2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739447 بازدید | 44711 پست

چندوقت پیش اینجادرمورد تعویض سرویس چینیم صحبت کردم دیروز رفتیم بازار برای چینی. تصمیمم اینه که 18نفره زرین ساده لب طلا بگیرم وبرای اینکه خوشم ازطرح دارهم میاد برای جلوی دست شش نفره طرحداربگیرم. الانم سرویسای قدیمیمو گذاشتم توی دیوار امیدوارم فروش برن

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیروز ماشین همسزمو پاکسازی کردم ،نگم براتون .آدم سرگیجه می‌گرفت از اون همه حجم وسایل ....خدای ...

همسر من مغازه ش افتضاحه از ریخت و پاش و بهم ریختگی، اگه یه بارم برم مرتب کنم زنگ میزنه فلان چیز رو کجا گذاشتی؟ نظم مغازه رو بهم ریختیا!!!! 

ولی ماشینش خیــــــــــلی خلوته و این خلوتی ماشین رو دوست داره خداروشکر، ماشین رو ماهی یه بار میبره کارواش، ولی بچه ها زود به زود کثیف میکنن

برای همین هروقت تو پارکینگ باشه میرم تمیز میکنم و میشورم و... 

من به جای شما باشم همه خودکار و دفترچه یادداشت ها رو راه به راه هدیه میدم به بچه های کار که سر راهم قرار میگیرن. 

❌لایک❌

پنجشنبه یه مراسمی بود تو هیئت محلمون، بعد دوتا کوچولوهام رفتن قسمت مردها

من همیشه دو سه تا تکه اسباب بازی برای کوچولوم برمیدارم وقتی پیشمه بازی کنه و خوشحالم میشم که با بچه ها هم بازی بشه ولی پسرم دوست نداره کسی اسباب بازیشو برداره (خاطره خوبی نداره😄) 

سه بار مجبور شدم برم بچمو ببرم دستشویی و هردفعه هرجا گیرم اومد نشستم تو این سه مرتبه سه تا ماشین کوچولو رو دادم به بچه کناریم که همراه مادرش بود و داشت گریه میکرد یا با گوشی بازی میکرد و مادرش شاکی بود و...  چقـــــــــــدر بچه ها خوشحال میشدن و قدر میدونستن و مشغول بازی میشدن. 

اینجوری نهایت پسرم اسباب بازی های تکراریش بره خروجی با خیال راحت میتونم براش اسباب بازی جدید بخرم چون هم اکثر اسباب بازی هاش مال داداش بزرگترشه و هم به دلیل اینکه اسباب بازی داره من و پدرش و بیشتر من نمیدارم اسباب بازی ورودی داشته باشه.

پیشنهاد میکنم اگه از اسباب بازی های تکرای بچه هاتون خسته شدید تجربه ای مثل من (البته ترجیحا دور از چشم خودشون😄) داشته باشید و لذتشو ببرید 

❌لایک❌
سلام دوستای عزیزم.من خیلی وقته اصلا دل و دماغ هیچ کاری ندارمخیلی خیلی فکرم مشغوله.مدام اتفاقات رو ب ...

از خوندن پست هاتون و بودن در کنارمون لذت میبرم و خوشحال میشم 

❌لایک❌
بله 😄الان هنوز هم خیلی مسجدهای یزد به جای فرش و قالی با زیلو دست باف پوشیده شده خیـــــــــــــــلی ...

واااى چقد قشنگ ! اصلا اين چيزايى كه با الياف طبيعى هستن خيلى به آدم حس زندگى ميدن ، فك كنم از لحاظ عرق نكردن هم خوب باشن 👀 من اين چيزاى سنتى رو خيلى دوست دارم 💚🥹

آفرین عزیزم .بخدا همشونو نصف قیمت رو به پایینم دادم .آخه اینهمه فلاسک و کجای دلم بذارم .یکیشونو دادم ...

یه کابینت رو پر از فلاسک هاش بکن و هروقت خواست بره بیرون یکیشو برداره همین که این حجم رو میبینه شاید دیگه قانع بشه که زیاد دارید و خیالش راحت بشه. 

یا همیشه یه فلاسک تو ماشین جلو چشمش بذار ببین اثری داره یا نه

❌لایک❌
رسیدن به خیر،خوشحال باش هم سفر رفتی و هم خانوادتون رو دیدی،هم به سلامتی برگشتی پیش همسرت،اگر خسته ای ...

عزیزم سالم باشی، ممنونم چقد خوب گفتی 

همین انتظارودارم ازخودم چون همیشه براخونه وبچه ها نظم ونظافتمون غذای به موقع سنگ تموم گذاشتم ناراحت بودم چراانقد شل شدم دیروزعصرالحمدالله کمی خلوت کردم باکمک دخترم 

امروزهم ازظهربهترم وشروع کردم آروم اروم دارم پیش میرم الهی ممنون از لطف ومحبتت❤

چند وقت پیش رفتیم خونه یکی از فامیل های نزدیک.دوست داشتم بنویسم چیا دیدم حوصله نداشتم🤭این فامیل ما ...

این که این همه وسیله خریدن و همراه وسایلای قبلی باهم اوردن خونه جدید افتضاحه یعنی 

❌لایک❌

پسربزرگم میره باشگاه چندروزه😍بااینکه هی  توفکرشم واسترسشو دارم ولی خب دلیل نمیشه ازنبودش استفاده نکنم😁یدونه کلاه  که عکس پرچم ایزان روش بود ودوستش داشت ولی چون پاره بود نمیشد استفادع کنه رفت خروجی یدونه قطعه اضافه ماشینشم رفت😁کوچیکه هم خوابه تونستم دستمال بکشم همه جارو بیدارباشه دنبال من راه میفته همه جارو بادست دستمال میکشه مثلا😁الان خونه مرتب وتمیزه یکم بخوابم وبعد پاشم شامو درست کنم😍بقول لیلی کاش میسد تافت بزنم به خونه همینجوری بمونه

لطفالایک نکنین.