2777
2789
عنوان

ایده برای دکوراسیون منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست
اهااان این سمت هم پرده دارهخوبهقشنگ میتونی یه سمت تی وی مبل بزاری یه سمت میز غذاخوری و‌کنسولکلاسیک ی ...

مبل ال بگیرم به نظرت !؟یا مبل سبک دیگه 

چون مجبورم در هر صورت جلوی کانتر هم مبل بمونه متاسفانه 

راستی پذیرایی کوچیک که میگی میزنهارخوری بزارم کنار دیوار بزارم یا پرده ؟چند نفره باشه (البته اینم بگم روبروی اون دیوار درب سرویس بهداشتی هست و درب ورودی خونمون)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بنظرم حتی اگه روی میز بذاری هم اصلا خوب نیستچون جلوه زیبایی ندارن اون وسایلفقط خونه رو شلو ...

به نظرت داخل اتاق یه فضایی درست کنم اینها رو بزارم یا کلا میگی بدم پشت بام 😂

خونت خیلی کوچیک نیست خیلی هم فضا نداره پس باید چیزی انتخاب کنی که قشنگ واسش برنامه داشته باشی و بدونی کجا بچینی

گفتی کلاسیک دوس دارید ولی خب کلاسیک فضای زیادی میخواد

نئو کلاسیک بهتره(یجور کلاسیک جمع و جور هست)

سالنت قشنگ دو قسمت شده خیلی خوبه حالتش

به نظر من جا میشه میز غذا خوری

اگر جا بشه۸نفره بهتره نشه۶نفره هم اوکیه(۶دیگه جا میشه)

اون سمت ورودی من بیشتر دوس دارم برای میز غذا و کنسول ولی خب یه نکته این که دسشویی هست!!!

خونت خیلی کوچیک نیست خیلی هم فضا نداره پس باید چیزی انتخاب کنی که قشنگ واسش برنامه داشته باشی و بدون ...

میز و مبلمان ست باشه و ابعاد جمع و جور داشته باشن خیلی قشنگ میشه 

میدونی درب سرویس که باز میشه رختکن داره بعد داخل دوتا درب واسه حمام و دسشویی جداگانه است 

این سبک مبل خوشگله میترسم باز مشکل بخورم مگر اینکه پنج نفره بگیرم که مجبور نشم اضافی مبلها رو سمت پذیرایی کوچیک بچینم ولی در هر صورت این مدلی هم بگیرم جلوی کانتر آشپزخونه رو می پوشونه 

به نظرت مدل ال برای این فضای نشیمن نگیرم؟

مبلاتو ع پای پنجره بیار بذار کنار بقیه و اینکه ساعتتم از انجا بیار پایین تونستی نزدیک تلوزیون نصب کن اون قسمت پنجرم ک خالی شد میز ناهار خوری یا مبل بذار و اینکه برا اونجام تابلو بگیر ی تابلوی کوچیک نه تابلو های چن تیکه هستن از اونا بگیر ب نظرم

اون صندلی  تک نفره رو اول از اونجا بردار

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

اسی مدل خونت خوشگله 

من جای شماباشم یه مبل ال یا مینیمال که جدیدا خیلی مدلای خوشگلی اومده برای سمت پذیرایی میچینم تلویزیون هم میزارم کنار دیوار ورودی (البته بازبستگی به مدل مبلای مینیمالت داره) اینجوری مهمون هم اومدنی خیلی روبروی آشپزخونه نمیشه خوبه...

این سمت خونه هم که سمت آشپزخونه و نشیمن هست میزنهارخوری مینیمال ست مبل میزارم . و نسبت به فضایی که میمونه یاکنسول مینیمال یا ازاین گلدونای بزرگ که الان خیلی ترند شده توخونه میزارن استفاده مبکنم که فکرکنم برای خونه شماهمون گلدون بزرگ (فکرکنم بدونی ازکدومامیگم حالت درختچه دارن) بیشتربیاد و شیکتربشه اینجوری هم خونه دکور خوشگل و بروزی میگیره هم خلوت و چشم نواز میشه و از تابلو  مینینال خوشگل هم غافل نشین... راستی میتونی تلویزیونم بافاصله کم ازمیزش بزنی دیوار و رو میزش دکوری خوشگل مینیمال مطابق با دکور خونت استفاده کنی... 

ببخشید طولانی شد چون عاشق دکور و دکوراسیون هستم زیاد توصیح دادم😅

ببین اگه یکی از مبل ها رو کنار درب وردی بزاری جوری که روبه روی این مبل ها باشه و این سمت خونه رو جدا کنی میتونی یه نهار خوری هم تو قسمت وردی خونه بزاری قشنگ میشه..بجای اون وسایل عتیقه هم یه گلدان کنار پنجره بزار فضای خونه رو شاداب تر میکنه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست