2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737504 بازدید | 44692 پست

چالش-هفته-نوزدهم

یه شلوار

یه شلوارجورابی

یه شال که هدیه بود و هیچ وقت استفاده نکردم

سه تا تاپ و بلوز

یک کمربند کاملا مهره دوزی شده

یه جفت جوراب مردانه

خروج جعبه گونیا و....

خروج یک قوطی که کاردستی بود برای جای خودکار

ظرف شیره خرما که میره قسمت بخشیدنی ها.

دوتا دفتر نقاشی و یک دفتر یادداشت که برای پیش و اول پسرم بودند رو می بخشم. چند صفحه بیشتر استفاده نکرده.چون طرح کودکانه دارن دیگه دوستشون نداره و میگه استفاده نمیکنم...

کلربوک مدرسه خاص.

سالنامه همه کاره من.که فقط چند صفحه ازش جدا کردم و مابقیش رفت بازیافت.

چالش-هفته-بیستم.

دوازده تا مگنت که برای زمان آموزگاری بودند.

یک کیف کوچولو که اویز برای کیف مدرسه بود و امروز دیدمش.

حذف یکی از دفتریادداشت هام.

و خروج یه سری چک نویس از خودم

حذف سیزده صفحه از یادداشت های گوشیم. البته اول چندتاشون رو به دفترم انتقال دادم بعد پاک کردم.

دوهفته رو یکجا یافتم. ان شالله تا اول شهریور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی های من تو این دو هفته

،،، ی جفت جوراب کهنه

,,, دمپایی که سایزم نبود 

,,, چهار تا لیوان قدیمی 

،،، شیلنگ کولر 

و منی که همچنان دنبال خروجی هستم.

فعلا ورودی ندارم  

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

من کامنت گذاشتم یه من یه مینیمالیستم. اینم باید بگم که یکی از خصوصیاتم اینه که لایک های نی نی سایت رو وقتی میبینم باید حتماپاکشون کنم  اگه میدونستین صدتا لایک دیدن وپاک کردن چقدرسخته دیگه لایک نمیکردین😂

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
بزارید دیوار یا تو برنامه کمدا برای فروش، ولی باید قیمت مناسب بزاریدو من چادر سفید عروسیم رو تو دیوا ...

اها مرسی عزیزم 

یخورده حوصلشو ندارم واسه عکس گرفتن و‌اینا .. 

ولی یروز باید بشینم عکس بگیرم دونه دونه اگهی کنم اره با قیمت مناسب میذارم‌که زودتر فروش بره فقط . 

چه کار خوبی کردین👍🏻🌿

من کامنت گذاشتم یه من یه مینیمالیستم. اینم باید بگم که یکی از خصوصیاتم اینه که لایک های نی نی سایت ر ...

عزیزم من  اعلان هام که به ده صفحه میرسه پاک میکنم (تقریبا هر دو روز یکبار) ما با لایک کردن علاقمون و نشون میدیم 😁♥اما اگه دوست دارید مثل تابناک جان تو امضاتون بنویسید که لایک نکنید تا ما یادمون نره😘

خروجی امروز 

یه مقدار پارچه نمدی داشتم که تبدیل به جا سوزنی شد  از  نخ گلدوزی هم استفاده کردم که اونا هم زودتر تموم بشن

یه سوزن چرخ هم شکست 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
عزیزم من اعلان هام که به ده صفحه میرسه پاک میکنم (تقریبا هر دو روز یکبار) ما با لایک کردن علاقمون و ...

تو بیو هم چیز اضافه نمینویسم😂😂 الهی 😍 علاقه دوطرفست.  اشکالی نداره پاکسازی میکنم

عزیزم من اعلان هام که به ده صفحه میرسه پاک میکنم (تقریبا هر دو روز یکبار) ما با لایک کردن علاقمون و ...

کسی نمیاد بیو رو بخونه بعد نظربده یالایک کنه😄😁

کسی نمیاد بیو رو بخونه بعد نظربده یالایک کنه😄😁

سلام شادی جان میگفتین عمل بینی انجام دادین انشالله دخترم روز سه شنبه عمل داره به نظرتون چه مراقبتهای ...

سلام عزیزم مبارک اش باشه.خیلی عمل ساده ای والبته بستگی به توان فرد داره کلا تا زمانی که پزشک اش اجازه نداده حمام نره

سرش پایین نگیره زیاد صحبت نکنه نخنده داروهاش لستفاده کنه نمک نخوره خوراکی سفت نخوره آناناس خوبه اب نیوه طبیعی خوبه خم نشه وسیله سنگین برنداره ضربه نخوره به پهلو نخوابه که به مهلو نخوابیدن حداقل تا یک ماه رعایت کنه.

دیگه بعد از یک هفته یا باز کردن پانسمان می تونه زندگی عادی یواش یواش از سر بگیره

بعد از پانسمان نظر پزشک من این بود پیاده روی طولانی تا مدتی نه 

حمام طولانی تا مدتی نه.

شادی صدام کنید

سلام عزیزان

💕خروجی امروز یه دستگاه اسیاب برقی،عید خریدم برای اسیاب قهوه

کاملا خرید اشتباه بود چون همیشه قهوه اسیاب شده میخریم.

💕یه جفت دمپایی امسال گرفته بودم برای توی خونه اونم کاملا اشتباه بود چون مدلش لش بود چندبار نزدیک بود زمین بخورم.

یه جفت طبی ساده خریدم خیلی راضیم و سبک و راحت.

💕خروجی بعدی دوتا ماگ دادم ب خواهرم.

یه شیشه هم عوضش گرفتم برای ابغوره.

💕دوتا گیره خیلی کوچولو دادم ب نوه عموم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم