دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چارخونه عزیزمازاین یبعدسعی میکنم ازاینجورروسری هابخرم ولی مشکلم الان اون خط وسطه وقتی دولایه تاشون م ...
عزیزم یه کاری که میتونی بکنی اینه که خط تای طولی رو دقیقا اونجایی بزاری که موقع سر کردن هم تا میکنی و اگه عرض روسری زیاد بود یه خط تای طولی دیگه هم اون طرفش بکنی . که اونم موقع پوشیدن خیلی مشخص نمیشه .
. و خط تای عرضی رو وسط نزاری یعتی روسری رو متقارن تا نکنی یجوری باشه که اون خط تا ،موقع پوشیدن بیفته زیر گردن . نه وسط سر . که این خط عرضی خیلی مهمتره و بیشتر توی چشمه
کیف و کفش عروسیم یازده سال بود نگه داشته بودم هی میخواستم بذارم خروجی دخترم نمیذاشت میگفت نگهدار من باهاشون بازی کنم نمیدونم چرا هربار میدیدم حرصم میگرفت یه دور دیگه خوب نگاشون کردم عکس گرفتم بعد رفت خروجی
از عروسیم تقریبا دیگه هیچی ندارم فقط مونده یدونه کارت عروسیم .
. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم . Bize göre değil bizim için değil
سعی کن به کارهایی که علاقه مندی بیشتر وقت بذاری خودتو بیشتر با گل دخترت مشغول کنی سر فرصت هر وقت تونستی به کارای خونه هم برسی بنظرم برنامه ریزی کنی مثلا هر روز یه قسمتو مثل شادی جان تمیز کنی برات راحت تره
پاکسازی امروزم بیرون دادن پاکسازی ها بودیه تعدادی نیاز بود بیان ببرن امروز بالاخره ب سرانجام رسیدالا ...
عزیزم خروجی هاتو همیشه بذار یک جا مشخص و با عجله خروج نذار همیشه چک کن
شما میگی پشیمون میشی... من دو بار اینجوری عجله ای گذاشتم بعدش یادم اومد که جیب و داخلشون و چک نکردم! همش استرس داشتم که مادرم شاید چیز مهمی داخلشون گذاشته باشه😑😓دیگه همیشه چک میکنم