2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
۲.لباس رو من واقعا نمی تونم با دو سه تا مانتو و شومیز و ... سر کنم(با احترام به سلیقه همه دوستانی که ...

فکر کردم فقط منم که چندتا لباس خنک زشت دارم برای زیر مانتوم. اونارو اصلا جزو آمار لباسام حساب نمیکنم (5تا دونه لباس نخی آستین کوتاه)تابستون و زمستونم نداره همیشه همینا رو میپوشم، هر روز باید تعویض بشه و گاهی اوقات لباس فرمام رنگ میدن و امکانش هست لباسی غیر اینا بپوشم خراب بشن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم کامل گفتم هایدی جاناگه باز سوال یا نظری داشتید در خدمتم😘

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم♥😘

گزارشمو همینجا مینویسم

امروز قفسه اسباب بازی. کیف. کتاب  پاکسازی شد✅

خروجی 🗑

یک مانتو

4.5 تا ریسه تولد

یک تابلو کوچیک اسامی 14 معصوم

کیف روزانه خودم

یه عالمه کلیپ از قسمت سیو های اینستا پاک شد

کل عکس هایی که تو پیجم بود پاک شد

چندتا لباس تعمیر شد و یکم نوار اریب از این طریق خارج شد( مادرم گفت برای پرده نوار اریب سفید بخرم وقتی اوردم خونه و امتحان کرد دید رنگش خیلی روشنه و یه کِرم خریدم و اونو استفاده کرد... الان یکم از نوار سفید استفاده شد) 

یک سوزن ته گرد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دقیقا بارها دوستان گفتن اینجا که هر کسی نسخه مینیمال زندگی خودشو دارهاما در کل لباس های بیرون من و ه ...

دقیقا

منم تنوع رنگی رو تو استایلم خیلی دوست دارم

مثلا ۴ تا کت دارم کلا با رنگ‌های مختلف ولی فقط دو تا شلوار یکی بگ یکی دمپا برای ستشون دارم که کافیه برام‌ و نیازم رو برطرف میکنه تو مجالس مختلف. 

یا خونه با رنگ و چیدمان تک رنگ و سرد رو دوست ندارم واقعا. حتی سفید سفید. دوست دارم رنگ ببینم در عین سادگی و شیک بودن

فکر کردم فقط منم که چندتا لباس خنک زشت دارم برای زیر مانتوم. اونارو اصلا جزو آمار لباسام حساب نمیکنم ...

😅

فکر کنم جزو استایل کارمندی هستن

آخه مال من معمولا نخی و خنکند ولی استایل زیبایی تو تن ندارن یا لک افتادن یا از بس شسته ام پوسیدگی و زده دارن شاید

اما من هیجانی عمل نکردم(طبق تاپیک)

به ترتیب دارم خیلی داغوناشو می چینم دستمال می کنم

و اگه لباس خوب و مناسبی ببینم می خرم که زیر مانتویی هامم بد نباشن که به خودم هم احترام گذاشته باشم و حس بد نداشته باشم از پوشیدن شون

صبح جمعه دقیقا راس ۹صبح وارد اشپزخونه شدمساعت ۸ شب اومدم بیرونظهر فقط در حد یه نهار و نماز از اشپزخو ...

خسته نباشی عزیزم واقعا کیف کردم این مامانامون درسته غر میزنن ولی ته دلشون خوشحالن 

چند وقت پیش من یکی از کشو های آشپزخونه رو پاکسازی کردم و خلوت شد بعد چند روز دیدم مامانم میگه دستت درد نکنه خیلی خوب شده 

اینجوری ادم انگیزه میگیره 😁

خروجی امروز به لطف پسرم جور شد .تمام محتویات کابینت رو ریخت بیرون دیدم دو تا از این آویز های چسبی که قبلا خریده بودم و چسبش خوب نبود و از دیوار میفتاد ته کابینت مونده🤭رفت خروجی

سلام دوستان به سختی تونستم وارد حساب کاربریم بشم من امروز حمام رو حسابی خلوت کردم . شامپو و صابونهای ...

سلام ببخشید میگم از این نظم دهنده کفش راضین بنظرتون مناسبه بجای جاکفشی ازاینجا بخزم؟؟

خروجی امروز به لطف پسرم جور شد .تمام محتویات کابینت رو ریخت بیرون دیدم دو تا از این آویز های چسبی که ...

اگه استفاده میکنین چسبشو بخرید دوباره بهش بچسبونین اینجوری دوباره جایگزین نمیشه

چسبش هم زیاده و تو خیلی جاها میشه استفاده کرد

اگه استفاده میکنین چسبشو بخرید دوباره بهش بچسبونین اینجوری دوباره جایگزین نمیشهچسبش هم زیاده و تو خی ...

نه عزیزم اصلا کیفیت نداشت و دو تا خریدم خداروشکر خوب و کاربردی هستن

الان وسایل خیاطیمو داشتم نگاه میکردم  ، این نخ و سوزن مسافرتی رو دیدم گفتم عکسشو براتون بذارم که اگه خواستید شما هم تهیه کنید. برای مسافرت خیلی خوبه دیگه قرقره نبرید

سلام دوستان خوبم .خروجی امروز من یه هندزفری ک‌دخترم خرابش کرد .تا الان فکر کنم ده پانزده تا خراب کرد ...

آخی فرشته جان چقدر ناراحت شدم ، متاسفم که این تجربه بد رو داشتید و دعا میکنم زودتر حالتون خوب بشه ، توکل به خدا❤️

فرشته جان پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم💔

نمیدونم چی بگم واقعا

یکشنبه ها ک روز تمیز کاری خونه است و خونه تمیز و دسته گل شد😁🌿

لباسای نوزادی دخترم و باز کردم ،ی پیشبند،دوتا پیراهن ،ی جفت جوراب رفتن خروجی 🌿هی داره کم میشه ازشون😁

دوباره یکم عکس و فیلم پاک کردم🌿

ی شمع تک مونده بود رفت خروجی🌿