2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740432 بازدید | 44731 پست
سلام عزیزم. یه سوال در خصوص فنگ شویی داشتم.یه چند تا مقاله و تاپیک فنگ شویی رو تو این مدت مطالعه کرد ...

اینم فراموش کردم:

فنگ شویی با گل مصنوعی، گل خشک، هدیه و یادگاری از افرادی که حس خوبی نداریم بهشون، خیلی مخالفه

منم تاپیک فنگ شویی رو خوندم استرس گرفتم انگار بیشتر انرژی منفی میده😂خونمون پر از گل مصنوعیه و سه تا ...

نه عزیزم شرک نمیشه

اتفاقا میگه که این چیزها تاثیر منفی دارن روی زندگی ما

فنگ شویی میگه همون طور که ما روی محیط اطرافمون تاثیر می ذاریم محیط و اشیا هم بر ما تاثیر دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من با اجازه تون نظرم بگمفنگ شویی،مینیمال بودن،قانون جذب ،نوشتن شکر گذاری از هر کدوم یه ذره ذره ...

خیلی موافقم

بزرگی میگه: دنیا به آتشی افروخته ماند

اگر به اندازه برداری

راه از چاه بازشناسی

و اگر زیاده برداری بسوزی

هرچیز به اندازه مفیده

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

هر چیزی هر آموزه ای هر مکتب و اعتقادی، تا جایی که برای ما راهگشا و وسیله پیشرفت و راحتی باشه، مفیده

اگر قرار بشه برامون بشه دغدغه و دست و پاگیر، سراسر ضرره

استعداد عجیبی تو خشک کردن و پلاسیده کردن اینا داریم که هیشکی نداره!!!

😅ان شاءالله دلتون سبز باشه

گزارشمو اینجا مینویسم

ورودی و خروجی همزمان 🗑🛒

یک پماد

یک ورق قرص

سنگ پا

لیمو خشک ورقه ای(این خرید هیجانی بود ولی پشیمون نیستم😅) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

🍀🍀🍀🍀خروجی روز چهارم (دیروز) : یه جامدادی که کارد و قاشق چنگال گذاشتم داخلش بردم سرکارم

🍀🍀🍀🍀🍀خروجی روز پنجم (امروز) : یه لیوان دمنوش که قسمت تفاله گیرش شکسته بود و تو جعبه مرغی هام پیداش کردم اتفاقی

نه عزیزم شرک نمیشهاتفاقا میگه که این چیزها تاثیر منفی دارن روی زندگی مافنگ شویی میگه همون طور که ما ...

تو برنامه زندگی پس از زندگی یه تجربه گر می گفت وقتی که مرگ و تجربه کرده بود یه چیزایی از عالم حقیقی دیده بوده تو اونجا گل مصنوعیش به زبان اومده ازش شکایت کرده که چرا منو دوست نداشتی و منم جان داشتم و تو همش میگفتی من ازت بدم میاد و تو ذهنت من یک شی بودم!  ( این خانوم نسبت به این گل حس بدی داشته) 

از وقتی اینو شنیدم یکم دیدم نسبت به گل ها فرق کرده چون من عاشق گل های طبیعی هستم و از گل های مصنوعی بیزار بودم

تو بحث فنگ شویی هم گل مصنوعی ممنوعه پس یه اختلاف اینجا هست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز داشتم از زودپزم استفاده میکردم ناخوداگاه خانوم ماکسیمالی که اینجا ازشون گفتم یادم افتاد...ایشو ...

۵ تا زودپز؟ چکار میکنه😃

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام دوستان جان 

امروز زودتر بیدار شدم و اتاق بچه ها مرتب شد 

خروجی : چند تیکه اسباب بازی شکسته ، یه لباس ک کوچیک شده بود 

ورودی یه عالمه حس خوب 😍

فکرکنم اولین باره گزارش مینویسم‌ ولی همونطور که قبلا گفتم همیشه و هر روز میخونمتون و انرژی میگیرم ❤️ ولی زیاد اهل پیام گذاشتن نیستم🙈

دلم می خواد همه چیز بریزم بیرون بشورم از نو بچینم کاش امکانش بود.دیروز که پرده هال شستم باید بگم که هیچ پرده غیر قابل استفاده ای تو خونه ندارم خداروشکر یعنی داشتم قبل از حضورم تو این تاپیک گذاشتم خروجی.

هی تو خونه می چرخم نگاه می کنم ببینم چی باید جا به جا بشه خروجی بشه تبدیل یه چیز دیگه ای بشه.

شادی صدام کنید
خانم معلم عزیزخیلی از حرفاتون حرفای منم هستو چند تا وجه اشتراک هم داریم:شکرگزاریکمالگراییو آرامش با ...

هستی جان عزیز، من با شما و اکثر دوستان این تاپیک مشترکات زیادی رو حس میکنم. خوشحالم که دوستان مجازی رو پیدا کردم که باهاشون دغدغه های مشترک دارم و خیلی وقتا شماهارو واقعی تر از هر دوست دیگه ای میدونم.