2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741268 بازدید | 44739 پست
خانما چندتا بشقاب لب پر و لیوان ترک خورده دارم..چندتا لیوان دارم سالم هستن که از هر سرویس ۴ تا یا ۳ ...

ظروف لب پر و ترک خورده رو خروج بدید 

ظروف نو رو نگه دارید 

قابلمه پیرکس ظرف خوبی برای پخت و پز هست 

ققنوس
خانما چندتا بشقاب لب پر و لیوان ترک خورده دارم..چندتا لیوان دارم سالم هستن که از هر سرویس ۴ تا یا ۳ ...

من ظرف لب پر و ترک خورده ندارم.

ولی ی لیوان لب پر دارم پسرم اب ک میخوره لیوانو میبره تو هال،میذاره رو زمین.موقعی ک اب میخواد تو اون لیوان اب میدم بهش

ولی در کل خوب نیست ظرف لب پر و ترکدار تو خونه نگه داریم

من جایی مهمون بودم صاحبخونه تو ابگوشت خوری ک از وسط دو نیم شده بود ولی هنوز وصل بود به هم واسم غذا اورد

اصلا جلوه خوبی نداره.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد کیف هم بگم من به توصیه ماری کاندو کیفام همیشه خالیه.

وقتی میخوام برم بیرون از بس ایفم سبکه هی از رو شونم میوفته.

توش ی دسته کلید یه کارت و یه گوشی

اگرم برم جایی بمونم مثلا برای چند ساعت ، یه پوشکم برمیدارم.

اگر برم خیابون و تنها باشم اب هم از خونه برمیدارم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
در مورد کیف هم بگم من به توصیه ماری کاندو کیفام همیشه خالیه.وقتی میخوام برم بیرون از بس ایفم سبکه هی ...

یه مدتیه که دارم این روش رو اجرا میکنم. نمیدونم موقع سرکار رفتنم میشه اینکارو انجام بدم و حوصله م میکشه هر روز پر و خالی کنم یا نه. 

یه قوری بزرگ چینی رفت خروجی 

الان کلا دوتا قوری داریم. یکی برای دمنوش و یکی برای مهمونی های زیادمون که اگه به من بود اینو میذاشتم خروجی چون قوری چای سازم برای مهمون کافیه 

❌لایک❌
من ویتامین رو بعدناهار میخورم و آهن رو بعد شام انقدر انرژی گرفتم که حد نداره ناخن هام خیلی خراب شده ...

خداروشکر واقعا.❤️

منم همیشه خسته‌م و صورتم بیحاله.پس یکی از دلایلش این بود

دوستان میخوام از لحاظ تاپیک هم مینیمال بشمچندبار به نی نی یار پیام دادمکه تاپیکامو پاک کنهولی نکردهچ ...

تاپیکات چون شخصی نیست پاک نمیشه زیاد سخت نگیر مال منو ببین.... 😂😅

گزارشمو همینجا مینویسم

یک اسپری چند منظوره تموم شد ظرفش رفت بازیافت/جایگزین شد

یک شامپو بدن  (ما مصرفمون زیاده و خود مامانم سریع میذاره بازیافت ولی تاحالا گزارششو نداده بودم این دفعه هم چون خودم ظرفشو انداختم گزارش دادم😁) 

یک شلوار خونگی داداشم تعمیر شد

دوتا ماسوره و یکم نخ 

یک لامپ ورودی داشتیم که کارتونش و به بابام نشون میدم اگه نیاز نبود میره بازیافت

سه تا تیشرت مال مادرم بود داد بهم تو تنم قشنگه استفاده میکنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اسم قرص اهنت چیه؟ منم کمخونی شدید دارم. فعلا کپسول فرودین میخورم با تجویز پزشک روزی دوتا

اسم قرص فرفولیک .فعلا همینو میخورم اگه بهتر نشدم یه قرص بهتر باید مصرف کنم.

ایشالا زودتر بهتر بشین🤍

لیوانای تکی روبیاراستفاده کن به مرور میشکنن خازج میشن. قابلمه هارم استفاده کن عزیزم چه کسی بهترازخودت

لطفالایک نکنین. 
دیروز برای پسرم کتاب ابوریحان بیرونی رو میخوندم وکلی خندیدیم و بعدش رفت خروجی🎀

😂😂😂چه قشنگه😍

در مورد کیف بگم که اگه یادتون باشه چند ماه پیش گفتم کیف روزانه ام دسته اش هی پاره میشه و چسب میزنم و میدوزم باز پاره میشه خلاصه یه کیف جدید خریدم گفتم این دفعه دسته کیفم پاره شد صد درصد دیگه میره خروجی و اون یکی جایگزین میشه.... 😅فکر کنم ترسیده چون دیگه پاره نشد 😂😂الان هم کیف جدید و هنوز استفاده نکردم و منتظرم این دوباره دسته اش باز بشه و بره خروجی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را