2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
دیگه واقعا وسیله فروختن تو دیوار محال شده و هیچی فروش نمیرهمنم فضا برای فروش و ادرس دادن ندارم با بچ ...

عزیزم شمادرقدم اول باید سال خمسی تونو تعیین کنین بعد هرسال سراون تایم دیگه هرچیو که شاملش میشه خمسشوبدی. واینکه چون سال خمسی نداری پس خمسم تعلق نمیگیره بهتون مثل اینه که بگی مرجع تقلیدانتخاب نکردم پس احکاموانجام نمیدم

لطفالایک نکنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته دوستان ببخشید زیاد عکس گذاشتم

گیلدیح جان بجز اون پیراهن مشکی بلند بقیشون بنظرمن مناسب روضه نیست. البته این نظرمنه. من خودم شومیز وشلوار میپوشم اگر اشنای نزدیک باشه واگر هم غریبه باشه مانتو شلوار مجلسی باچادر

لطفالایک نکنین. 
میشه ازنوع زندگیت تعریف کنی

من اصلا نمیدونستم مینیمالیست یعنی چی و چه خصوصیاتی داره  و بگوشمم نخورده بود  بعد همه اون خصوصیاتی ک اسی توی تاپیک تعریف کرده رو خودکار دارم و اگه اجراشون نکنم انگار زندگیم نظم نداره و بهم ریخته و مضطرب میشم

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..
تو گوشیت چه خبره؟ کانالای تلگرام؟پیج ها اینستا؟چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سراعشون؟بقیه ه ...

من دائم در حال پاکسازی گوشیمم یعنی خوشم میاد خلوت باشه

حتی لیست مخاطبینم خیلی کم

اونایی لازم نیست هرچند وقت یبار پاک میکنم

تمام مسیج ها 

پاکسازی تلگرام

خونمم هرچند وقت یبار کلی آشغال میریزم دور

البته چون بچه دارم خود ب خود بازه جمع پیشه

پارسال از اتاق دخترم ستا کیسه بزرگ وسیله ریختم بیرون. 

سلام خانوما خوبید کاش زودتر این تاپیک رو دیده بودم 

خانوما تورو خدا اگه لباس مانتو اینا هرچی خواستید بندازید بره بفرستید برای من لطفا هیچی لباس ندارم ❤️😔

کرمانشاه هستم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

توی اتاقم ک بیای حتی یه تیکه کاغذ اضافی پیدا نمیکنی همش مدارک مهم گواهینامه ها و ... یه تیکه پارچه اضافه نیست هرچندوقت یکبار کمد و کشو ها و جاکفشی کیف ها رو خالی میکنم هرکدوم ک استفاده نمیکنم میدم بکسی‌. توی گوشیم عکس یاآهنگ یافیلم تکراری وجودنداره  کانال یاپیج یا برنامه اضافه ندارم.همش گوشیمو پاکسازی میکنم. لوازم آرایشی بهداشتی ک تموم شده یا لوازم تحریر تموم شده یا اضافه ای وجودنداره.حتی توی بدنم موهام روی صورتم چیز اضافه نمیتونم تحمل کنم. واقعا اگه اینچیزا باشه انرژی منفیشون سرتاپامو میگیره.  الان چندتا دسته گل خشک شده تواتاقمه  چون نامزدم گرفته و میدونم بندازمش ناراحت میشه  نگهش داشتم اما واقعا روی تنم سنگینی میکنه

توی آشپزخونه ظرف اضافه نگه نمیدارم. ببخشید پیام ها زیادشد😅چون یکی یکی یادم اومد جدا جدانوشتم  وگرنه همین پیامم جداجدا نمینویسم ک اضافه نباشه😂