2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739666 بازدید | 44717 پست

از امروز شروع کردم که پلاستیک ها رو مدل مثلثی تا کردن. هر پلاستیک جدیدی که وارد خونه میشه یا میاد جلوی چشمم رو تا میکنم که فضای کمتری بگیری. مدتیه بود که دیگه اینکارو نمیکردم و مچاله شده میزاشتم تو ظرفشون.الان وقت آزاد زیاد دارم و خودمو با این چیزها سرگرم میکنم.

یک طبقه از یخچال و یک طبقه از درب یخچال هم چک کردم و در آرامش کامل هستند. مقداری سبزی خوردن هست که قراره خوراک مرغ ها بشن.

هر هفته قراره یک پتو بشورم. واسه اینکه ماشین خالی نباشه برای دو هفته رو یکجا میشورم... دوتا پتو سبک گذاشتم ماشین خیس بخورن فعلا. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میترسم ماشینم خراب بشه تو خونه ما هیچکس حق نداره کفششو بندازه تو ماشین😄

نه فکر نکنم خراب بشه ،اخه خیلیا رو دیدم تو ماشین کفش میشورن ...ولی بنظر من کار تمیزی نیست کلا .آخه کفش مثل لباس نیست ،فکرشو بکن کف این کفش‌ها با همه ی سطوح دربیرون از خونه درتماسه ،هزاران هزار میکروب به زیر کفشا میچسبه .شاید این میکروبها داخل ماشین بچسبنو بمونن 😥البته این نظر منه .🌺

👩‍❤️‍👨
نه فکر نکنم خراب بشه ،اخه خیلیا رو دیدم تو ماشین کفش میشورن ...ولی بنظر من کار تمیزی نیست کلا .آخه ک ...

اول باید با بورس و شوینده کفش شسته بشن بعد بندازین ماشین... 

کفش های مخصوص لباسشویی قیمتی بالا هستند و فقط چند برند  ... و هرکفشی رو نمیشه با ماشین شست . 

متاسفانه نداره خیلیم قشنگه همینکه وقت میذارید برای تمیزیش عالیه

ممنون عزیزم .برا این میگم متاسفانه آخه از رنگهای دیگه زیاد استفاده نکردم 😥کلا از همون بچگی کفش سفیدو دوست داشتم اونم فقط اسپورت و کتانی .آخه رنگهای دیگه ام قشنگن دیگه 😅

👩‍❤️‍👨
اول باید با بورس و شوینده کفش شسته بشن بعد بندازین ماشین... کفش های مخصوص لباسشویی قیمتی بالا هستند ...

درسته عزیزم .اما من با یه تایم بیست دقیقه می‌شورم و با یه اسکاج نرم یجوری ک نذاشتم بافت کفش آسیب ببینه .من خودم سالها کفشهای برند اصلی نایک رو پوشیدم اونارم باز با دست می‌شستم .اما الان دیگه نخریدم چون فیکشون تو بازار زیاد هستش .🌺

👩‍❤️‍👨
اول باید با بورس و شوینده کفش شسته بشن بعد بندازین ماشین... کفش های مخصوص لباسشویی قیمتی بالا هستند ...

مثلا کفش اسکیچرز و نایک اصلی رو داشتم باز با دست شستم والا 😂😅

👩‍❤️‍👨

بچه ها دیروز ماشین همسزمو پاکسازی کردم ،نگم براتون .آدم سرگیجه می‌گرفت از اون همه حجم وسایل ....خدایا من دارم هفته به هفته پاکسازیش میکنم چرا اینجوری می‌کنه این آدم 🙄تذکر بهش دادم گفتم یکبار دیگه به این حجم از نابسامانی برسه من دیگه کاری بهش ندارم ها .خدایا این آدم چرا ایقد خودکار و لیوان یکبارمصرف و دفتر یادداشت میخره‌...مگه نمی‌بینه تو خونه بیستا از اون دفترارو داره ،چرا فقط فلاسک میخره 😥دوسه تا فلاسکشو تو دیوار به قیمت خیلی پایین فروختم .چرا این مردا اینجورین 🙄بهم قول داده بود دیگه نخره .یا مثلا صندوق عقب ماشین و پرازوسایلی کرده ک من حتی اسمشونو بلد نیستم .وسایلایی برای ماشینش گرفته ک اصلا نیاز نبوده .فقط میتونم بگم متاسفم .مثلا دو سه کیلومتر برای کاری از شهر بزنه بیرون سریع فلاسک میخره برای چایی 😳گفتم یا بزن کنار از ی کافه ای دکه ای جایی چایی بگیر بخور یا نگاهی بنداز به سبد داخل ماشین ک فلاسک داخلشه ..چرا گذاشتی صندوق عقب بذار جلو چشمت باشه .آخه آدم اینقدر تنبل و بیخیال 😥یا مثلا پر داشبورد ماشینش ناخن گیره من جمع میکنم اون باز میخره ...میگم چرا خریدی ،میگه آخه بچه نذاشت خونه ناخونامو بگیرم ،مجبور شدم بخرم و بیرون بگیرمشون 😳🙄خدا می‌دونه چقد وسایل و خرت و پرت و مدارک و کاغذ از داخل ماشینش بیرون میندازم .یکی دوروز مرتب میشه .بعداز دوروز دوباره همون اش و همون کاسه است 😥انگار مردا خلوتی و مرتب بودن براشون آنچنان معنایی نداره یا زیاد ذوق نمیکنن اونجوریی ک برای خودمون کیف میده و لذتبخشه .

👩‍❤️‍👨
بچه ها دیروز ماشین همسزمو پاکسازی کردم ،نگم براتون .آدم سرگیجه می‌گرفت از اون همه حجم وسایل ....خدای ...

همسر شما هنوز ناخنگیر میخره😂😂😂😂

شوهر من مدام باتری میخرید خداروشکر از سرش افتاد

الان لامپ میخره😐

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
این روش جعبه خیلی خوبهمن یه چیزی مشابه این رو انجام میدم ولی این کامل تره

اینا رو ک میخونم فقط ب این فکر میوفتم ک باید جلو ورودی ها بی‌رویه بگیرم

وگرنه تو این گرونی مگه آدم رو گنج نشسته ک هی بخره هی بندازه خروجی

سلام دوستای عزیزم.

من خیلی وقته اصلا دل و دماغ هیچ کاری ندارم

خیلی خیلی فکرم مشغوله.مدام اتفاقات رو  ب خودم یاداوری میکنم و حرف و حرکات تودم و ادمهارو سبک سنگین میکنم.

پستهارو هم میخونم خیلی دوست داشتم بلند شم خروجی پیدا کنم ولی حسش نبود.

چند روز پیش یه خورده کمد دیواری و کمد و اسباب بازی بچه هارو مرتب کردم.

خروجی ها یه پلاستیک لباس شد ک دیگ ب درد کسی نمیخوره

با یه جعبه کوچیک اسباب بازی  شکسته و وسایل متفرقه.

پسرم خیلی به وسایل ب دردنخور علاقه داره مثلا قاشق بستنی و میوه کاج و خیلی چیزای دیگ که میاره خونه و نمیذاره بندازم بیرون.

خلاصه همه رو یواشکی جمع کردم که بریزم بیرون.

همسر شما هنوز ناخنگیر میخره😂😂😂😂شوهر من مدام باتری میخرید خداروشکر از سرش افتادالان لامپ میخره😐

وای عزیزم اره بخدا 😂😂😂خوب شد یادم انداختی اینم همش باطری میخره ..اینو فراموش کرده بودم ...باورت میشه از بس فلاسک تو دیوار فروختم میترسم دیگه بهم بگن فری فلاسکی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگم کسی منو نشناسه اینهمه فلاسک مال ماست ...فلاسکا اعم از استیل فلاسکهای یک لیتری دو لیتری ،فلاسکهای بزرگ ک بیزونشون استیله ولی داخلشون استیل .انواع سایزها 

👩‍❤️‍👨
وای عزیزم اره بخدا 😂😂😂خوب شد یادم انداختی اینم همش باطری میخره ..اینو فراموش کرده بودم ...باورت م ...

حیف پولتون عزیزم.

ارزونم نیستن اخه.بعد بخوای بفروشی باید قیمت کم بدی وگرنه فروش نمیره

انقدر باید باهاش با ملایمت صحبت کنی تا از سرش بیوفته