2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
گزارش پاکسازی روز سی ام(روز آخر) :۱.یه دفتر سررسید گذاشتم کنار که ببرم محل کارمهورااااااااااا ...

به سلامتی هستی جان، انشاالله از این به بعد ورودی هاتون خبرهای خوش و برکت و روزی باشه

سلام خانم گلای مهربونم اول اینکه خداروخیلیییی خیلیییی سپاس گذارم برای وجودتون توزندگیم. تا قبل از آشنایی با اینجا هیچوقت دوست یا رفیقی نداشتم ک همیشه بم آرامش بده یا اینکه راه درست رو نشونم بده همیشه هم ضربه خوردم الان خداروشکر کنار شما از نظر خودم ک واقعا دارم ی خانوم نمونه میشم و خیلی تغییرکردم.  آرامشم بیشتر شده  اول اینکه اگر این متمم رو میبینین لطفا واسم دعاکنین مشکلی پیش اومده بخاطر اعتماد منوشوهرم ب ی نفر  ک خیلیییی این اعتماد اشتباه بزرگی بوده تاپیک خودمم آخری هست  ک مشکلم چیه لطفا عاجزانه التماس میکنم دعاکنین فردا حل بشه . مچکرم . و اینکه امروز با هر سختی بود خودمو راضی کردم یخوردع تاحدی  ک جون توبدنمه پاشم کاراموبکنم و کلی خورده ریز و ... خروجی داریم تمام سعیمومیکنم  امروز ورودی هارو کنترل کنم و پولش رو  بزارم  برای پس انداز مثلا اگ قرارع سیب زمینی باشع شامم و  سیب زمینی ندارم پولشو میزارم کنار بجاش عدسی ک توخونس درست میکنم  و پول سیب زمینی میشه پس اندازم . لطفااا دعاکنین برامون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دامن جین چندسااااال پیش خریدم فوق العاده کاربردی یه مدت گذاشته بودم کنار دیروز با یه شومیز که داش ...

چقدر عالی 😍

عزیزم ممکنه راجع به کمدکپسولی یه توضیح خلاصه بدی ؟

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
سلام دوستان ،شما قاشق چنگال مهمان را کجا گذاشتید ،لطفا عکس بدید منم ایده بگیرم

سلام ، من پشت آشپزخانه ام یک دیوار بود که فضای خالی داشت که وقتی آمدیم خونه جدید اون قسمت رو کامل کمد دیواری زدم .

تمام وسایل و ظرفهای پذیرایی من کامل داخل اون کمد هست .

قاشق و چنگال های مهمان هم از داخل اون کیف های سامسونتی درآوردم و داخل جا قاشقی های پلاستیکی چیدم و گذاشتم داخل همون کمد . 

داخل خود آشپزخانه فقط ظروف دم دستی رو گذاشتم .

چقدر عالی 😍عزیزم ممکنه راجع به کمدکپسولی یه توضیح خلاصه بدی ؟

عزیزم از این کلمه کمد کپسولی هر کس می تونه برداشت خودش داشته باشه.

برداشت من این:لباس های ساده راحتر میشه ست کرد.

مد پایدار راحت میشه ست کرد مثلا جین همیشه مد ودرتمام فصول میشه پوشید

مثلا دامن من جین ،شومیزم ساده بود.شال ام طرح دار بود که استایل از یکنواختی در بیاد.

من این دامن جین با شومیز با تی شرت با گپ  می تونم ست کنم این یعنی کمد کمسولی یعنی دارن که با اغلب لباس های داخل کمدم قابلیت ست شدن داره.

یه شومیزم در واقع شومیز مانتویی لنین بود که هم با شلوار ست میشه هم دیروز با دامن ام ست شد 

شال ام از قبل داشتم وبا رنگ دامن ام ست شد ب ای این استایل شال جدید نخریدم.

بهتره تو خریدهامون به رنگ ها هم دقت کنیم رنگ هایی بخریم که راحت تو استایل مون ست بشن.

مثلا من چند سری ایتم هایی با رنگ قرمز خریدم خوب چون نمی پوشم اصلا با هیچ‌چیز ست ننی شد هیچ کمد کپسولی نمیشد.

شادی صدام کنید

ایتام داره از کانالها خلوت میشه 

قبلا گفته بودم که تو ایتا خیلی کانال دارم 

حدودا 150-160!!!! 

