2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

سلام دوستان خوبید

من دیروز انقد خسته بودم نتونستم بیام پست بذارم کلییی خروجی داشتم از وسایل کادویی که کنار گذاشته بودم بگیر تا لباس زیر وساق دست و......

امروزم چینییامو بسته بندی کردم

دارم میرم سراغ خروجی،میدونم امروزم مثل دیروز بالای ۵۰تا خروجی رو دارم چون میخام انباری رو زیرو رو کنم البته که کار یه روز نیست ،هرچی رو ورودی کنترل داشتم خروجیم زیاد جالب نبوده😅

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

یه بلوز وشلوار دخترم که کهنه شده می ره خروجی.

یه دست دیگه ام می خواستم بذارم خروجی بعد دیدم اگه تمیز شسته بشه لکه هاش می ره نیازی نیست فعلا بذارم خروجی.

کارام تموم شد شام بیرون می ریم خودم وخونه واهل خونه‌تر وتمیزیم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز یه ورودی ناخواسته داشتیم که نمیدونم چیکارش کنم.شوهرم اومد با یه شیشه روغن زیتون بدون بو🥴 که ا ...

سلام عزیزم

روغن زیتون رو اگر نمیخورین بمالین کف دست و پاتون موقع خواب.

دو سه ساعت قبل حمام موهاتونو چرب کنین.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیز دلم منم عکس هامون بر اساس تولد،سفر ،دونفره خودم وهمسرم،دخترم ،عکس های محل کارم،ویکی دوتا آیتم د ...

من چون ی بار هاردم سوخته درس عبرت شد برام. همه عکسها و مدارک هویتی مو تو جی میلم و گوگل درایو ذخیره میکنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
کف قابلمه رو فقط چرب میکنید بعد مایع کیک و میریزید یا ارد هم میریزید؟ برای اینکه قالبی در بیاد میپرس ...

فقط مثل قالب کمی چرب میکنم....

نوع قابلمه من خیلی خاصه و با اینکه خش هم داره ولی اصلا نمی چسبه. 

فقط مثل قالب کمی چرب میکنم....نوع قابلمه من خیلی خاصه و با اینکه خش هم داره ولی اصلا نمی چسبه.

امتحان میکنم ببینم چجوری میشه

فکر کنم پلوپز ما هم مثل شماست اخه گفتید فقط دکمه روشن و خاموش داره مال ماهم همونجوریه

مارک ناسیونال

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بیشترشم تقصیراینستاگرام وبلاگراشه

بله دقیقا 

من که خودم چند روز یکبار به اینستاگرام سر میزنم اونم بخاطر پیج کاریم مجبورم برم ولی خودمو درگیر فامیل نکردم اصلا ، فالو دارمشون ولی چون دیر به دیر سر میزنم استوری میذارن نمیبینم پست بذارن یا نمیبینم یا نهایت یه لایک میکنم می‌گذرم،  تو اکسپلور نمیرم چون مثل مثلث برمودا می مونه ، بری توش دیگه بیرون اومدنت با خودت نیست ، هیچ پیج لباس و لوازم خونه رو فالو نمیکنم و اصلنم نمیبینم  

امروز دوتا از کابینت ها رو تمیز کردم ولی چون اجازه ندارم چیزی نذاشتم خروجی🤦🏻‍♀️ هدایای مختلف اقواممون باعث شده چند جور مختلف سرویس پذیرایی کریستال داشته باشیم و خیلیاش هم استفاده نمیشه😑اگه بحث اعتماد نبود چند قلم میرفت خروجی (سماور. یک کلمن اضافی. دوتا شکلات خوری. یک شیرینی خوری. حدود 6 تا میوه خوری.6 تا پیاله اجیل خوری) همش اضافیه.... به مامانمم بگم میگه تو چیکار داری مگه جای تو رو تنگ کردن؟ 😂

امروز خروجی های قبلی رو گذاشتم بیرون

یدونه چسب مو هم رفت خروجی 

چند بسته لوبیا قرمز تو فریزر داریم میخوام خوراک لوبیا درست کنم که تموم بشن اگه غذای دیگه ای هم مد نظرتونه خوشحال میشم بهم بگید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را