2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست
چه كار جالبى ميكنيد حق با شماست، اين فرآيند صاف و مرتب كردن خيلى وقت گيره راستى زيلو اسمش يه چيزِ سا ...

بله 😄

الان هنوز هم خیلی مسجدهای یزد به جای فرش و قالی با زیلو دست باف پوشیده شده 

خیـــــــــــــــلی هم عمر میکنه

تو طب سنتی میگن به جای فرش ماشینی از زیلو استفاده کنید که خیلی سالمتره

البته زیلو قیمتش بالاست دستباف دیگه بالاتر

❌لایک❌
چارخونه عزیزمازاین یبعدسعی میکنم ازاینجورروسری هابخرم ولی مشکلم الان اون خط وسطه وقتی دولایه تاشون م ...

خب اول روسری ب شکلی ک میپوشی تا بزن بعد بذار رو چوب 

اگر تا های بیشتر لازم بود خب بزنی دیگه جلو چشم وسط سر نمیوفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چارخونه عزیزمازاین یبعدسعی میکنم ازاینجورروسری هابخرم ولی مشکلم الان اون خط وسطه وقتی دولایه تاشون م ...

عزیزم یه کاری که میتونی بکنی اینه که خط تای طولی رو دقیقا اونجایی بزاری که موقع سر کردن هم تا میکنی و اگه عرض روسری زیاد بود یه خط تای طولی دیگه هم اون طرفش بکنی . که اونم موقع پوشیدن خیلی مشخص نمیشه .

. و خط تای عرضی رو وسط نزاری یعتی روسری رو متقارن تا نکنی یجوری باشه که اون خط تا ،موقع پوشیدن بیفته زیر گردن . نه وسط سر . که این خط عرضی خیلی مهمتره و بیشتر توی چشمه 

خروجی امروز 

کیف و کفش عروسیم یازده سال بود نگه داشته بودم هی میخواستم بذارم خروجی دخترم نمی‌ذاشت می‌گفت نگهدار من باهاشون بازی کنم نمی‌دونم چرا هربار می‌دیدم حرصم می‌گرفت یه دور دیگه خوب نگاشون کردم عکس گرفتم بعد رفت خروجی 

از عروسیم تقریبا دیگه هیچی ندارم فقط مونده یدونه کارت عروسیم .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

زدی به هدف حال دلم اصلا خوب نیست 😔

سعی کن به کارهایی که علاقه مندی بیشتر وقت بذاری خودتو بیشتر با گل دخترت مشغول کنی سر فرصت هر وقت تونستی به کارای خونه هم برسی بنظرم برنامه ریزی کنی مثلا هر روز یه قسمتو مثل شادی جان تمیز کنی برات راحت تره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
پاکسازی امروزم بیرون دادن پاکسازی ها بودیه تعدادی نیاز بود بیان ببرن امروز بالاخره ب سرانجام رسیدالا ...

عزیزم خروجی هاتو همیشه بذار یک جا مشخص و با عجله خروج نذار همیشه چک کن

شما میگی پشیمون میشی... من دو بار اینجوری عجله ای گذاشتم بعدش یادم اومد که جیب و داخلشون و چک نکردم!  همش استرس داشتم که مادرم شاید چیز مهمی داخلشون گذاشته باشه😑😓دیگه همیشه چک میکنم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را