2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740430 بازدید | 44731 پست

دیشب خونه مادرم بود کمی شلوغ وخیلی نا منظم چندبار اینجا گفتم که هربار می ریم مرتب اش کنیم بدتر می کنه.یعنی به محض اینکه ما میایم بیرون بر می  گ ر د و ن ه به حالت قبل.

یه کم درد ودلانه میگم نمی دونم چرا ادما کار درست انجام نمیدن خوب وقتی یه چیزی غلطه غلط دیگه فکر کنم این مورد تو تربیت ما خیلی پررنگ .چون تو سطح جامعه ام مردم کار درست انجام نمیدن باوجود تحصیلات دانشگاهی مردم هنوز زباله هاشون می ریزن زمین

نه فقط طبیعت.تو خیابون تو پیاده رو همه جا.

والی آخر قوانین دیگه

شادی صدام کنید
دیشب خونه مادرم بود کمی شلوغ وخیلی نا منظم چندبار اینجا گفتم که هربار می ریم مرتب اش کنیم بدتر می کن ...

خب مادرتون حتما عادت کردن به اون وضعیت 

بعدم کلا تا جایی که من میدونم تو سنین بالا تغییر سبک زندگی یکم مشکله

در مورد قوانین هم باهاتون موافقم واقعا اکثریت مردم با اینکه میدونن یه سری کارها غلطه باز هم انجامش میدن☹️

نهال🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب خونه مادرم بود کمی شلوغ وخیلی نا منظم چندبار اینجا گفتم که هربار می ریم مرتب اش کنیم بدتر می کن ...

هم عادت میکنن نمیتونن خلاف اون و قبول کنن و هم لج میکنن

مامان منم همینطوریه 

گفتم دوتا کشوی اشپزخونه رو جا به جا کردم مامانم تا دید گفت عوضش کن من اینجوری راحت نیستم!  چند روز میگذشت عادت میکرد اما نخواست دیگه... 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب مادرتون حتما عادت کردن به اون وضعیت بعدم کلا تا جایی که من میدونم تو سنین بالا تغییر سبک زندگی یک ...

می دونی ما با رفتارهامون به دیگران آسیب می زنیم ما با تصمیم هایی که تو زندگیمون می گیریم روی زندگی دیگران تاثیر خوب یا بد می ذاریم منظورم شخص مادرم نیست آدم ها در مقیاس کلی میگم.

شادی صدام کنید

راستى من يه چيز خوب كه از يكى از عزيزان ياد گرفتم ، فككك كنم خانوم ققنوس بودن كه ٣ تا آلبوم رو كردن يكى 

اين بود كه عكسايى كه دوس نداريم رو پاك كنيم🤷🏻‍♂️ 

آخه قبلنا فك ميكردم عكس مث ناموس آدمه حتى اگه ٢٠٠٠ تاش تو يه حالته، حتى اگه از دشمنه

تنها سینی پلاستیکی خونه رو گذاشتم خروجی یکم کهنه شده بود جایگزین نمیشه🌿ی جفت ساق دست داشتم که استفا ...

ما تنها سینی کوچیک پلاستیکیمون زیر کمد سینک گذاشته شده، یه نایلون داخلشه که خرده ریزه های غذا که قابل خوردن مرغ و خروسه رو میریزم داخلش و هرروز از خونه بیرون میره بعد سینی رو میشورم و دوباره یه نایلون داخلش میذارم 

❌لایک❌

کشو ها و کمد لباسامو مرتب کردم ی شال هم گذاشتم خروجی

الان کلا ۴تا شال و یک روسری دارم🌿

ی مگنت نمدی،مداد چوبی که از بچگی هام مونده،جا کلیدی بافت مرواریدی که خودم بافته بودم و ی ماشین کوچولو از وسیله های خودم دادم دخترم بازی کنه باهاشون برن خروجی🌿

ی کوچولو خاک تربت داشتیم ریختم پای گلدونم(نمیدونم کارم درسته یا نه)

سلام وقتتون بخیر 

امروز صوت استاد امینی خواه در مورد حق صدقه رو گوش میدادم تاثیرگذار بود گفتم شاید به راحت بخشیدن وسیله ها بتونه کمکی بکنه گفتم باشما هم به اشتراک بذارم استاد فرمودن راحت همه چی رو ببخشید که حتی به بدنتون وقتی مردین هم تعلق خاطری نداشته باشین.

و یه خاطره ای از خودشون تعریف کردن که یه انگشتر عقیق اصل سفارشی بسیار زیبا داشتن بارها افراد مختلف انگشترشونو ازشون خواسته بودن ولی ایشون نداده بوده  تو یکی از سفرهاشون به کربلا یکی از همسفر هاشون چندبار تکرار میکنه ایشونم میگن نه انگشتر خیلی خاصه و خودم دوسش دارم بعد از همسفر هاشون جدا میشن تو راه برگشت توقف میکنن جایی برای نماز انگشترو درمیان میذارن جیبشون وضو میگیرن بعد موقع نماز میبینن انگشتره نیست همه جارو میگردن ولی پیداش نمیکنن می‌گفت خیلی ناراحت شدم انگشترو مفت از دست دادم بااینکه می‌تونستم ببخشم و ثوابشو به دست بیارم چقدر وابسته به یه انگشتر بودم .....

بعد این صوت یاد کاربر ققنوس افتادم که میگن هرکسی بیاد خونمون و از چیزی خوششون بیاد  راحت می بخشن  

قشنگ صد هیچ از ما جلویین👏🏻

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام وقتتون بخیر امروز صوت استاد امینی خواه در مورد حق صدقه رو گوش میدادم تاثیرگذار بود گفتم شاید به ...

من تا قبل اشنایی با این تاپیک وسایلم ب جونم بسته بودن

خیلی چیزارو مثلا مامانم یا خواهرام خوششون می اومد ازم خواستن ک بدم بهشون ولی حیفم میومد.

الان هرچی دوست دارن بهشون میدم.ب خواهرم ک نزدیکمه هر وقت میاد خونه م میگم هر چی خوشت اومد بردار برای خودت

خواهر کوچیکه م بیشتر از لباسام خوشش میاد میدم بهش بعد چند وقت پشیمون میشه یا دلشو میزنه برمیگردونه ب خودم.

این تاپیک برای من خیلی مفید بود

بخشنده بودنم بهم یاد داد💫💫

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم