2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه شرایطش دارین برای یکی دو روز کمکی بگیرین

میدونی کارهایی هست که اصلا کمکی نمیتونه کمک شایانی انجام بده بیشترچیدن لوازمونظم دادن هست لوازمی که تازه خریدکردیم لباس و....... کلی حالا یواش یواش چون اینجام غریبم اعتمادنمیکنم

سلام من یه شلوار ورزشی سفید از ته کشو پیدا کردم اینو بعد خرید متوجه شدم با خودکار آب خط خوردگی داره ...

عزیزم برای خط خودکار اول اون قسمتو لاک پاک کن بزن بعد با صابون خوب بشور

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
نه عزیزم دلم نمیادکفش بندازم داخل ماشین ...آخه اگه بندازم بعد از لباسا چندشم میشه 😂😂نه تو حموم با ...

آفرین به این حوصله 

این کفش ها زود کثیف میشن و تمیز کردنشون خوب حوصله ای میخواد👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

❌لایک❌
نه عزیزم دلم نمیادکفش بندازم داخل ماشین ...آخه اگه بندازم بعد از لباسا چندشم میشه 😂😂نه تو حموم با ...

منم میترسم ماشینم خراب بشه 

تو خونه ما هیچکس حق نداره کفششو بندازه تو ماشین😄

❌لایک❌
دوست دارم برگردم به نظم قبل ولی دقیقا یکباره نمیشه

گلم اصلا به خودت سخت نگیر هروقت حوصله داشتی آروم آروم کاراتو انجام بده کارِ خونه همیشه هست مهم اینه که حال دلت خوب باشه 

منم میترسم ماشینم خراب بشه تو خونه ما هیچکس حق نداره کفششو بندازه تو ماشین😄

منم با دست میشورم ولی یکی دو بار قبلنا انداختم ماشین حسابی تمیز کرد😅

تو شهری که ما زندگی میکنیم الودگی هواش خیلی زیاده .مثلا کفشاتو تمیز شستی با یبار بیرون رفتن کلی سیاه ...

متاسفانه نداره 

خیلیم قشنگه 

همینکه وقت میذارید برای تمیزیش عالیه 

❌لایک❌
من به جای شما باشم دوست عزیزم اول از همه به خودم فشار نمیارم سریع برای به روال برگشت خونه و زندگیم ب ...

ممنون هیدوا جان

الان اسباب بازی ها و ۳ دسته کردم و اگه بخوان اون یکی سبد رو بیارم.. ازشون میخوام جمع کنن تا منم سبد بعدی رو بیارم واس بازی

بیشتر مشکلم اینه که تازه اومدیم شهرستان پدری ام،من ۱۰ سال غربت زندگی کردم که با وجود دوری و ... یه سری مزایا داشت

الان از مهمان سر زده میترسم،یا اینکه زنگ بزنن خونه اید و زود برسن ، وقت نکنم کارها رو بکنم

همسرم هم گاهی زیادی سرش شلوغه اصلا فرصت نمیکنه کمکم کنه

خیلی دوست دارم کارام سریع تر پیش بره،همیشه یه هفته قبل مهمونی خبر داشتم که قراره بیان خونه ما و ۴،۵ روز بمونن

برنامه صبحانه ناهار شام رو می ریختم از این هفته،وسایل لازم رو میخریدیم و آماده بودیم

خیلی سخت شده برام.. حس تازه عروس رو دارم که برای بار اول میخواد خونش مهمون بیان و از اینکه تنها باید کارهارو بکنه ترسیده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
منم ۳ تا بچه کوچیک دارم،۶ ساله،۴ ساله و ۳ ماههخیلی سختم شده،اصلا به کار خونه نمیرسم،تازگی اسباب کشی ...

عزیزم کاملا درکت میکنم اسباب کشی با بچه خیلی سخته ، الان بچه های گلت مخصوصا کوچیکه بیشتر از همه به توجه نیاز دارن سعی کن به خودت زیاد سخت نگیری❤️ 

اول از همه اون اسباب بازی هایی که خراب شدن یا دیگه باهاشون بازی نمیکنن دوستشون ندارن رو از بقیه جدا کن بذار خروجی یه چند تاشو بذار دم دست برای بازیشون بقیه رو هم همینطور که دوستمون گفت بذار تو یه کیسه یا کارتن بعد چند وقت با اسباب بازیای فعلی جا به جاشون کن