2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736538 بازدید | 44687 پست
عالی میشه . برای کیک حداقل پنج سانتی . نیم ساعت کافیه . با خلال تست میکنم . پلوپز من فقط خاموش و روش ...

کف قابلمه رو فقط چرب میکنید بعد مایع کیک و میریزید یا ارد هم میریزید؟ برای اینکه قالبی در بیاد میپرسم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی 

یه چادر مشکی و یه جعبه شیرینی از طرف یه دوست 

خروجی

چادر مشکی رو دادم به کمکیم چون چادرش کهنه شده بود، خودم چادر نیاز ندارم.  و یه مقدار از شیرینی رو بردم برای همسایه (ظرفشون که سبزی خوردن برامون اورده بود پیشمون بود) 

همسرم سه تا فلفل دلمه ای هم خارج از لیست همراه سیب زمینی و هویج گرفته بود که کناز غذا خورده بشه منم همه رو خرد کردم و فریز کردم چون الان که دیگه بچه های بزرگم نیستن و کسی این مدلی نمیخوره و میمونه خراب میشه 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کف قابلمه رو فقط چرب میکنید بعد مایع کیک و میریزید یا ارد هم میریزید؟ برای اینکه قالبی در بیاد میپرس ...

من وقتی توی  مولتی کوکر میزارم یه کاغذ اچار میارم اندازه کف قابلمه میبرم وبعدباروغن چربش میکنم ومیزارم کف قابلمه وبعدمواد کیک میریزم روش😁

لطفالایک نکنین. 
من وقتی توی مولتی کوکر میزارم یه کاغذ اچار میارم اندازه کف قابلمه میبرم وبعدباروغن چربش میکنم ومیزا ...

من تاحالا با کاغذ روغنی کیک نپختم  اینم روش خوبیه ها😍😁

من تاحالا با کاغذ روغنی کیک نپختم اینم روش خوبیه ها😍😁

راستش دفعه اولی که کیک پختم به اون قسمت اخررسپی رسیدم که گفته بود حالاکاغذروغنی رو بزارین کف قالب منم اینجورشدم🥴دیگه یکم فکرکردم گفتم بزارخودم درست کنم

لطفالایک نکنین. 
امروز خطر ورودی جدید از بیخ گوشم گذشتنزدیک بود شال زمستونی بخرمرنگ مشکی و طوسی هم دارم ی کرم خوشکل د ...

واقعا این تاپیک و اعضا و پیروانش تهدید جدی هستند برای صنعت مد و مصرف گرایی😂😈

خیلی ممنـــــــونم عزیزم بله بشدت ناراحتم که چرا زودتـــــرنتونستم این کاررانجام بدم منم مارک بوش مد ...

دوست عزیز من یک شیرجوش استیل دارم و بارها داخل ظرفشویی گذاشتم و چیزی نشده ، آبکش استیل هم گذاشتم .

قابلمه هم میگذارم من البته فقط تفلون .

تنها چیزی که من نمیگذارم داخل ظرفشویی ظروف پلاستیکی هست و قابلمه روحی البته بعضی از ظروف پلاستیکی پشتشون نوشته داخل ظرفشویی مشکلی نداره اونها رو گذاشتم .

سلام دوستان ، من چون بچه کوچیک دارم نمیرسم مرتب بیام ولی توی این مدت که نبودم تقریبا بیشتر وسایل شغلم که آموزگاری هست رو مرتب و پاکسازی کردم و خیلی خیلی احساس سبکی میکنم .

یک اتفاق خوب دیگه ای هم که افتاد چون اسباب بازی بچه ها رو مرتب و پاکسازی کرده بودم چند روز قبل که مهمان یکدفعه ای قرار شد برام بیاد و فقط چند ساعت وقت داشتم دیگه خیلی مشغول مرتب کردن خونه نشدم و فقط یک تمیزکاری انجام دادم و مهمانی ام هم به خوبی برگزار شد . 

حالا البته خیلی هنوز کار دارم ولی واقعا خوشحالم که تونستم توی مسیر قرار بگیرم . 

ورودی اضافه هم اصلا این مدت نداشتم و البته کلا همیشه سعی میکنم تا اونجا که بتونم ورودی هام رو کنترل کنم . 

