2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737251 بازدید | 44691 پست
همیشه وقتی چیزی میخوای بهترینش رو بخواه ... ساعتت اگر مارک باشه هیچ وقت برات تکراری نمیشه و حاضر نیس ...

باز هم کامنت عاااالی از شادی جان جانانم😘

در پاسخ این که چه کنیم کمتر بخواهیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خروجی های من

یه بلوز خودم خیلی وقت نپوشیدم

سر سشوار

بادی دخترم

پیانو کوچولو اسباب بازی خراب شده

چند تکه اسباب بازی مثل چرخ شکسته

کاور بزرگ لباس که زیاد استفاده نکردم

کیف بیمارستان

کیف کوچولو

نیم ست بدل داشتم زیاد استفاده نمی کنم میخام اگه کسی خواست بهش بدم

چند وقتی هست که خروجی هام زیاد شده ولی هنوز ازخونه بیرون نرفته فعلا تمرکزم روی اونهاست.

هروقت واقعا از خونه رفت بیرون ادامه میدم در کنارش هرچی که مطمئن بودم می‌زارم کنار وگزارشش اینجا میدم

ما هم متاسفانه اسباب‌بازی زیاد داریم بیشترش قبلا خودمون خریدیم 

ومن به چند تا راهکار رسیدم توی این مدت

مهم تر ازهمه کنترل ورودی هست 

بعدش اگه کسی هدیه داد اگه مشابه اش داشته باشیم قایم می کنم هدیه میدم یا حتی می‌زارم برای مناطق محروم اسباب‌بازی جمع می کنند

هر وسیله خراب بشه فورا تیکه های خراب یا جدا شده رو جمع می کنم وقتی خود اون اسباب بازی قابل استفاده نبود هم رد می کنم

مثلا کلبه اسباب‌بازی دارند دستش شکست انداختم دور

الان درش همش در میره گذاشتم دیگه هر وقت جا نخورد درش بندازم بعدشم خود کلبه

شاید از نظر بعضی ها این کار خیلی ابتدایی باشه بگن ما همیشه همین کار می کنیم 🤣🤣ولی من چند وقته بهش رسیدم نوشتم شاید کسی من باشه،😬😭

اینقدر که خود اسباب‌بازی ها معضل بود یکسره تو خونه پخش همش هم تیکه های ریز ریز گوشه کنار خونه بود هرچقدر جمع می کردم به یک چشم بهم زدن بهم می‌ریخت

پ،ن:چند تا کارتون اضافه ها جمع شده،درمورد دم دستی ها گفتم

سلام عزیزم یک گروه توایتا بودگمونم شماعضویدمنم عضوبودم ولی یک روزناخواسته حذف شدبرام میخواستم لطفکنی ...

عزیزم اون گروه خیلی خاصه و الانم اعضای کمی عضوش هستن، هرکس یک روز فعالیت نکنه حذف میشد برای همون شما دیگه نداریش،هنوزم پابرجاست ولی برای اینکه اعضای جدید نگیرن میگن حذف شده گروه 🤫😜

عزیزم اون گروه خیلی خاصه و الانم اعضای کمی عضوش هستن، هرکس یک روز فعالیت نکنه حذف میشد برای همون شما ...

اها من خودم جز اولین نفرا بودم که عضوشدم خوب میشناسنم ولی بازمسئله ای نیست اگرانقدخاص شده😁

امضا بالاتر از لایک میاد همه میبینن اینجوری هی یاداوری میشه چون یکی مثل من که به اسم کاربری توجه نمی ...

مرسی ک گفتین عزیزم❤️

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
منم عکس عروسیم سه تا رو شاسی هستو همش تو کمددیواری هس بندازم دور عیبی داره؟

از این عکس های رو شاسی،آلبومیش رو هم دارید؟

چون عکس عروسیه بنظرم با همسرتون مشورت کنید ناراحت نشن اگه خروجی بزارید

سلام عزیزان💕خروجی امروز یه دستگاه اسیاب برقی،عید خریدم برای اسیاب قهوهکاملا خرید اشتباه بود چون همی ...

دقیقا منم یه دمپایی رو فرشی همین مدلی خریدم وقتی راه میرم رو فرش یهو خودش ترمز میگیره گیر میکنه😂 نزدیکه بخورم زمین.

بهترین دمپایی برا رو فرش همین طبی ها یا صندله

من قبلا همیشه طبی میخریدم گفتم یبار تنوع بدم ابری بخرم نرمتره که خرید اشتباهی بود

دیروز یه ورودی ناخواسته داشتیم که نمیدونم چیکارش کنم.

شوهرم اومد با یه شیشه روغن زیتون بدون بو🥴 که البته کسی بهش داده بود خودش نخریده...

همه مدل روغن استفاده میکنم به جز زیتون

یه شیشه دیگه هم چند ساله مونده دیگه به عنوان مالیدنی به کمر و پا ازش استفاده میکنیم😂

اصلا از طعم روغن زیتون خوشم نمیاد بچه هامم همینطور،اطرافیانمم هیچکس استفاده نمیکنه

حالا اگه تو غذای خاصی استفاده کردین و راضی بودین بگید لطفا منم امتحان کنم،میدونم جزو سالمترین روغن هاست شاید تونستم با مزه اش کنار بیام