2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
ورودی یک وسیله بازی برای دخترم که خسته شدم از دست این ورودی هایک مداد ابرو خودم واجب بود کلا تا تهش ...

اسباب بازی شکسته و خراب اگه داره از اسباب بازی هاش جدا کن بذار خروجی

یه مقدار از اسباب بازی هایی که بهش علاقه نداره و بازی نمیکنه رو ببخش به بچه های دیگه 

هرجایی رفتید یه مقدار از اسباب بازیهاشو ببرید با بچه های اون مجلس، مهمونی و... بازی کنه تو این حین یا وسیله ای میشکنه یه خودش میبخشه به دوستاش یا بالاخره باهاش بازی میکنه زودتر کهنه میشه 

مقداری از اسباب بازی هاشو جمع کنید بدارید تو کمد جایی، جلو چشمش نباشه هر سه ماه یا 6ماه یه بار با اسباب بازی های فعلیش جا به جا کنید

اگه بازم ورودی اسباب بازیش زیاده تذکر بدید به جای اسباب بازی کتاب یا وسیله ای که بیشتر نیاز داره یا طلا براش بخرن

❌لایک❌
😅هستی جان من بودم میگفتم خنده داره چند تا شماره نوشتن 😅مثلا خودم روز پنجم از ۱ تا ۲۵ .... ۲۵ تا گل ...

سلام عزیزم😊

خدا قوت

اشکالی نداره خودمم خندم گرفت گفتید

من اوایل تاپیک رو شروع کردم پست های کاربر عزیز ماریتان که خیلی با همسرشون چالش داشتن سر مینیمالیست خیلی برام جالب و خنده دار بود به خودشونم گفتم قلم بامزه ای داشتن

کار درستی کردید وقت واسه نوشتن نذاشتید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ،شما قاشق چنگال مهمان را کجا گذاشتید ،لطفا عکس بدید منم ایده بگیرم

داخل این فایل های کوچیک سه کشو کل سرویس قاشق وچنگالموجادادم وخودفایل داخل کابینت اوپنه

لطفالایک نکنین. 

گزارش پاکسازی        روز سی ام(روز آخر) :

۱.یه دفتر سررسید گذاشتم کنار که ببرم محل کارم

هورااااااااااااااا😍🙃🤩🤗🥳🥳🥳🥳

چالش تموم شد🌺🌺🌺

به قول شمعدونی:

تبریک به خودم

تبریک به شما

تبریک به همه🤗

بچه ها حس خیلی خوبی دارم

چالش رو سر وقت تموم کردم ولی این دو روز فرصت نکردم بیام سایت

از حالا تو ذهنم خروجی های دور بعدی رو می چینم😅

سلام عزیزم، برا من موقع جهیزیه از این مدل سامسونتی خریدم خیلی تمیز و مرتب بود، یکجا جمع میشد، ولی خب ...

مال منم ازاین سامسونتی هابود الان توی کیفش لباسای پسربزرگم که کوچیک شده گذاشتم برای پسرکوچیکه

لطفالایک نکنین. 
گزارش پاکسازی روز سی ام(روز آخر) :۱.یه دفتر سررسید گذاشتم کنار که ببرم محل کارمهورااااااااااا ...

تو این مدت علاوه بر، و به برکت پاکسازی :

۱.از ورودی های غیرضروری جلوگیری کردم

۲.چندین ورودی با کیفیت و پایدار داشتم

تو این مدت علاوه بر، و به برکت پاکسازی :۱.از ورودی های غیرضروری جلوگیری کردم۲.چندین ورودی با کیفیت و ...

تو این مدت که از ورودی های غیر ضرور پیشگیری کردید از لحاظ مالی و هزینه ای پس اندازش یا خرج درستش کجا برات چشمگیر بوده؟ 

❌لایک❌