راستش دفعه اولی که کیک پختم به اون قسمت اخررسپی رسیدم که گفته بود حالاکاغذروغنی رو بزارین کف قالب من ...

روش خوبیه برای کسایی که آ چهار زیاد دارن و میخوان مصرف بشه

خانم ها تا صحبت عکس ما عکس هامون تو لب تاب ولی من عکس آلبومی دوس دارم. شاسی که خوب دیگه مگه چندتا عک ...

سلام عزیزم امیدوارم لحظات شاد زندگی تون پر تکرار باشن دوست خوبم، من چندین و چند ساله که دیگه عکس رو چاپ نمیکنم، تمام عکس های گوشیم و دوربین و گوشی همسرم رو طبقه بندی کردم، بعضیا رو بر اساس تاریخ بعضیا رو بر اساس اسم سفر یا تولد یا هرچیزی که اون عکس ها رو ثبت کرده بودم، همه رو مرتب طبقه بندی کردم و توی هارد نگهداری میشن، هرزگاهی هم موقع انتقال عکس های جدید به هارد عکس ها و فیلم های قبلی رو مرور میکنیم، جالبه که انقد که با لپ تاپ مرور خاطرات و دیدن عکس و فیلم داریم عکس های آلبومی رو اونقد نمیاریم ببینم، قصد دارم همین عکس های آلبومی رو هم اسکن کنم و کلا در این زمینه پیپِر لِس بشیم

سلام عزیزم امیدوارم لحظات شاد زندگی تون پر تکرار باشن دوست خوبم، من چندین و چند ساله که دیگه عکس رو ...

عزیز دلم منم عکس هامون بر اساس تولد،سفر ،دونفره خودم وهمسرم،دخترم ،عکس های محل کارم،ویکی دوتا آیتم دیگه طبقه بندی شده تو لب تاب وهر دفعه هم نگاه می کنیم ولی حقیقتش انگار ته ذهنم همیشه میگم اگه یه روز به هر دلیلی پاک بشه تمام خاطرات مون هم پاک میشه.

شادی صدام کنید

چند روز بود پرده هال فکرم مشغول کرده بود آخرین بار پارسال شسته بودم دیگه امروز که نوبت هال بود پرده دراوردم الان تو تشت خیس کردم والن واینا نداره سفید گل دار.

پنجره ام دستمال نمدار کشیدم گرد وغبارش پاک شد.

شادی صدام کنید
چند روز بود پرده هال فکرم مشغول کرده بود آخرین بار پارسال شسته بودم دیگه امروز که نوبت هال بود پرده ...

یه پارچ بزرگ شربت تخم شریتی تو یخجال بود همسرم فرصت نمی کرد بخوره قبل از اینکه به مرحله غر زدن برسم امروز همکارای همسرم اومدن همسرم براشون شربت برد

در حال حاضر دوتا قفسه یخچال خالیه.

بالای کمد دیواری اتاق خواب چک کردم وسیله اضافی نبود.

شادی صدام کنید
بله گلم خیلی تاثیر داشت اصلا من تعجب میکنم که چطور یه عالمه وسیله ولباس به دردنخور دور خودم جمع کرده ...

دقیقا بچه های این تاپیک انگار از یه جنس دیگه هستن

یه افراد متمایز و متفاوت از جامعه امروزی که دغدغه محیط زیست دارن، دغدغه زمین رو... اهل آرامش هستند، به صلح درون رسیدن و بی چشمداشت به هم راهنمایی و کمک می کنن

نظراتشون رو میگن بی این که به کسی بربخوره و برای نظرات متفاوت همدیگه احترام قائلند

در قید و بند اشیا و لوازم نیستن در حالی که به زندگی عشق می ورزند

و اینجا همدیگه رو پیدا کردند

من تمام این حس ها رو از اینجا می گیرم

همینا بوده که شش ساله تاپیک رو سرپا نگه داشته

و مطمئنم که حس خوبش تو زندگی هونامیک عزیز جاری و ساریه🥰😍😘🥹

روی ماه همه تونو می بوسم مهربانوان ایران قشنگم❤️🥹🇮🇷