2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740513 بازدید | 44731 پست
موفق باشی عزیزماگه بدرت خورد و ازش استفاده کردی بیا و از نتیجه کار بگوخوشحال میشم وقتی یه خانم این س ...

سلام عزیزم من تازه اشناشدم با تاپیکت وخودم هم یک مینی‌مال بودم ونمیدونستم اما خیلی خیلی چیزا باز ازت یادگرفتم فک کنم فرزند دومت  الان 4سالش باشه امیدوارم بهترینا نصیبت بشه خیلی خیلی ب راهنماییت نیاز دارم در خواست دوستی میدم قبول کن ی مشکلات ریزی دارم ک راهنمایی میخوام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یسری کادو داداشام برا پیرو دخترم آوردن همشون اسباب بازی 

یکی از کادوها به جرثقیل اسباب بازی هست قبلا پسرم از همون شبیهشو داشت و زیاد پسندش نبود  یعنی سالم و هنوز هست 

کارتنشو پاره کرد نمیدونم میتونم بدون کارتن به مسی هدیه بدم یا زشته...می‌دونم که باهاش بازی نمیکنه 

برا دخترم تلفن اسباب بازی که می‌دونم دوسش داره و موزیکال هست..البته قبلاً داشتن که خراب شده بود اونو میذارم خروجی با این حساب 

برا پسرم جامدادی ..که طرحشو نمی‌پسندم ببینم اگ خودش دوست داشت که برا امسالش دیگ نمیخرم اگ نه میذارم خروجی  

به وایت برد که اونم داره باز نمیدونم چیکا کنم نگه دارم یا نه

سلام عزیزم من تازه اشناشدم با تاپیکت وخودم هم یک مینی‌مال بودم ونمیدونستم اما خیلی خیلی چیزا باز ازت ...

عزیزم هونامیک عزیز مدتیه فعالیت نمیکنه اگه سوالی دارید بچه های تاپیک شاید بتونن راهنماییتون کنن.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿

میگم به نظرتون استارتر اذیت نمیشه این همه اعلان براش میره؟ بنده خدا خودشم فعال نیست نمیدونم تعلیق شده یا هست🙁

راستی جای ققنوس جان واقعا خالیه برای ایشون و شما دوستان عزیزم آرزوی سلامتی و خوشی دارم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
میگم به نظرتون استارتر اذیت نمیشه این همه اعلان براش میره؟ بنده خدا خودشم فعال نیست نمیدونم تعلیق شد ...

ن هونانیک جان خواسته همه با این سبک آشنا سن وگرنه حتما تا حالا تاپیکو قفل میکرد یا کلا رفته و فعالیت نداره

منم به همین فکر کردم 😐... یه نفر جدید بیاد واسش سخت میشه از اول بخونه 😄

دقیقا 

قدیم اینجا یه قابلیت داشت که استارتر میتونست پست خودشو ویرایش کنه 

استارتر ها میومدن مطالب مفید و کپی میکردن تو پست های اول میذاشتن اینجوری کاربرا تا اخر تاپیکو نمیخوندن و وقتشون هدر نمیرفت. حیف این قابلیت ها رو حذف کردن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
میگم به نظرتون استارتر اذیت نمیشه این همه اعلان براش میره؟ بنده خدا خودشم فعال نیست نمیدونم تعلیق شد ...

سلام دوست مینیمالم 

بنده حضور خاموش دارم ،میخونم و لایک میکنم 

چون ورودی و خروجی ندارم پیامی نمیذارم 

در مورد منزلمون و تعداد لوازم شخصی و غیر شخصی خودم بجز همسر و پسرا همه چیز رو نوشتم و صحبت جدیدی ندارم که پیام بذارم 

ممنون یاد بنده بودید

ققنوس
چه قدر تمیز ومرتب

شادی جان برای خرید ساندویچ ساز به نتیجه رسیدی...؟

من دوساله می‌خوام بخرم ولی مقاومت کردم😁

در مورد برند هم اگه چیزی مد نظرته ممنون میشم بگی

خودم کنوود رو از نزدیک دیدم بنظرم خوب بوده

دوستان اگه نظری دارین در موردش ممنون میشم راهنمایی کنین🙏🏻

نظر شما هم خیلی برام مهمه هیدوا جان❤️🙈

@هیدوا    

شادی جان برای خرید ساندویچ ساز به نتیجه رسیدی...؟من دوساله می‌خوام بخرم ولی مقاومت کردم😁در مورد برن ...

خریدنش در اینده قصد خرید دارم نه هنوز برندی مد نظرم نیست واینکه فکر کنم به سبک زندگی افراد بستگی داره من عاشق انواع ساندویچ ام ودستی بر کیک پزی دارم 

کلی بگما تو الویت هام نیست دوس دارم بعدهاااا داشته باشم

شادی صدام کنید