2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738866 بازدید | 44705 پست
گزارش خروجی های دیروز و امروز من هم به این شکل که :✅دوتا از کابینت های آشپزخونه رو ریختم بیرون سه تا ...

میتونم بپرسم دوره ی سیاه قلم رو چجوری گرفتین؟

میشه دربارش بگین من خیلی دوست دارم یاد بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز نوبت هال بود ولی همسرم خواب بود تشد بعدم اومدیم بیرون.برای همین یخچال مرتب کردم یه بسته نون فانتزی که تاریخ اش گدشته بود خروجی.

ظرف ارد خالی بود پر کردم.نون ها مرتب کردم فلفل سبز ریختم تو یه سبد.یه خیار داشتیم که برای نهار باهاش ماست خیار درست کردم.خدا خیر بده این ایده دستمال کاغذی عالی بود.

مایونز که الویه درست کردم تموم شد.دوتا قفسه یخچال دستمال کشیدم.دیگه همین کار خاصی نکردم.

شادی صدام کنید
جعبه خیاطی من منتظرم یه گوش پاک کن دیگه خالی شد قرقره ها وسوزن ها بذارم توش/اون جای گوش پاک کن که تو ...

با دیدن این عکس و پست، ایده یه تغییر کوچولو ولی کاربردی برای خودم به ذهنم رسید

انجامش میدم و میام توضیح میدم

سعی می کنم با عکس باشه

امروز نوبت پاکسازی لپ تاپ بود 💻

خروجی 🗑

دوتا برنامه

تقریبا 500 تا عکس پاک شد

موقع پاکسازی هی میگفتم مـــن چـقدر بیـکار بودم که هی میگشتم اینا رو دانلود میکردم😑مثلا از دیزاین پلو یه عالمه عکس داشتم بعد با خودم گفتم موقع مهمونی مگه مهلت میدن که اینجوری تزئین کنی؟ 😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز نوبت پاکسازی لپ تاپ بود 💻خروجی 🗑دوتا برنامهتقریبا 500 تا عکس پاک شدموقع پاکسازی هی میگفتم مـ ...

آخ گفتی حتی غیر مهمونی ام برای خودمونم نمیشه تزیین کرد با اینکه من خیلی به چیدمان میز علاقه دارم ولی چند هفته  پیش

با دست ودلبازی تعداد زیاااااادی عکس تزیین غذا وسفره ومیز پاک کردم.

شادی صدام کنید

سلام دوستان

خوبید

من هم مهمون داشتم هم کارگر،سرم شلوع شد نرسیدم بیام پیام بذارم

امروز یکم جستجو کردم تو وسایلا،یکم پارچه و ابر پیداکردم ۵تا دستگیره دوختم ،دستگیره‌هام خراب شده بود حس خوبی دارم چون دستگیره‌های آماده نازکن و دوس داشتم خودم درست کنم پارچه مناسبی نداشتم😅

یکم پارچه پولیشی  هم داشتم که باهاشون عروسک میدوختم و وسایل دیگه‌ی عروسک‌دوزیم (دیدم دیگه اینجور عروسکا جذاب نیستن و خیلی وقته بی استفاده موندن) انداختمشون دور

انشالله فرداهم میخام کلی دیگه سبک کنم خونمو که وقتی رفتم خونه جدید هیچ چیز اضافه‌ای نبرم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
آخ گفتی حتی غیر مهمونی ام برای خودمونم نمیشه تزیین کرد با اینکه من خیلی به چیدمان میز علاقه دارم ولی ...

به نظرم برای دیزاین غذا هم باید مینیمال ترین و راحت ترین دیزاین و انتخاب کنیم 😁 کلا یدونه عکس دیزاین پلو نگه داشتم که خیلی راحت بود ولی حیف تو لپ تاپه  اگه الان تو نت پیدا کنم براتون میذارم ببینید 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را