2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741143 بازدید | 44737 پست

آلبالو های مذکور 😁😁

دمشون چیده شد و مقداری فریز شد برا زمستون که دمنوش درس کنم ..مقداری هم شد ترشی آلبالو 

امروزم یه مقدار آلبالو رو مارمالاد درست کردم 

ومقدار زیادی لواشک  آلو و زردآلو 

از صبح مشغولم 

.وهنوز تموم نشده 

الان باید ظرفاشونو بشورم 

صبا هستم 
😂😂😂چه قشنگه😍در مورد کیف بگم که اگه یادتون باشه چند ماه پیش گفتم کیف روزانه ام دسته اش هی پاره می ...

به شک افتاده 

عزیزم منم اون کیف کوچیکم دسته اش یجورایی خراب شده البته در حد ساییده شدن  ولی چون مدل و اندازمش پسندمه فعلا نگه داشتم اگ ی مورد ببینم که هم اندازه و مدل و طرحشم پسندم باشه میذارم خروجی

صبا هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث از چادر عقد شد.... چادر عقد و خانواده همسرتون براتون انتخاب کردن یا خودتون؟

منو بردن که برام بخرن،مادرشوهرم همش پارچه های زشت که اصلا چادری نبودن انتخاب میکرد،آقای فروشنده که یه پیرمرد خیلی امروزی و به اصطلاح با کلاس بود به مادرشوهرم گفت شما دخالت نکن،پولشو داماد میده عروسم میخواد استفاده کنه،شما برو عقب تا عروس انتخاب کنه  انقدر هم با حوصله بود،چند تا طاقه پارچه چادر باز کرد،تو مغازه یه آینه قدی هم داشت،یکی یکی انداخت روسرم، گفت ببین روسر میندازی کدومو دوست داری،همیشه این خاطره تو ذهنم پر رنگه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
منو بردن که برام بخرن،مادرشوهرم همش پارچه های زشت که اصلا چادری نبودن انتخاب میکرد،آقای فروشنده که ی ...

اره برای من مشابه همچین اتفاقی افتاد برای کفش عروسیم . مادرشوهرم زشت ترین کفشی که بود انتخاب کرد . فروشنده خوشگلترین کفش رو آورد و همون انتخابم بود . 

اره برای من مشابه همچین اتفاقی افتاد برای کفش عروسیم . مادرشوهرم زشت ترین کفشی که بود انتخاب کرد . ف ...

چه جالب،نمیدونم چرا اینکارها رو میکنن،یه عمر تو ذهن آدم خاطره بد به جا میزارن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
چه جالب،نمیدونم چرا اینکارها رو میکنن،یه عمر تو ذهن آدم خاطره بد به جا میزارن

من دقیقا یادم نیس پسند من بوده یا خانواده همسرم 

..اما یادمه اون زمان همسرم مدت کمی بود رفته بود سرکار و آنقدری پس انداز نداشت و من تمام مدت حواسم بود چیز گرون نپسندم 

صبا هستم 

من دلم طاقت نیاورد اومدم اتاق دخترم

یه درب بالای کمد دیواری ریختم بیرون وداخلش جارو گردگیری کردم.

دوتا روفرشی ۱۲ متری باز کردم یه کم هوا جریان پیدا کنه بعد تا کردم گذاشتم سرجاشون روش یه رو تختی که مال جهیزیه ام گفتم نگه‌می دارم شاید جایی نیاز شد.روش دوتا پتوی دخترم گذاشتمدپتوهای دخترم یک نفره است ولی سبک وکم حجم تو کاور بود از کاور دراوردم به نظرم نسبت به قبل چیدمان بهتری پیدا کرد.

دو درب بعدی که قسمت پتوهاست گذاشتم واسه هفته بعد به نظرتون کاور ها از پتو در بیارم چیدمانش بهتر نمیشه حس می کنم روی کاور بهم ریخته است.بدون کاور چیدمانشون خطی ومرتب میشه.

باز گفتم از شما هم سوال کنم.

شادی صدام کنید
من دقیقا یادم نیس پسند من بوده یا خانواده همسرم ..اما یادمه اون زمان همسرم مدت کمی بود رفته بود سرکا ...

من همسرم اون زمان دانشجو بود،به شدت مدارا میکردم،پدر و مادرم میگفتن چون همسرت مرد بسیار خوبیه،سر چیزهای مادی بینتون بهم نخوره،درکش کن،ولی مادر همسرم که عمه منم میشه حتی یک ریال تو مخارج کمک همسرم نکرد ولی تا دلتون بخواد دخالت کرد،طوری که من برای خرید عروسی فقط یه حوله و یه چمدون برداشتم،همسرم به من گفتن اصلا خودتو ناراحت نکن من نمیخوام مادرم از من دلخور باشه برات حتما جبران میکنم،و سه روز بعد از عروسی،که ما برگشتیم شهر محل زندگیمون،باهم رفتیم و یه خرید مناسب و کاربردی کردیم،حالا تاپیک به بیراهه نره،ایشون خیلی خاطرات بدی تو تمام اولین های زندگی مشترک من به جا گذاشتن،هیچ وقت نمیتونم ایشونو ببخشم یا حلال کنم

من دلم طاقت نیاورد اومدم اتاق دخترمیه درب بالای کمد دیواری ریختم بیرون وداخلش جارو گردگیری کردم.دوتا ...

بدون کاور چیدمان و نظرشون بهتره،اما اگر مستاجر هستید کاورها موقع جا به جایی به درد میخورن

بدون کاور چیدمان و نظرشون بهتره،اما اگر مستاجر هستید کاورها موقع جا به جایی به درد میخورن

نظمشون

[QUOTE=347982231]بدون کاور چیدمان و نظرشون بهتره،اما اگر مستاجر هستید کاورها موقع جا به جایی به درد 

خونه خودمون

ولی کاور نگه نی دارم گاهی موقع سفر رفتن یکی دوتا پتو با خودم می برم.

شادی صدام کنید