الان رسیدن به 60

میخوام بازم از اینی که هست کمترش کنم 

گالری، پیام ها و کل گوشی از نرم افزارهای بلا استفاده پاکسازی شده ست 

❌لایک❌

امروز پسرم سبد جورابهاشو پاکسازی کرد😇😇😇

💕جورابهای شسته شده و پاره رو دوختم و گذاشتم خروجی یکی جورابش تنگ شده بود و دوتا گشاد ولی کشش سالم بود اینها همشون رفتن خروجی

فعلا جایگزین نمیشه تا قبل مهرماه چون مصرف جورابش زیاده اصولا پسرا و باباشون موقع خرید جوراب جینی برمیدارن

💕یه قرقره نخ مشکی بزرگ تموم شد و تهش رفت کیسه بازیافت

ورودی یه قرقره بزرگ نخ مشکی 

اصولا جمعه ها ما میریم بیرون شهر برای تفریح

امروز همسرجان این جمعه رو روز استراحت اعلام کردن! احتمالا امروز یکم به پاکسازی خونه برسم البته که باید بگردم و این گشتن مستلزم تمیزی نقطه به نقطه خونه ست و قطعا لذت بخشه هم تمیزی و هم پاکسازی، میام گزارش میدم ان شاءالله 😇

کنار تمیزی خونه هم میخوام کتاب صوتی گوش بدم 😍

❌لایک❌
عزیزم از این کلمه کمد کپسولی هر کس می تونه برداشت خودش داشته باشه.برداشت من این:لباس های ساده راحتر ...

رنگ قرمز و زرشکی با مشکی خیلی خوب میشه،مثلا مانتو و شلوار مشکی،شال قرمز استایل و از یکنواختی درمیاره،،یا با سفید استایلشون کن

سلام مجدد عزیزای دلم . پاکسازی و خروجی های جمعه من 

عروسک دخترم و اسبش

چرخ فرفره ای اسباب بازی.عروسک جاکلیدی.کاسه حمام دخترم. دوعددرخت آویز ک رنگابارنک بودن.صندلی دسشویی بچه.دوتاگلدون کوچیک .قالب شمع سازیم .رنگ شمع سازی.اویزابچکان یدونه.۲تاتسبیح یکدانه شمع کاسه ای.شلوار خونگی شوهرم. لباس زیرم.  خانما من دوماه دیگ اساس کشی دارم .  باورتون میشه کلااا ی کارتون کوچیک لباسای  خودمو دخترمو شوهرمه چ لباسای بیرونی چ خونگیمون خخخ کلا ی کارتون کوچیک شدن 

و اینکه ایناخروجی های اتاق خواب بودن و وسایلمم ک زیاد نیاز نیستن رو کارتن گرفتم چیدم توکمد دیواری ک دوماه دیگ اذیت نشم برای اساس کشی از الان تمیزمیکنم برمی‌داریم انشالله ی چرت بزنم و  پاشم   س تا لحاف رو باید با دست بدوزم و  بقیه خونه رو پاکسازی کنم دوستون دارم التماس دعا ازهمگی

و اینکه ایناخروجی های اتاق خواب بودن و وسایلمم ک زیاد نیاز نیستن رو کارتن گرفتم چیدم توکمد دیواری ک ...

هرچیزی که فعلا لازمشون نداری از الان جمع کن تا موقع اثاث کشی کارت سنگین نباشه عزیزم 

❌لایک❌

منم امروز با کمک همسر تخت های اتاق دخترام رو جابه جا کردیم زیرش رو جارو کشیدیم قبلنا اگه اینکا رو میخواستم انجام بدم راحت نصف روزم صرف این کار میشد از بس وسایل تو اتاقشون بود ولی الان چیز اضافی ندارن در عرض یک ساعت تمیز و مرتب شد.آشپزخونه هم یخچال رو تمیز کردم یه مقدار میوه داشتم کمپوت و لواشک درست کردم یخچال هم‌پاکسازی شد.تقربیا آشپزخونه م بخوام تمیزکاری انجام بدم اونم در عرض نیم تا یکساعت رو به راه میشه

ممنون که هستین دوستتون دارم

ورودی و خروجی :

ورودی سه عدد لباس زیر پایین تنه 

خروجی یک لباس زیر پایین تنه

تعداد لباس زیرهای پایین تنه در مجموع : چهار عدد 

قبلا تعداد شش عدد بود الان به چهار عدد تقلیل داده شد و بنده نسبت به من ِ قبلی مینیمال تر شدم

ققنوس

کمد و کابینت ها، کمد دیواری ها،تعداد مبل ها،رختخوابها، دراور لباسها کم کم داره خالی یا خلوت میشه

دارم حس میکنم میشه تو خونه های کوچیکترم زندگی کرد

کلاه نقاب دارم، کشش شل شده بود تعویض شد 

یه وجب کش دوسانتی مشکی دیگه دارم نگه میدارم تا ببینم کجا به کار میاد

❌لایک❌