2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
سلام عزیزم ،بجون بچم من هیچی نگفته بودم جلو همه مردا پرید وسط یه خودی نشون بده ازاون سلیطه دریده ها ...

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم.

من خودم ادم خیلی خیلی حساس و زودرنجی هستم اگر کسی بهت حتی اخم کنه کل روز عصبی و ناراحتم.

از تصور کتک خوردن شما خیلی ناراحت شدم.

مردم دیونه شدن عزیزم همه میخوان با گردن کلفتی و بالابردن صدا تهدید و غیره حرفشونو ب کرسی بشونن

امیدوارم سر راهشون امثال خودشون قرار بگیره.

برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم اروم بشی❤️‍🩹

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم تو شهر غریب باشی خیلی سخته واقعا

دقیقا منم شهر غریبم.وقتی اتفاقی میوفته کسی رو ندارم براش دردو دل کنم.

تا حالا امثال این خانم ندیدم و اگر ببینمم مثل اونا نمیتونم وحشی گری کنم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

این کتابها رو باپسرم خوندم و رفت برای اهدا به کتابخونه✨

دو تا تکه اسباب بازی پسرم که بازی نمیکرد اهدا شد به بچه های هیئت✨

یه تکه از اسباب بازیشم شکست رفت تو کیسه بازیافت ✨

رسپینا جان خداقوت بانو✨

پیامم براتون ریپلای نمیشد 

❌لایک❌
میشه بیشتر توضیح بدی دوست خوبم؟

منم‌ نمی‌دونستم مینیمال یعنی چی 

ولی اولشو ک خوندم‌ گفتن یعنی از هر چیزی ب اندازه ن شلوغ کاری ...

من امروز اسباب کشی کردم گللللی از لباسای تمیز و نو ک حداقل یکی دوبار پوشیده شده بودن خودم و دخترم  با اسباب بازی های نو و درست رو دادم ب ی نیازمند .

کلی از وسایل بلور خونه و چیای دیگه دادم ب کسی دیگه .

ب همسرم گفتم دیگه اجازه نده من این همه وسیله بخرم .ن لباس ن ظرف و ظروف .

بقولل برم خرج خوشیم کنمشون ن اضافی 

سلام دوستای خوب و مینیمالم😍💜

من اومدم با کلییییییییییی خرووووووجی🤤

در جریان هستین که این چند وقت درگیر اثاث کشی بودیم و حسابی دور و برم خلوت بود خلوت تر شده🥰👌🏻بین این کارها و شلوغیا کلی ایده ی خوب هم به سرم زد که دارم اجرایی میکنم به امید خدا🤩

خروجیا که شامل یک پیکان وانت وسیله ی بازیافتی(هم از خونه ی خودمون هم خونه ی پدرشوهر)

یک فلاسک شیشه ای هم شکسته شد و اصلا از بابتش ناراحت نیستم☺️...

چون خونه ای که اجاره کردیم گاز صفحه ای داره گاز فر دار رو بردم خونه پدرشوهرم به همراه یک قابلمه ی بزرگ و کفگیر ملاقش، یک ماشین شارژی بچه، جای سیب زمینی پیاز، بخاری نفتی، ۲ تا مبل تک نفره، یک فرش ۱۲ متری، پرده ی زبرا ی بزرگ، کارتون های ظروف باغ و سه تا فانوس سه تیکه ای، یک شیرینی خوری کریستال و یک میوه خوری کریستال، یک پارچ و لیوان و میوه خوری مسی، ... همه ی اینارو اونجا بردیم تا وسایلی که برای باغه بعد از ساخت خونه باغ انشالله ببریم!

بقیه وسایل هم بعد از گذشت چند ماه اگه نیازم نشه میبخشم به کسی...

ایده هایی که دارم اجرایی میکنم چیه؟!😍🤤🤩

میز ناهار خوری و میزای عسلی رو از رنگ طوسی تیره به سفید تغییر دادم(دادم برام رنگ کردن)

مبل ها ۲ تا تک نفره داشت که توش از ترکیب طوسی و زرد استفاده شده بود که میخواستم تو خونه یک رنگ فقط غالب باشه که اون تک نفره هارو برداشتم و به جاش ۲ تا مبل با رنگ طوسی روشن که مدلش هم فرق میکنه از محل کارم اوردم خونه☺️👌🏻فوق العاده شده...

هم تغییر دکوراسیون دادم هم انگار مبلای جدید گرفتم هم خونه دلباز تر و قشنگ تر شده🥰🏡

تو خونه ام هنگام چیدن وسایل تو کابینت با نظم خاصی چیدم و حسابی کابینت ها مرتب و منظم هست😍👌🏻

ظروف دم دستی ام در نزدیک ترین و راحت ترین کابینت گذاشتم که هرچه زودتر استفاده بشه🥰

همه ی لیوان های چای خوری در یک کابینت، همه ی پارچ و لیوان های شربت خوری و آب خوری در یک کابینت مجزا، ماگ ها جدا، ظروف پلاستیکی جدا، شوینده ها جدا و خلاصه همه با نظم و ترتیب خودش پیش هم هستن و هیچ یک جدا قرار نگرفتن!

موقع چیدن لباس های کمدها، به کمک همسر رفع انباشتگی هم کردیم🧹🧺🫧

یک شلوار کار و یک پیراهن کار و یک تیشرت همسر خروجی شد.

یک پیراهن کوتاه و یک کاپشن و یک کت مشکی و یک شومیز سفید هم به همراه یک کتونی و یک کفش اسپرت خودم خروجی گذاشته شد.

مقداری چای سبز و نمک دریا و یک سینی طلایی هم گذاشتم کنار برای مامانم!

۴ تا شیشه استوانه ای هم میبرم برای مادرشوهرم!

از بین لباس هایی که امروز و هفته ی قبل خروجی گذاشته بودم ۹۰ درصدش نو هست که گذاشتم کنار تا هر وقت ابجیم و مامانم اومدن لباسارو ببینن اگر نیازی نداشتن ردشون کنم برن...

سلام ببخشید میگم از این نظم دهنده کفش راضین بنظرتون مناسبه بجای جاکفشی ازاینجا بخزم؟؟

سلام والا نمی دونم منم تازه خریدم . فقط دو جفت کفش توشه بقیش کیف سبک گذاشتم .  . توی د یجی کالا  که دیدم خیلیا کفش هم چیده بودن . دیگه فک کنم هر چی سنگین تر بشه زودتر خراب بشه دیگه . ولی هر جور کفشی رو جا دادن . یکی هم توی کمد همسرمه یه جفت کفش مجلسیشو  به بغل خوابوندم و گذاشتم . بقیش لباس چیدم . البته لباساشم زیاده و سنگین . فعلا که خوب بوده . ۸۸ تومن خریدم ارزششو داشت. 

سایزهای دیگه هم داره اگه جستجو کنید . هر کدوم که مناسب کارتون بود بگیرید .