2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737496 بازدید | 44692 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاالیه کاش منم بتونم در برابر وسوسه خرید کیف و ساعت مقاومت کنم .حداقل دیگ ورودی نداشته باشم

میتونی عزیزم 

به خودت زمان بده و تو مسیر باش 

با کتاب خوندن 

با تو همچین تاپیک هایی شرکت کردن 

با دیدن عکس های مینیمال 

با ایده گرفتن از دوستان اینجا 

کم کم رو ذهنت تاثیر خودشو میذاره 

یه روز میرسه ،میری بازار و فقط ازمدل کیف و ساعتها لذت میبری."فقط لذت میبری"

و این خیلی عالیه😇😇😇😇

❌لایک❌
بچه ها شما چند تا کیف دارید هنوز در زمینه کیف و ساعت مینیمال نشدم حدود ۱۲ تا کیف سایزهای مخت ...

یه ساعت مارک 

یه کوله 

یه کیف پاسپورتی 

یه کیف پول

قبلا هفتگی کیف میخریدم 😂... الان سالهاست که پول کیف ندادم ... 

شادی جان الان وقتی کیف‌های خوشگل رو میبینی دلت نمیخواد؟؟

نه گلم... تمرین زیاد کردم  ... چون میتونم هیجانمو کنترل کنم... برای خودم چالش میزارم و اگر بهش رسیدم یعنی انگیزه بالایی دارم واسه خرید اون وسیله ..جالبه که وقتی خریدم دیگه لذت نمیبرم و بعد از خرید بالافاصله میدمش به کسی دیگه و دست خودم نیست ... . 

ناگفته نماند خودم واسه همه کیف درست کردم از چرم تا پارچه ای... ولی شدم جریان کوزه گر 😂... 

شادی جان الان وقتی کیف‌های خوشگل رو میبینی دلت نمیخواد؟؟

همیشه وقتی چیزی میخوای بهترینش رو بخواه ... ساعتت اگر مارک باشه هیچ وقت برات تکراری نمیشه و حاضر نیستی دیگه فیک دستت کنی . 

کیف هم همینطوره ... یه مارک خاص بگیر . تجربه منه البته ... دیگه کیف های دیگه برات جذاب نیستن ... 

در مورد کفش هم من دوتا دوتا میخریدم ... الان اصلا ... فقط دوسالی یه کفش اونم مارک باید باشه تا بتونم لذت ببرم ... 

افرین همتون حسابی مینیمال هستید.. فقط یک سوال حس  تنوع طلبی ندارید شماها؟  مثلا ...

کیف و ... خوشکل میبینم واقعیتش فقط لذت میبرم ازش 

من قبلاخیلی کفش و کیف و لباس دوست داشتم 

انواع و اقسام کفش و کیف و لباس داشتم و فقط میخریدم و هرکدومشو چنددفعه میپوشیدم 

از بس دوست داشتم بخرم،وقت نمیشد هرکدومو زمان زیادی بپوشم 

به مرور یا از مد میافتاد یا طی زمان از بین میرفت و من اون لذتی که باید ازش ببرمو نبرده بودم و این اذیتم میکرد 

کم کم دلم خواست نهایت لذت رو از وسایلام ببرم 

الان یه کفش پیاده روی دارم و یه مجلسی 

تا اونجا که بشه از پوشیدنشون لذت میبرم دیگه تو بازار اصلا دلم نمیاد وقتمو صرف دیدن حتی کفشا کنم مگه اینکه یه جا یه برند عالی بفروشه اونم فقط نگاه میکنم و کیف میکنم و میگم اگه بعدها به کفش نیاز داشتم حتما میام از این مغازه که جنسش عالیه میخرم 

همین 

اینم بگم که الان برعکس قبل بهترین جنس رو میخرم 

❌لایک❌
چ فکری پیش خودتون میکنید تا در برابر وسوسه خرید چیزی ک دوس دارید ولی نیازی ندارید بهش مقاومت کنید؟؟

همه چیز بازار رو مگه میشه خرید به این دید میرم بیرون که قرار نیست هرچی دیدم بخرن

من از خونه به قصد دیدن میرم بیرون

و تمام مدت اصلا نگاه خریدارانی ندارم

اگر نیازم باشه به قصد خرید میرم 

ققنوس
ممنون عزیزم 

حتی برای کم کردن وزن خیلی تاثیر داشت و جلوی خوردنهای الکی و نوشابه و شیرینی رو گرفتم... سه سال شده ... و خیلی راحت توی دراز مدت وزن کم کردم ... الان شیرینی یا خامه و کیک ببینم لذتی ندارن واسم . ولی خیلیا رو میبینم که چندتا چندتا میخورن 😑