2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739023 بازدید | 44705 پست

یه گزارش کوچولو بدم و زودی برم ناهارمو درست کنم

✅ جعبه قرص هارو بررسی کردم و قرص های که تاریخ انقضاشون گذشته رفت خروجی

✅132تا عکس از گالری رفت خروجی 

امروز بازم خروجی و تمیز کاری دارم چون از دیشب خیلی عصبی شدم و فقط این تمیز کاری و خروجی ها کمی حالمو بهتر می‌کنه 😁

خروجی امروز

قرقره نخ

کاتر

موگیر

۶عدد کاموا ک میدم خواهرم باهاش عروسک ببافه

جوراب نو چندتا دیدم یکیش رو میدم مامان 

یه جوراب مردونه تو کمد دیدم که شوهر جان میخواست بخره دیگه ورودی نمیشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🟢کارای امروز طبق لیستم انجام شد نوبت دربهای منزل بود که همشونو باروغن بچه دستمال کشیدم. برق میزنن😍منتظرم بچها بیدارشن وجاروبرقی اساسی بکشم

🟢دوباره هدفموشروع کردم انشالله که بتونم به اخربرسونمش. هرکی دعام کرد ممنونش میشم

🟢یه چیزی پریروز پیش اومد برام که خیلی جالب بود که تاثیرگذاشتم روی اعضای خانواده. فندک اشپزخونمون خراب شده بود رفتیم یدونه جدیدخریدیم وبرگشتیم خونه پسرم که پنج سالشه قدیمی روانداخت توی کیسه ی زیاله های خشک گفت برای چیمونه دیگه😁من ازذوق داشتم بال درمیاوردم. البته همچنان روی وسیله های خودش تعصب داره. منم فعلا باهاش کناراومدم

لطفالایک نکنین. 
فکر کردم فقط منم که چندتا لباس خنک زشت دارم برای زیر مانتوم. اونارو اصلا جزو آمار لباسام حساب نمیکنم ...

عزیزم من هم زیر مانتو رسمیم تی شرت ارزون میپوشم و معمولا هر دو ماه یک بار میندازم دور. چون این جور لباسا هر روز باید شسته بشه بهتره جنس نخی و ارزون باشه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
🟢کارای امروز طبق لیستم انجام شد نوبت دربهای منزل بود که همشونو باروغن بچه دستمال کشیدم. برق میزنن😍 ...

من حتما دعاتون می کنم که در راه رسیدن به هدفتون "تابناک" باشید و بدرخشید☀️

درباره پسرتونم دقیقا همینو تجربه کردم و خیلی باحاله

دیروز یه چوب بستنی آورده بود و می گفت مامان این خروجی حساب میشه واست؟😍😂

این شکسته ها از اسباب بازی پسرم رفت بازیافت

یه ماشین کوچولو و دوتا توپ کوچیک هم گذاشتم شب ببرم هیئت، الان دوتا توپ بزرگ دیگه دارن که وقتی میریم پارک باید با خودم ببرم که همسرم با بچه ها بازی کنه بره خروجی

کلا دوتا پسر کوچیکای من با توپ بازی نمیکنن مگر اینکه همسرم باهاشون بازی کنه راه به راه هم براشون توپ میخره منم یه مدت که میبینم بازی نمیکنن و یادشون رفته میدم به یه بچه دیگه 

❌لایک❌

سلام و روزتون بخیر دوستای عزیزم، 

دو روز آینده خونه نیستم برای همین در کنار تمیزکاری روزانه یه سری به یخچال زدم، خروجی شد؛ 

✔️دوتا شیشه ی خالی که محتویاتش رفت تو بطری های هم شکل که قبلا داشتم. 

✔️یه تیشرت داشتم که برای دوران قبل رژیمم بود هنوز اتیکتش رو هم نکندم، دیدم خیلی برام گشاده، میدم مامانم. 

✔️مقداری ریشه ی کاسنی دارم که گذاشتم دم دست، دم کنم برای همسرم. 

فردا برای تزریق داروهای مامانم میرم بیمارستان، برای سلامتیشون التماس دعا🙏

من حتما دعاتون می کنم که در راه رسیدن به هدفتون "تابناک" باشید و بدرخشید☀️درباره پسرتونم دقیقا همینو ...

ممنونم مهربون جان😍💋

واقعاوقتی میبینی غیرمستقیم تاثیر گذاشتی روی اعضای خانواده جیگرت حال میاد. همسرم من خداروشکراهل ورودی های الکی نیس ولی خب مثل همه باخروجی مخالفه ولی خب وقتی سرکاره منم چادرگل گلیمومیپوشم😁

لطفالایک نکنین. 

امروز صبح دوتا کابینت تمیز کردم و یه مقدار خروجی داشتم 

✅یه شیشه جای آب که درش شکسته بود و الکی گذاشته بودم کابینت چون جنسش هم زیاد خوب نبود 

✅یه استند دستکش خروجی مامانم بود  که شد ورودی من چند وقت پیش دیگه منم دیدم دوساله استفاده نمیکنم گذاشتم خروجی 

✅یدونه فوم زیر وسایل کمد دیواری بود 

✅یه دونه پاکت خرید که خیلی کهنه بود 

✅هفت تا هم تاید دستی داشتم که شوهرم اشتباهی به جای ماشینی خریده بود من اصلا دستی استفاده ندارم  سه تاشو میدم به مامانم چون خیلی استفاده می‌کنه 

✅یدونه هم بشقاب داشتم شکسته بود دیگه چسب هم میزدم بازم معلوم بود گذاشتم خروجی 

حالا ورودی های امروز اینها بودن😍

✅یه مقدار  مواد شوینده خریدم 

✅یدونه مداد دیگه برای نقاشیم خریدم 

✅یه مقدار هم پول داشتم از ترس اینکه الکی خرجش نکنم دادم یه پلاک ریز خریدم و مخفی هستش این طلا 😁

✅یه مقدار هم شوهرم پول داشت اونم به خاطر اینکه الکی خرجش نکنیم یه مقدار قرض داشتیم که اونم امروز تسویه کردم و دیگه هیچی قرض نداریم