2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739677 بازدید | 44717 پست

کلا درحال تجارت فلاسک تو دیوارم .بعد بهش میگم میگه کو ای بابا کلا چنتا فلاسکن چرا بهشون گیر میدی مگه جاتو تنگ کردن .بابا جامو تنگ کردن بخدا .اما این براش مهم نیست 😤

👩‍❤️‍👨
حیف پولتون عزیزم.ارزونم نیستن اخه.بعد بخوای بفروشی باید قیمت کم بدی وگرنه فروش نمیرهانقدر باید باهاش ...

آفرین عزیزم .بخدا همشونو نصف قیمت رو به پایینم دادم .آخه اینهمه فلاسک و کجای دلم بذارم .یکیشونو دادم برادرم همینجوری ,یکیم به مادرم .هرماه داره میخره.😓

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت پیش رفتیم خونه یکی از فامیل های نزدیک.

دوست داشتم بنویسم چیا دیدم حوصله نداشتم🤭

این فامیل ما تو یه خونه خیییییلی کوچیک یک خواب زندگی میکرد.بعد یه خونه بزرگ و دلباز ساختن ک اونم یکخوابه البته.

ما برای خونه نویی رفتیم خونشون

البته از قبل چون میرفتیم خونه شون کامل درجریان کارای ساخت و سازشون بودیم. بعد چون تقریبا ۲۰ سال از ازدواجشون گذشته بود تصمیم گرفته بودن با تغییر منزل وسایل رو هم تعویض کنن.

کاش کاش همچین فرصتی برای من پیش میومد.

این خانم با کللللللی قرض و بدهی تمام وسایلش رو عوض کرد اگر بدونین چقققققققدر وسایل اضافه تر خریدن‌

کلی وسیله داشتن که همه سالم و قابل استفاده بود ولی حتی تا نمکدونای خونشونم عوض کردن.

بعد همه وسایل قدیمی و جدید رو اوردن این یکی خونه.

ی ردیف کابینت هم داشتن ک در حال انفجار بود بس ک وسیله چپونده بودن.

من برای برداشتن یک وسیله در کابینتو باز کردم از تعداد وسیله های توی کابینت دهنم باز موند😵‍💫😵‍💫

تو جریلن تعویض وسایل کللللی وسیله پلاستیکی خریده بودن همه نازک و بی کیفیت

دیگه چون دوست نداشتم از من دلخور بشن هیچ حرفی نزدم

اگر نسبتمون نزدیک تر بود بهش راهنمایی میکردم ولی افسوس

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
اینا رو ک میخونم فقط ب این فکر میوفتم ک باید جلو ورودی ها بی‌رویه بگیرموگرنه تو این گرونی مگه آدم رو ...

دقیقا اصل و درستش همینه

من قبلا که واقعا آدم ولخرجی نبودم

ولی از بعد آشنایی با مینیمالیسم و این تاپیک، خیلی با دقت تر خرید می کنم و جاهایی که احتمال خرید هیجانی میدم(مثل پلاسکو فروشی، هایپرمارکتهای بزرگ و ...)نمیرم

پس ایراد از جنس شالته🙊مثل لیلی لوله ای کن ببین چجوره میشه

الان لوله ای میزارم بازم چروک میشه😁فقط پلیسه هام چروک نمیشن، ازجنسای ابریشم، ابریشم ژاکارد، کرپ حریر، کرپ نخ، نخ دارم که باهمشون این مشکل رودارم. دیگه بایدبپذیرم همیشه قبل بیرون رفتن اتوکنم

لطفالایک نکنین. 
عزیزم یه کاری که میتونی بکنی اینه که خط تای طولی رو دقیقا اونجایی بزاری که موقع سر کردن هم تا میکنی ...

ممنونم عزیزم الان توی پست بالاتر یه دوست دیگه هم گفتن حتمااینکارو میکنم ومیام نتیجه روگزارش میدم

لطفالایک نکنین. 
نه فکر نکنم خراب بشه ،اخه خیلیا رو دیدم تو ماشین کفش میشورن ...ولی بنظر من کار تمیزی نیست کلا .آخه ک ...

یکی ازدوستای من میندازه توی گونی برنج بعد میزاره ماشین میشوره. ولی منم مثل شما دلم نمیکشه بااسکاج مخصوص میبرم تودستشویی میشورم

لطفالایک نکنین. 

خب خانوما من یه مقدار از کتاب جادوی نظم رو دو روزه دارم میخونم و خب جوگیر شدم و امروز که کار خاصی تو خونه نداشتم و ناهارم از شب قبل داشتم بلند شدم البته به گفته ی ماری میگه همه ی و سیله ها از یک نوع رو بریزید کف اتاق و جدا کنید که من دیگه اونقدر حالشو نداشتم البته توی کمد ها هم تمیز بودند فقط به دنبال خروجی گشتم و خروجی هام شد شامل 

1 برس که تعویض شد نو داشتم از قبل

5 تکه لباس پسرم

2 تا روسری 

یه مانتو 

یه بلوز و شلوار

یه لباس زیر و یه جفت جوراب کهنه

کمربند قدیمی

توالت فرنگی کودک که بچم اصلن روش ننشست و گفتم فک نکنم بچه ی بعدی که در آینده بیاد اون هم فک نکنم استفاده کنه تو دورو برم هم ندیدم کسی استفاده کنه و به کارش بیاد

یه جفت دستکش زمستونی چرمی که یکبار هم استفاده نکردم

و یک سجاده ی بزرگ 

آفرین عزیزم .بخدا همشونو نصف قیمت رو به پایینم دادم .آخه اینهمه فلاسک و کجای دلم بذارم .یکیشونو دادم ...

بذار تو سبد و بذارش زیر داشبورد 

سه تا فلاسک و ده تا ناخن گیری که خریده رو هر چی اضافه میخره بذار همونجا که حجمشو ببینه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
الان لوله ای میزارم بازم چروک میشه😁فقط پلیسه هام چروک نمیشن، ازجنسای ابریشم، ابریشم ژاکارد، کرپ حری ...

اتو ایستاده بگیر پس البته من استفاده نکردم ولی به نظر میاد خیلی بهتر و سریع تر از اتو معمولی باشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را