2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
منم بادیدن چالش شما خواستم شروع کنم ولی دیدم واقعیتش این تعدادخروجی روندارم. حتی چالش روزی یک خروجی ...

آفرین به شما

اتفاقا اصل بر کنترل ورودی هاست

منتها در بدو امر و آشنایی با مینیمالیسم، نیاز به پاکسازی هست در چند مرحله حتی

اصلا قرار نیست ما دغدغه جدید درست کنیم برای خودمون به نام "خروجی"

بعضا دیدم دوستان میگن حالم بده خروجی نداشتم یا جملاتی از این دست

قرار بر آرامش و خالی کردن ذهن و محیطه برای کارها و افکار مهم تر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب ،من اطرافم پراز اسبازی دخترمه یعنی کل هال و اتاقها،،بعضی وختها یجوری از این اسباب بازیهاش می ...

تو خونه دمپایی بپوش که خرده ریزه های اسباب بازیش پاتو اذیت نکنه... 

منم پسرم همکاری نمیکنه فقط گاهی پسر بزرگترم 

طبیعی هم هست 😊

❌لایک❌
تو این مدت که از ورودی های غیر ضرور پیشگیری کردید از لحاظ مالی و هزینه ای پس اندازش یا خرج درستش کجا ...

چه سوال خوبی😊🥰

یه کیف چرم مشکی برند خریدم که مدتها بود دنبالش بودم

یه کیف چرم برند برای دخترم

چند تکه لباس جنس خوب و کاربردی خونه و بیرون

مبلغی برام پس انداز شد علاوه بر این که برای علایقمون مثل کافی شاپ یا رستوران رفتن بیشتر از قبل هم هزینه کردیم

مثلا ممکن بود قبلا اگه از پلاسکو فروشی یا هایپر رد میشدم یه سری بزنم و خریدهای هرچند کم بکنم(هیچ وقت ولخرج نبودم)که همونام مبلغ قابل توجهی میشدن با توجه به قیمت های نجومی الان

و از هممممه مهم تر این که همسرم با رضایت بیشتری تو خریدها همراهیم می کنن و نه نمیگن به پیشنهادهای خریدم

چه سوال خوبی😊🥰یه کیف چرم مشکی برند خریدم که مدتها بود دنبالش بودمیه کیف چرم برند برای دخترمچند تکه ...

آفرین 

لذت همه خریدهای با کیفیت یه طرف، تغییر رفتار همسرتون یه طرف دیگه که خیلی باارزشه

❌لایک❌

سلام شبتون بخیر

خیلی وسایل دارم که خودم لازمم نیست ولی خانوادم چرا..،منتهااا به اندازه ۳ساعت راه دورم ازشون باید یه کارتن بردارم هرچی میبینم بذارم توش تا هروقت اومدن یا مارفتیم یادم باشه بدم بهشون

گزارش امشب من

خروجی:

ترازو

۳تا پماد که خیلی وقت پیش باز شده

۳_۴تا سنگ که دخترم رنگشون زده بود بعنوان کاردستی

آینه شمعدون و رحل کوچولو که بی مصرف بود

کابل شارژر خراب

قاب گوشی پوسیده😅

دوتا قرقره نخ اضافه

دو تا جوراب شوهرم

ورودی :

یه مقدار موادغذایی

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
آفرین به شمااتفاقا اصل بر کنترل ورودی هاستمنتها در بدو امر و آشنایی با مینیمالیسم، نیاز به پاکسازی ه ...

درسته واقعا. من بشدت ورودی هام کنترل شده وبافکره. معمولا بجزخوراکی خرید دیگه ای نداریم مگر واجبات. البته من باوروذی هم مشکلی ندارم چون تنوع پسندم

لطفالایک نکنین. 
چه سوال خوبی😊🥰یه کیف چرم مشکی برند خریدم که مدتها بود دنبالش بودمیه کیف چرم برند برای دخترمچند تکه ...

شوهرمن برعکس شوهر شما دیگه باهمه خریدام مخالفه میگه اینم مثل بقیه میزاری بیرون بعد یمدت😁

لطفالایک نکنین. 
سلام عزیزان .خروجی‌های امروز من

جارو دستیت چقدر خوش رنگه چرا گذاشتی خروجی؟ 🥹😅

امشب دوباره کشوی پدرم و برسی کردم

ادامه خروجی🗑

دو تا جعبه عطر

دوتا شیشه عطر

چندتا کارت ویزیت 

کارت واکسن من و داداشم😶😂

و چند تا کاغذ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه دامن جین چندسااااال پیش خریدم فوق العاده کاربردی یه مدت گذاشته بودم کنار دیروز با یه شومیز که داشتم و یه شال که قبل از عید هدیه گرفته بودم یه استایل[کمد کپسولی]ول ترند وبه روز زدم.خیلی ام استقبال شد.

شادی صدام کنید