2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740919 بازدید | 44733 پست
[QUOTE=347982231]بدون کاور چیدمان و نظرشون بهتره،اما اگر مستاجر هستید کاورها موقع جا به جایی به درد ...

به نظر منم کار درستی میکنید،کاورها رو نگه میدارید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله چقدر تاپیک😅اگه گزارش زده بشه چی؟پاک نمیشه؟

چرا ولی نی نی یار اونایی که گزارش زدن رو میترکونه

اینم از سیاست های اینجاست دیگه🙁😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
من ویتامین رو بعدناهار میخورم و آهن رو بعد شام انقدر انرژی گرفتم که حد نداره ناخن هام خیلی خراب شده ...

هیدواجان خداروشکر که سلامتید 

لطفا نوع ویتامین و آهنتونو بمن بگید من خیلی خسته و بی انرژی هستم ، چند نوع تا بحال مصرف کردم موثر نبوده ، ممنون عزیزم 

منو بردن که برام بخرن،مادرشوهرم همش پارچه های زشت که اصلا چادری نبودن انتخاب میکرد،آقای فروشنده که ی ...

من اگه ایشالا یه زمانی عروس دار بشم اصلا واسه خرید نمیرم همراهشون ، یعنی چی ، خودشون دوتا باید برن

من دلم طاقت نیاورد اومدم اتاق دخترمیه درب بالای کمد دیواری ریختم بیرون وداخلش جارو گردگیری کردم.دوتا ...

شادی جان منم بدون کاور میچینم چون اینطوری هم مرتب تر دیده میشه هم جای کمتری میگیره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
به شک افتاده عزیزم منم اون کیف کوچیکم دسته اش یجورایی خراب شده البته در حد ساییده شدن ولی چون مدل و ...

اگه قابل تعمیره تعمیر کن حیفه 

من خود کیفم سالم سالمه فقط دسته اش چون با چسب چسبونده بودن روش هی کنده میشد 

کیف بعدی که خریدم دقت کردم که دسته هاش روی کیف نباشه و دوخته شده باشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بدید خیریه، میدن عروس بپوشه ، دعاتون میکنن

آخه من سال ۸۲ عروس شدم الان دیگه مد نیست 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود