2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیز، 

نه میتونم لایک کنم نه ریپلای.سایت همه ش ارور میده.

خروجی؛ 

قوطی ماست و پنیر 

چندتا لباس که نیاز به تعمیر داشت تعمیر شد، فقط یکس مونده انشاالله همین روزا انجام بشه. 

چیز خاصی برای خروجی ندارم این روزا، فقط موقع تمیزکاری خونه حواسم هست انباشتگی صورت نگیره. 

گزارش پاکسازی       روز بیست و سوم:

۱.برس

۲.شانه

۳.سایه ابرو

👆👆👆اینا خراب یا تموم شده بودن

۴ تا ۸. این چند روزه سر صبر کابینت و کانتر ادویه جات و دمنوش ها رو بررسی کردم و به مرور چند تا شیشه و ظرف اضافی رو خروجی دادم که سهم امروز ۵ تا بود. خیلی خلوت شدن. فقط یکم ناهماهنگ هستن البته از هر طرحی مثلا چند تا دارم و الانم نمیخوام هزینه کنم واسه یک شکل کردن شون.چون قرار نیست با مینیمالیسم

وسیله اضافه کنیم، 

هزینه بتراشیم 

و خروجی مازاد به محیط زیست بفرستیم.

اینا هم برای خودشون تو کابینت هستن و جلو چشم نیستن و کاری به کسی ندارن

اگه بخوام منظم و کمجا تر بچینم می تونم بگم یه قفسه کوچیک از کابینت برام خالی میشه که البته نمیخوام فضاها فشرده بشن که برداشتن و گذاشتن شون سخت بشه

بنابراین همچنان اون کم مصرف تر ها تو کانتر و پرمصرف ها داخل کابینت کنار گاز هستن

ایشون پخت و پزشون کمتره پس ظرف کثیف هم کمتره باز سینک لکه میگیره من با دو تا بچه و هعی بشور بپز فکر ...

شما بودید راجبع سینک پرسیدید؟یادم نمونده

دقیقا نکته اش همین که هم دوامش کمه هم تمیز کردنش سخته

این سینک های مستطیلی طلایی هستند مدتی وارد بازار شده اونم یه بلاگری بعد از کلی آب وتاب وتعریف وتمجید خیلی کوتاه گفت موقع استفاده باید مراقب باشید

به نظر من تا اینجای کار فعلا استیل در الویت.

شادی صدام کنید
ایشون پخت و پزشون کمتره پس ظرف کثیف هم کمتره باز سینک لکه میگیره من با دو تا بچه و هعی بشور بپز فکر ...

شما بودید راجبع سینک پرسیدید؟یادم نمونده

دقیقا نکته اش همین که هم دوامش کمه هم تمیز کردنش سخته

این سینک های مستطیلی طلایی هستند مدتی وارد بازار شده اونم یه بلاگری بعد از کلی آب وتاب وتعریف وتمجید خیلی کوتاه گفت موقع استفاده باید مراقب باشید

به نظر من تا اینجای کار فعلا استیل در الویت.

شادی صدام کنید

خروجی امروز یه شلوار خودم که نو بود تو استایلم نبود رفت که برای دخترم بشه پیراهن.یه پیراهن همسر و شلوار جین که کهنه شده بود بجای شلوار دو تا ورودی داشت که بپوشه ولی پیراهن فعلا داره یه سری رو هم گذاشته تا آخر تابستون بپوشه بعد خروج بده...فعلا پرقدرت جلوی ورودی متفرقه گرفته شده..

شما بودید راجبع سینک پرسیدید؟یادم نموندهدقیقا نکته اش همین که هم دوامش کمه هم تمیز کردنش سختهاین سین ...

بله من پرسیدم . 

منم دیگه نظرم کاملا رفت رو استیل. 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

شما بودید راجبع سینک پرسیدید؟یادم نموندهدقیقا نکته اش همین که هم دوامش کمه هم تمیز کردنش سختهاین سین ...

من تاحالا سینک گرانیتی نداشتم ولی اکثر کسایی ک تو اینستا سینک گرانیت رو تبلیغ میکنن ماشین ظرفشویی دارن.

بعدم دائم با شوینده های قوی مثل دامستوس سینک رو میسابن.در صورتی ک سینک استیل با یکم تاید برق میوفته

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من تو این هفته خروجی خیلی داشتم.😍

۳ جفت کفش

یه نایلون لوازم آرایشی قدیمی یا بلااستفاده و خورده ریزه مثل خودکار قطع شده و تافت مو تموم شده و...

حدود ۱۵ تیکه لباس از جمله مانتو، شال ، تونیک، لباس مجلسی، چادر، مقنعه، لباس زیر و...

یه کیسه پر شیشه رب و مربا که شوهرم انداخت بیرون

یه کیف که استفاده نمی کردم.

یه شکلات خوری و یه میوه خوری هم گذاشتم تو دیوار بفروشم.

ولی بازم احساس می کنم خونم شلوغه

للمصب لباسای خودم زیاده حداقل نصف دیگش قابل رد کردنه چون انقد دارم فرصت نمیشه اونارو بپوشم.🙈🙈

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