز:

یه شلوار خونگی که کهنه شده بود (تعداد شلوار خونگیام به دوتا رسید)

شربت دخترم که تموم شد

پتوی نوزادی دخترم

رژ لب که انقضاش گذشته بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام بچه ها میشه کمکم کنید من خونم خالی از دکور و هرچیزیه تازه میخواستم شروع کنم ب خریدن ک با این تا ...

سلام عزیزم

روی دیوارهای خونه من هیچ تابلویی نیست

به جز یه قاب عکس مینیمال کوچیک با قاب سفید از خودم و همسرم روی دیوار اتاق خواب

هیچ وسیله دکوری هم که صرفا دکوری باشه و کاربردی نباشه ندارم به جز چند تکه تو ویترینی که روی کانتر آشپزخونه ست که نمیشه خالی باشه و چند تا گلدون پتوس تو شیشه آب جاهای مختلف خونه

و تعدادی گلدون های آپارتمانی

سلام عزیزمروی دیوارهای خونه من هیچ تابلویی نیستبه جز یه قاب عکس مینیمال کوچیک با قاب سفید از خودم و ...

فدات عزیزم انشالله ک خونت همیشه پر از دلخوشی باشه دقیقا منم چون سبک مینی‌مال ومیپسندم دو دل شدم والان بانظر شما کلا منصرف شدم عزیزم ممنون 

سلام دوستان من  امروز آشپزخونه رومرتب کردم چون چندوقت پیش خیلی چیزای اضافی رو  دور ریخته بودم که خداروشکر چیز اضافی وبدرد نخور نداشتم فقط چندتا تیکه کوچیک در بطری و ظرف یکبارمصرف واینچیزا .والبته ۳تا قابلمه ویه تابه کمی خراب شدن   که گذاشتمشون ببریم خونه باغمون چون اونجا روی آتیش میذاریم همینا مناسبه .اما ورودی یدونه تابه کوچیک گرانیتی و یدونه سینی که هردوتاش لازمم بود خریدم . آشپزخونمم عین دسته گل شده   چندساعته دارم خستگی رفع میکنم    .دیروز هم کل جاکفشی رو ریختم پایین مرتب کردم وتمیز کردم هیچ خروجی نداشت همشون نو بودن فقط دوتاکفی  کتونی پسرکوچیکمو انداختم اشغالی . 

همیشه سلامت باشی عزیزم انرژی گرفتم خیلی

مرسی عزیزم .   لوسترهای آشپزخونه رو شستم  الان روشن کردم کیف کردم   فردا هم لوستر های پذیرایی رو  پاک میکنم و تابلو وساعت هارو . انشالله دیگه کارام تمومه