2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

یکی از کابینت ها پاکسازی شد✅

خروجی 🗑

دو تا ظرف یکبار مصرف که داخلش قند تزئینی بود جفتشو یکی کردم و ریختم داخل یه ظرف دیگه 

یک جعبه ی نبات

چند تا نایلون 

چند تا دارو گیاهی و جا به جا کردم داخل کابینت ادویه ها گذاشتم 

یک جا سیگاری ماشین

چندتا نمک تبرک که ریختم داخل ظرف نمک 

یک کارتن یخدون ( کارتن خودش خیلی نازک بود با یه کارتن خالی جا به جاش کردم و گذاشتم داخل کابینت) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاممم 

ما بعد از اثاث‌کشی فعلا داخل یک اتاق ساکنیم تا وقتی که بازسازی خونه تموم بشه و حقیقتا دلم برا پاکسازی یه ذره شده.چون خیلی از وسایلا بسته بندیه و دور از دسترس.

بخاطر همین فعلا به پاکسازی کیفم پناه بردم که اصلا داخلش جا نبود😁 

خروجی: 

دوتا پوکه قرص 

کلید خونه قبلی 

نصف روغن کرچکم که تو راه ریخته بود 

یه پوکه سیم کارت که لغوش کردم و همه اکانتاش رو پاک کردم 

و وسایل خرده ریزه

🟣کتاب خون دلی که لعل شد به کتابخونه تحویل داده شد.این قسمت از کتاب در مورد ساده زیستی خونه زندگی ره ...

این مطلب و دیدم یاد یه متنی از خاطرات شهید رفیعی افتادم 

ایشون میگه زمانی که میخواید خونتون و تمیز و پاکسازی کنید به این نیت کار کنید که امام زمان شاید سرزده به دیدن شما بیاد اینجوری خونمون منظم و خلوته مطمئنا اقا هم از این ساده زیستی خوشحال میشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ازهمون صبحی که میخواستیم بریم برا گروه خون همسرم گفت داداشم وخانمش بیان گفتم نه تنهابیا،اومدخونمون د ...

واقعا لذت بردم

یعنی دختر و پسر وقتی باید ازدواج کنن که به چنین بلوغ فکری و استقلالی رسیده باشن👏👏👏

حالا که بحث عروسی و مراسم شد منم بگمهمسرم وقتی اومد خواستگاری فقط پس انداز داشت و یه کار اونموقع به ...

یه لااااایک گنده برای شما👍👍👍

میگم کاربرای این تاپیک خاصن🌹🌹🌹

سلام خانوما همگی خسته نباشید خروجی هاتون عالی 

من یه کم مطلب فنگ شویی خوندم و دوباره جوگیر شدم هر سری به خودم میگم من دیگه خروجی ندارم ولی یه عالمه پیدا میشه خب خروجی هام شامل سه تکه لباس گل های پژمرده که از جاشون درآوردم و به جاش یه چیز دیگه کاشتم یه گل مصنوعی یه مجسمه زن تنها سه مجسمه ی دیگه یه کیف پول یه کاسه دو تا اسباب بازی یه تابلوی خیلی بزرگ 

سلام خانوما همگی خسته نباشید خروجی هاتون عالی من یه کم مطلب فنگ شویی خوندم و دوباره جوگیر شدم هر سری ...

سلام عزیزم. یه سوال در خصوص فنگ شویی داشتم.یه چند تا مقاله و تاپیک فنگ شویی رو تو این مدت مطالعه کردم، یه جاهاییش خیلی خوب بود ولی بعضی از کارها و چیزهاش بیشتر بهم استرس میداد و خیلی حالت وسواس گونه داشت منم دیگه ادامه ندادم. 

شما تا چه حدش رو اجرا میکنید که اوکی هستین باهاش؟